Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Russian Organization

Başlatan vossen, 18 Şubat 2018, 04:41:45
Okunma sayısı 777 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vossen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Russian Organization
« : 18 Şubat 2018, 04:41:45 »

Birlik hakkında bir kaç bilgi , ABD / Los santos'ta kurulan Russian Organization birliği kökenleri Rusya  ve San fierro'ya dayanan bir alt yapıya sahiptir , anne babası ve amcasının ölümleri gibi sorun ve zorluklar yaşadıktan sonrasında kurulan bu birliğin başında Valeriovich kardeşler vardır kardeşler çok iyi eğitim görmüşlerdir , çok bilgili bir zihin yapıları vardır yeri ve zamanına göre eğlenmeyi , eğlendirmeyi , üzmeyi bilirler .
Kardeşler'in dostluğu çok sıkı ve sağlamdır , onlarla dost olmanızı tavsiye ederim ..
Kardeşler dostlarını asla yarı yolda bırakmazlar her zaman onlar için savaşır can yakar gerekirse can verirler .

Başlangıç , Kardeşler ayrılmadan önce . Rusya / Moskova 02.05.1985 .

-Pabian Valeriovich : '' Üzgün ve kısık bir ses tonu ile '' Kardeşim , annem ve babam ayrılıyorlarmış ve birimizi annem birimizi babam alacakmış öyle duydum konuşurlarken ..

-Rodrigo Valeriovich : Asla , bizi ayıramazlar kardeşim mesafe nekadar uzak olur ise olsun herzaman şuranda olacağım ..
Sağ eli ile Pabian'ın kalbinin olduğu kısmı vurgulayarak sert bir şekilde dokunur .

-Pabian Valeriovich : Ne olur ise olsun , ileride birgün bulalım birbirimizi ve asla birbirimizi unutmayalım ..

-Rodrigo Valeriovich : kardeşim , kendine dikkat et kimseye güvenme seni seviyorum ..

Pabian son cümlelerini kurmadan önce kapı açılır , anne pabian'a sarılır '' gözlerinden yaşlar akmaktadır '' rodrigo'yu alır ve evden hızlı adımlar ile çıkar .

-Pabian Valeriovich : Babasına kin dolu gözler ile bakarken anne & kardeşi'nin ardından bağırmaktadır .

-Pabian Valeriovich : '' Sinirli bir ses tonu ile '' Senden nefret ediyorum , annem ve kardeşimi benden aldın artık bende yokum senin hayatında  ..

dedikten sonra çantasını hazırlayıp babasının silahını alıp pantolonunun iç kısımında bir yere sıkıştırıp amcasına mesaj atar mesaj şu şekilde'dir ;

-Alıcı : Alphonse Addison SMS -

Amca , yanına geliyorum bir bilet aldım Los Santos'a bana yardım et .

-Alıcı : Pabian Valeriovich SMS -

Pekala oğlum , dikkat et geldiğinde konuşacağız ne oldu diye sormayacağım birkaç şey duydum bekliyorum adresim : ******************* Yan sokağı .

-Alıcı : Alphonse Addison SMS -

İyiki varsın amca geliyorum sabaha orada olurum tahmini olarak ..

Telefonunu kapatıp evdeki bir akü sarj aletinden bakır tellerini söküp silahı bakır tel ile kaplar ( Bakır Xray gibi cihazları yansıtır gözükmez ) bir ansiklopedi'yi alır sayfalarını kopartıp silahı içine yerleştirir ve çantasına koyar .

03.05.1985 ABD / Los Santos .

Amcasının yanına gelen pabian amcasına durumu anlattıktan sonra amcası babasını arayıp şu cümleleri kurmuştur ;

-Alphonse Addison : '' Sinirli bir ses tonu ile '' Senin babalığını sikeceğim Rafuel seni'de babalığını'da sikeceğim.!! .

-Rafuel Valeriovich : Hiçbirşey diyemeden telefonu kapatmıştır .

