Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

More Than Speed / Race Crew

Başlatan Volkanizma, 14 Şubat 2019, 22:01:53
Okunma sayısı 11688 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkanizma

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ağustos 2020, 23:09
Toplam oynama: 60 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: More Than Speed / Race Crew
« Yanıtla #200 : 26 Mart 2019, 10:03:41 »
Dwain'a e-posta.
Spoiler:

26.03.2019

Öncelikle talimatlarımdan en önemlisi olan rapor etme durumunu yerine getirmiş olman beni diğer talimatlar konusundaki karamsar havamdan bir nebze de olsa kurtarıyor. Bu maili almak benim için önemliydi.

Mina konusuna gelecek olursak benim gitmemde kendinin suçlu olduğunu düşündüğünden üzerindeki sorumluluğu başkalarına atmaya çalışacaktır, buna aldırmadan ailenin bütünlüğünü zedelememeye özen gösterin.

Sana benimle kurduğun irtibatın aramızda kalması gerektiğini söylemiştim, hâlâ aynı fikirdeyim, ne olursa olsun bu durumun gizliliğini korumaya devam etmesini istiyorum.

Giderken de sana söylediğim gibi bu ailede aklı başında olan tek adam sensin O'Neill. Bu hep aklında kalsın ve bu görüşüme layık olmaya çalış.

Ciddi bir sorun olmadığı için mutluyum, yarın gece atacağın maili bekliyorum. Kendinize dikkat edin.

Renan

Çevrimdışı Volkanizma

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #201 : 26 Mart 2019, 10:08:29 »
mina ile role girme fırsatım oldu cidden rolden büyük zevk aldım
umarım tüm birlik üyelerinizin rolü mina gibidir başarılar dilerim
Mina karakterini canlandıran arkadaşla lise zamanlarında beraber SAMP RPG sunucularına giriş yapmıştık. Kendisi lise arkadaşım. 8-9 senelik bir roleplay geçmişi olan biri olduğundan rollerinin beğenilmesi şaşırtıcı denemez.
Birliğimizde daha iyi rolcüler ve elbette daha kötüleri de var fakat hemen hemen herkes bir şeyler yapmaya çalışan insanlar. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı Paparazzi!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Agony Silva Lv.21
Son giriş: 26 Temmuz 2022, 11:39
Toplam oynama: 123 gün, 15 saat
« Yanıtla #202 : 26 Mart 2019, 11:52:57 »
Yeni yapılan alımla forum görevlisi olan altı kişiden ikisi olan birlik üyelerimiz @YusufObustop ve @Griffolyon'a görevlerinde başarılar dileriz.

Sizlere layık olabilmek adına çalışacağız. Her ne kadar log kalabalığımdan rol ss lerini her zaman alamasam bile bana destek olduğunuz ve yanımda olduğunuz için teşekkürler. Seviliyorsunuz.

Çevrimdışı YusufObustop

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kasey White Lv.30
Son giriş: 16 Nisan 2022, 02:43
Toplam oynama: 257 gün, 0 saat
« Yanıtla #203 : 26 Mart 2019, 11:57:18 »
Yeni yapılan alımla forum görevlisi olan altı kişiden ikisi olan birlik üyelerimiz @YusufObustop ve @Griffolyon'a görevlerinde başarılar dileriz.
Sizinle beraber olmayı seviyorum. Şuan hastanede olsam bile forum üzerinden takipte kaliyorum, sizleri tanıdığım zaman içerisinden bu zamana kadar oldukça fazla şey değişti gerek abilik yaptınız gerekse bize rol öğrettiniz. Sizlerin sayesinde burdayiz teşekkür ederim.

Çevrimdışı Volkanizma

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #204 : 26 Mart 2019, 15:54:44 »
Sizlere layık olabilmek adına çalışacağız. Her ne kadar log kalabalığımdan rol ss lerini her zaman alamasam bile bana destek olduğunuz ve yanımda olduğunuz için teşekkürler. Seviliyorsunuz.
Birliğin amacı sunucuya katkı sağlamak ve bunun için çabalıyoruz, forum görevlisi olarak siz de sunucuya gerekli katkıyı sağlayacaksınız diye düşünüyorum. Hangi yolla olursa olsun üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmek hepimiz için kâfi. Sunucu size roller bize emanet. Şimdiden kolay gelsin.  ;)

Sizinle beraber olmayı seviyorum. Şuan hastanede olsam bile forum üzerinden takipte kaliyorum, sizleri tanıdığım zaman içerisinden bu zamana kadar oldukça fazla şey değişti gerek abilik yaptınız gerekse bize rol öğrettiniz. Sizlerin sayesinde burdayiz teşekkür ederim.

