Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Apple Bees - Bar/Kulüp Başvurusu

Başlatan Nang, 18 Şubat 2018, 13:42:25
Okunma sayısı 380 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
Apple Bees - Bar/Kulüp Başvurusu
« : 18 Şubat 2018, 13:42:25 »

Genel bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):
Norma Fierro
Nichole Courtney

1.02:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:
East Side of Santos birliğinin üyesiyim. İş yeri şahsıma ait olacak ancak rolsel olarak mahalla (birlik) üyeleri tarafından ağırlıklı olarak kullanılacak.

1.03:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:
En az 3 haftalık süreçte, haftada en az 7 gün, 70+ saat aktifim.

1.04:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Hayır, girmedi.

İşyeri bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:
Attica Pub

2.03:İşyeri tipi:
Bar/Kulüp

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:
Şu linkten karakter tanıtımıma ulaşabilirsiniz: http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,3199.0.html

Karakterim zengin sayılabilecek bir aileden geliyor. Annesi ve babası devlet memuruydu. Tek kardeştir. Detroit'te ailesiyle birlikte yaşıyordu ve 20 yaşından sonra ailesinin bir trafik kazasında vefat etmesiyle birlikte üvey ağabeyi olan Bob Deezy'nin yanına, Los Santos'a taşındı. Karakterimin geçmişte lüks ve sosyete bir yaşamı olmasına rağmen Los Santos'taki 54. caddeye taşındıktan sonra sokak hayatına alışmak zorunda kalması, onu lüks ve fakir bir hayat arasında, tam orta direk bir seviyede tutuyor. Aynı zamanda karakterimin lisans eğitimli olması onu bir işletmeyi idare edebileceği konumda tutuyor.

Karakterim ailesinin tek çocuğu olmasına bağlı olarak anne ve babasından kalan mirasa sahip. Anne ve babasından Detroit şehrinde kalan mal ve mülklerin tümünü satıp paraya çevirdi, Detroit ile tamamen iletişimini keserek Los Santos'a  taşındı ve burada ilk olarak kendine Richman'den lüks bir ev, bir motosiklet ve Comet marka araç satın aldı. Daha sonra yaptığı akıllı ve faiz içerikli yatırımlarla birlikte parasını katlayarak zenginleşmeye devam etti. East Los Santos ve Palamino Creek'ten birer ev daha aldı. Şu anda 3 evi, 2 aracı ve aynı zamanda banka hesabında da 200.000 dolardan fazla parası bulunuyor. Masrafları karşılamak konusunda bir sıkıntı yaşamayacaktır.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
IC: Attica Pub, insanların kaynaşmasını ve sosyalleşmesini sağlayacak bir bar işletmesi olacak. İnsanlar sıkıldıklarında toplanıp birlikte yeyip içebilecekleri bir mekan arayışı içindeler ve şu anda bu, şehirde yok. Attica Pub, insanlara varoş kısımda profesyonelliği hissettirecek bir işletme olacak. Çalışanların resmi üniformaları, isimlikleri olacak ve gelip giden tüm misafirlere gülmeyi bilecekler. Misafirlerin istekleri imkanlarımız dahilinde asla ve asla reddedilmeyecek. Gördüğünüz üzere müşteri bile değil, misafir olarak nitelendiriyorum. Çünkü biz, mekanımıza gelen insanlara para kaynağı olarak değil, arkadaş, dost, aile olarak bakarız. Attica Pub'ta sınırlarımızı zorlayarak elimizden gelen her türlü yiyeceği ve içeceği sunacağız. Alkollü ve alkolsüz içecekler olacağı gibi aynı zamanda farklı kültürlerden ve yerel kültürümüzden de yiyecekler, içecekler olacak. İşletmemize 18 yaş altı giriş olmayacağı gibi, 21 yaş altı misafirlerimiz de alkol tükemetemeyecekler. Yasalara ve kurallara tamamen uyarak gelişecek ve bir kaç sene sonra şehrin en büyüklerinden biri olacağız, bundan eminiz. Ayrıca şehir genelinde bol bol reklamlar yapacak, ilan panolarına isimlerimizi yazacağız. Böylece insanlar bizi tercih edecekler.