Telefonu kapattıktan sonra bir vasiyet yazar vasiyet şu şekilde'dir ;

Tek yaşam kaynağı olan Oğullarım Büyük Oğlum Pabian Küçük oğlum Rodrigo ve değerli eşim Thina , sizler bu vasiyeti duyduğunuzda ben sizlerden çok uzakta olacağım fakat bilmediğiniz şeyler vardı ve sizlere anlatamazdım şuan sağ dizimin üzerinde pabian'ın diğer eşini benden habersiz alıp gittiği Deagle'ım duruyor sizlere bu vasiyeti yazdıktan sonra tanrı'ya beni aff etmesi için dua edip onun yanına yolculuğa çıkacağım . büyük bir işe bulaştım burada çok büyük bir mafia'ya dahil oldum ''босс ( Patron rusça )'' beni çok sevdi , bana bir iş teklif etti sonrasında ise bu işi yaptığım için beni para dolu bir havuza bıraktı . ardından bir iş daha ve bir iş daha derken ben aile içerisinde saygı değer bir üye oldum bu işlerin sonu gelmiyordu en son bir bakan'ın eşini ve çocuğunu öldürdüm , biliyorum şuan bana küfürler edip kızıyorsunuz belki ama öldürmez isem sizleri öldüreceklerini söylediler ..

Sevgili eşim thina , senden hiçbir zaman şüphe etmedim ayrılmak istemedim ayrılmak ve sizleri uzaklaştırmak için böyle bir şey yapmak zorunda kaldım Rodrigo'yu Abim Alphonse'nin yanına yolla Pabian ile ayrı kalmasınlar , sizlere hayat boyu yetecek kadar para bırakıyorum Los santos'da sizlerin geleceğini hazırlıyordum ben bu işler ile uğraşırken sizleri unutmadım .. Sizleri seviyorum kendinize dikkat edin ve çocuklar amcanızın sözünden çıkmayın o çok sağlam biri ..

Mektupta yazan şeyler yukarıda belirtilmiştir .

Kardeşlerin buluşması , miras , amcası ve annesinin öldürülmesi 09.12.1998 ABD / Los Santos

Rodrigo ve annesi ABD / Los santos'a gelmiştir arından pabian ve rodrigo tekrar bir aradadır .
Amcasının Los Santos'ta sözünün geçtiği bilinir , güçlü saygın kişi & kişilerle irtibatı ve samimiyeti olduğu bilinmektedir .

Babası Rafuel Valeriovich'den kalan miras ;

- ABD / Los santos'taki mal varlığı :

- Santa Maria bölgesinde Ultra double lüx 3 katlı garajlı bir villa

- Richman bölgesinde 2 ultra lüx villa 2 lüx villa

- Büyük bir Galeri İşlek bir cadde'de

- Şehrin en iyi eğlence & parti mekanı ( galerinin en üst katı )

- 2 İnfernus marka spor araç

- 2 Bullet marka spor araç

- 1 Huntley marka arazi aracı

- 1 Stafford marka makam aracı

- 1 Maverick Marka helikopter

- 1 Büyük bir yat

- 1 Limuzin

- Ve 3.200.000 $ Nakit para

Miras listesi yukarıdaki işaretler ile belirlenmiştir .

Pabian ve Rodrigo tüm işlerin başına geçer , belirli bir süre işletip los santos'ta nam kazanmaya başlarlar iken evlerine bir saldırı gerçekleşir , saldırı'da Annesi ve amcası Hayatını kaybeder Pabian Sol göğüs sağ bacağından yara alır , Rodrigo Sol kolu sol bel kısmından yara alarak kurtulur .

İşleri yoluna koymaya çalışmak  ABD / Los Santos  23.08.2004

Pabian & Rodrigo kirli işlerden uzaklaşır ve uzun bir süre ellerine silah almazlar , annesi ve amcası'nın ölümünden 6 yıl sonra mekanlarında yaşanan sorundan sonra tekrar silahlanmaya başlarlar , bu silahlanma esnasında defalarca saldırı düzenlenir Pabian ve Rodrigo'nun ölmesi için fakat bir şekilde ikiside bu saldırıları atlatır , ardından kendilerine Russian Organization ( Rusların Organizasyonu ) Adını koydukları bir aile oluşturmaya başlarlar , bu aile içerisine sadece gerçekten iki kardeşin'de ortak şekilde güvenini kazanan sağlam kişiler vardır .