Bu kadar da şey yapma da ağlamayalım bu yaştan sonra  ;D
Bu sözler sana @Slage  ;)

Çevrimdışı Slage

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #205 : 26 Mart 2019, 15:56:44 »

Bu kadar da şey yapma da ağlamayalım bu yaştan sonra  ;D
Bu sözler sana @Slage  ;)
Anlaşıldı komutanım :D

Çevrimdışı Adanalee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Aralık 2022, 12:36
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #206 : 28 Mart 2019, 22:21:52 »

Çevrimdışı Volkanizma

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #207 : 29 Mart 2019, 00:07:54 »

Bilgilendirme

Sınavlar gerekçesiyle birlikten uzak kalacağımı belirtmiş ve birlik yönetimini @YusufObustop'a bırakmıştım.

Bu süreçte oyuna kafa yorarken kendime vakit ayıramamış olduğumu farkettim. Maalesef ki çalışıp okuyan biri olarak birlik liderliği işine girmek beni sosyal aktivitelerimden alıkoyduğu gibi birlik kurulduğundan itibaren ne doğru düzgün bir kitap okuyabildim nede özenle hazırladığım listemdeki dizilerden birine başlayabildim. Bu nedenle birlik liderliğini muhtemelen kalıcı olarak @YusufObustop'a devrederek birlikten ayrılma kararı almış bulunmaktayım.

Bir diğer nokta geçirmiş olduğumuz bir hafta içerisinde Yusuf'un liderlik konusunda işi kıvırabileceğini düşündüren kararlar almasıydı. İyiye ve daha iyiye gideceğinize inanıyorum.

Birlik kurulduğundan itibaren bize destek olan ve üç kişi başladığımız yolculukta pes etmeden çalışıp çabalayan 15-20 kişiye ayrı ayrı teşekkür ederim. İnancınız sayesinde sunucuya yarış birliği konseptini "silah kullanmadan", olması gerektiği gibi ve samimi bir ortam kurarak kazandırdık. Bir diğer teşekkür de bize bu yolda destek olan diğer birliklere gelsin diyerekten duygusal yazımı noktalayalım.

Keyif alarak rol yapmaya devam etmeniz dileğiyle..

Keyifli kalın, rolle kalın , Hoşçakalın.

Renan Tornado

Çevrimdışı Adanalee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Aralık 2022, 12:36
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #208 : 29 Mart 2019, 02:04:54 »

Bilgilendirme

Sınavlar gerekçesiyle birlikten uzak kalacağımı belirtmiş ve birlik yönetimini @YusufObustop'a bırakmıştım.

Bu süreçte oyuna kafa yorarken kendime vakit ayıramamış olduğumu farkettim. Maalesef ki çalışıp okuyan biri olarak birlik liderliği işine girmek beni sosyal aktivitelerimden alıkoyduğu gibi birlik kurulduğundan itibaren ne doğru düzgün bir kitap okuyabildim nede özenle hazırladığım listemdeki dizilerden birine başlayabildim. Bu nedenle birlik liderliğini muhtemelen kalıcı olarak @YusufObustop'a devrederek birlikten ayrılma kararı almış bulunmaktayım.

Bir diğer nokta geçirmiş olduğumuz bir hafta içerisinde Yusuf'un liderlik konusunda işi kıvırabileceğini düşündüren kararlar almasıydı. İyiye ve daha iyiye gideceğinize inanıyorum.

Birlik kurulduğundan itibaren bize destek olan ve üç kişi başladığımız yolculukta pes etmeden çalışıp çabalayan 15-20 kişiye ayrı ayrı teşekkür ederim. İnancınız sayesinde sunucuya yarış birliği konseptini "silah kullanmadan", olması gerektiği gibi ve samimi bir ortam kurarak kazandırdık. Bir diğer teşekkür de bize bu yolda destek olan diğer birliklere gelsin diyerekten duygusal yazımı noktalayalım.

Keyif alarak rol yapmaya devam etmeniz dileğiyle..

Keyifli kalın, rolle kalın , Hoşçakalın.

Renan Tornado

Herşey için teşekkürler başka rollerde görüşmek üzere abi bizlere çok şey kattın. Sınavlarında başarılar. <3

Çevrimdışı YusufObustop

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kasey White Lv.30