OOC: OOC hayatta bar, restoran tecrübem yok ancak buralarda çalışan arkadaşlarım var. Kendilerinden bu konuyla alakalı bilgi aldım ve daha fazla bilgi almaya da hazırım. Marketçilik sektöründe tecrübem olduğu için ürün tedariği, müşteri karşılama, müşteri isteklerini yerine getirme, ürünlerin sergilenmesi, kasa işlemleri gibi teknik ve pratik konularda bilgi sahibiyim. Aynı zamanda işe alım süreçleri ve personel eğitimi, personel davranışları hakkında da oldukça bilgim var.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):
Sunucuda takdirinizdir ki son işyeri sıfırlama işlemlerinden sonra hiç bar, restoran, pub tarzı işletme kalmadı. Oyuncuların toplanıp rol yapabileceği tek alan şu anda Idlewood. Orada da maalesef terör olayları gibi olaylar yaşanıyor. Ben şahsen karakterimi oraya yalnız götürmediğim gibi, başkasıyla giderken bile bir kaç kez düşünüyorum. Pizzacı arkasında gasp olaylarından tutun, cadde ortasında 3-5 kişinin bir kişiyi öldüresiye dövmesine kadar her türlü vaka mevcut. Idlewood sadece aksiyon arayanların mekanı olmuş durumda. Bunun önüne geçmek için şehirde yavaş yavaş insanların toplanabileceği kapalı alanlar, mekanlar oluşturulması gerekiyor. Eski işletmeler yetersiz reklamlar yaptığı için insan toplayamıyorlardı. Ancak bu kez bambaşka bir konsept ile olaya giriş yapmak ve pub anlayışını tamamen değiştirmek istiyorum. İleride eğer onaylı birlik olabilirsek pub'ın içini de güvenli bölgeye aldırmak için başvuru yapmak gibi bir amacım var.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :
Ağırlıklı olarak mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere şehirdeki tüm vatandaşların bir şeyler yemek, içmek istedikleri zaman uğrayabilecekleri bir mekan oluşturmak istiyorum. Şehir genelinde bu tip işletmeler yok denecek kadar az olmakla birlikte, bundan dolayı insanların bir araya toplanıp eğlenebilecekleri mekan da neredeyse yok. Bu girişimimle birlikte bunun önüne geçmek ve insanlara rahat bir nefes aldırmak istiyorum. İnsanlarımız şu anda evden işe, işten eve, arada sırada alışverişe giderek zaman geçiriyorlar. Bu insan biyolojisine aykırı olduğu gibi sosyalleşme açısından da oldukça kötü bir alışkanlık. Attica Pub ile birlikte artık bu alışkanlıkların önüne geçecek ve bölge insanlarımızın kaynaşmasını sağlayacağız. Şu anda 54. caddede yaşayan bir sakin olarak, bir arka mahallede oturan hiç kimseyi tanımıyorum. Bu tabii ki yakın çevrede oturup tanışabileceğimiz, kaynaşabileceğimiz bir mekan olmamasından kaynaklanıyor. Attica Pub ile birlikte daha fazla arkadaş edineceğiz, daha fazla sosyalleşeceğiz, daha stressiz bir hayat yaşayacağız ve dolaylı yoldan da olsa şehrimize, ülkemize daha faydalı insanlar olacağız. Yapılan araştırmalara göre sosyal insanların çok daha başarılı oldukları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Şu anda şehirde yaşananlar insanların Idlewood gibi kötü bir lokasyonda buluşup, gürültülü ve pis bir hava altında kaynaşmaya çalışmasıdır. Artık buna son veriyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Apple Bees; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cho Hobbison Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Şubat 2024, 23:54
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Apple Bees - Bar/Kulüp Başvurusu
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2018, 23:29:49 »
Belirtilen bölgeye işyeri uygun değil, Reddedildi.