Aradan birkaç ay sonrasında tek tek düm düşmanlarını ortadan kaldıran bu aile , Los santos / santa maria yolu üzerindeki villa'larında oturup konuşmaya başlarlar ve konuşma sonunda şu sözler geçer .

-Pabian Valeriovich : Kardeşim , bundan sonra haksız olduğumuzda kabul edeceğiz , sorun çıkartmayacağız kimseyi yolundan etmeyeceğiz fakat kendimizi asla ezdirmeyeceğiz zor durumda olanların yanında olacağız biz iki kardeş buradaki adalet terimini unutmuş insanlara adalet terimini hatırlatacağız .

-Rodrigo Valeriovich : хорошо, как вы сказали, мой брат ( Tamam kardeşim dediğin gibi ) Biz herzaman dostluk taraftarı olduk fakat , iyi olduğumuz kadarda acımasız olabiliyoruz , düşene bir yumruk da biz vurmayacağız hiçbirzaman , bizde elimizi uzatacağız gerekir ise dostlarımız için bizde düşeceğiz fakat bizi düşürdükten sonra biz elbet bir şekilde ayağa kalkarız , kalkacağız  ozaman orasını onlar düşünsün ..

-Pabian Valeriovich : Pekala kardeşim , kimseye ters davranmak yok herşey usulüne göre olacak , eğer karşımızdaki bizi ezmeye veya hor görmeye kalkar ise tamam diyip o ortamdan çıkıp birbirimize ileteceğiz sonrasında o kişinin ağzına M4 mermilerini doldururuz , ama asla sinir ile haraket etmiyeceğimize ve adaletimizi hiçbir zaman bozmıyacağımıza söz verelim burada , anne , baba ve amcamızın üzerine ..

Pabian ve Rodrigo Göze göze geldikten sonra karşılıklı şekilde söz veriler .

Rodrigo Valeriovich : Я обещаю вам, каковы бы ни были последствия ( sonuçlar her ne olur ise olsun sana söz veriyorum )

Pabian Valeriovich : Я обещаю вам, каковы бы ни были последствия ( sonuçlar her ne olur ise olsun sana söz veriyorum )

Dedikten sonra birbirlerine sarılırlar konuşma burada biter .

Russian Organization Kurulum , hiyerarşi , birlik malvarlığı , yapılan işler günümüz 01.01.2018

Birlik kurulumu 23.08.2004 ABD / Los santos .

Hiyerarşi

Boss
Pabian & Rodrigo Valeriovich

Right Hand
Eathen Addison

Soldier
Nope

Associate
Nope

Outsider
Nope

Boss:
Ailenin başı, Capo atamalarını yapan adamdır.Underboss, Right Hand ve Capolarla sıkı bir ilişki içersindedir. Aynı zamanda Capo'lardan ailenin durumu hakkında bilgi alır ve para toplar. Aileyi bir arada tutan, kimin öleceğine ve kimin yaşayacağına karar veren, kimin  terfi edeceğine ve kimin rütbesinin indirgeneceğin bilen adamdır.

Right Hand
Boss'dan sonra sözü geçen ikinci kişidir. Boss'un en güvendiği kişilerden biridir. Emir verme yetkisine ve düşündüklerini yapma şansına sahiptir.

Soldier
Aileye girmiş adamlar. Onlar bizim dostumuzdur ve onlara daima dost gibi davranılması gerekir. Haraca bağladığı mekanlardan ve kişilerden aldıkları paradan capolarına pay verirler. Onların işi Capo'yu mutlu etmektir.

Associate
Üstündeki herkesten emir alır. Diğerlerinin arasında çok fazla konuşmamalıdır. Ana görevi para kazanmaktır. Haraçlardan, kumar oyunlarından ve hatta uyuşturucu satışlarından. Ama asla direkman uyuşturucu işinde olduğunuzu söylemeyin. Kendisini aile ortamına sokan kişiye pay vermekle hükümlüdür.

Outsider
Assoicate ile direkt olarak Outsider olan birisinin arasındaki başlıca fark, outsider mafyanın&mob un dükkanlarında çalışan, güvenlik, kapıcı, ayak işlerinden sorumlu olan elemanlardır. Birşeylerin farkındadır(illegal-mafya anlamında). Assoicate'de ise, işleri hemen hemen bilir ve işlerden haberdar olduğu üstleri tarafından bilinir. Ayrıca Assoicate aldığı emirler doğrultusunda günlük olarak mafyanın legal işlerinde çalışabilir ancak genel olarak görevi, Outsider gibi bir dükkanda sürekli çalışmak yerine mafya içinde "Kaptan"ı na para kazandırmaktır.

Bir Outsider ne yapmalıdır?:

Outsider olarak ilk olarak aklınıza sokmanız gereken şudur; sizin bu konumdayken hiç bir değeriniz yok. Mafyanın mekanında takılan bir fahişe sizden daha değerlidir, çünkü mafyaya para kazandırır ve aile onu sizden daha çok beğenir. Bir outsider asla aile içinden birisiyle tartışmamalı, zira kariyeri başlamadan bitebilir. Başka mafyaların hiç birisiyle hiç bir şekilde olumsuz etkileşime girmemeli. Çok sinirlensenizde, gururunuza yediremesenizde "içerden" birisi sizin ölmenize neden olacaktır.
Kendi mafyanız, diğer mafyalara karşı sizi düşünmeden harcayabilir. Kimse bir "ayakçı" için dostluğunu ve ilişkilerini, anlaşmalarını bozmak istemez.

Zaman zaman(rol yaptığımızdan dolayı) patronunuzla konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Bir outsider olarak asla patronunuzu cepten aramamalısınız, insanlar arasında hiç bir şekilde soru sormamalısınız. Size soru sorulmadıkça cevap dahi vermemelisiniz ve toplantılarda daima arka planda olmalısınız.

Bir outsider kendini her zaman kanıtlamak zorundadır. Size her zaman fırsat gelmeyebilir. Çoğu zaman kendinizi "aklınızı" kullanarak kanıtlamanız gerekmekte. Mafya patronu ordusuna asker değil, ekibine bir beyin arar. Kaba kuvvet ve silah gücü ortaçağ da kaldı, beyninizi daima düşünmeye ve plan yapmaya zorlayın. Para kazanmak için uygun yerler ve araştırmalar yapmalısınız.

KATILIM HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Rol içinde aileye katılmak isteyenlerin çoğu "iş bakıyorum" diyerek mafya olmaya çalışıyor. Ancak bu olay kesinlikle yanlıştır. Gerçek hayatta mafyaya katılmak isteyen biri zaten kirli işlere bulaşmıştır ve sadece arkasını kollayacak birilerini arıyordur. O yüzden aileye katılmak istiyorsanız yapmanız gereken şey basittir. Aileden bir arkadaş edinin ve onunla takılmaya başlayıp ortamına girin. Eğer ailedeki adamla dost olursanız ona bu işlere girmek istediğinizi gerek hareketlerinizle, gerekse sözlerinizle belirtebilirsiniz. O da size güveniyorsa Capo'suna tanıştıracaktır.

OOC; Oluşum henüz yeni olduğu için, daha düzenlenme aşamasındadır. Bu nedenle kemik kadroyu oluşturabilmek adına OOC alımlar yapmaya devam edeceğiz. Yeterli bir sayıya ulaşıldığında OOC alımlar yapılmayacak, fakat IC olarak üstte belirtilen kurallar dahilinde alımlarımız olacaktır.

Birlik mal varlığı günümüz 

-Yüklü Miktar'da CASH nakit para .

-Birçok yerde Villa'lar , evler , işyerleri .

-Sayısı bilinmiyor birçok spor , lüks araç .

-İki helikopter .

-Üç yat .

-Çok büyük bir galeri , parti alanı , eğlence alanı , ofis , yedek parça alanı , ve bilinmeyen birkaç alan .

Birlik içerisindeki en önemli kural ; herkes kendi kıçından sorumlu'dur senin bir başkası ile yaşadığın sorunu gelipte biz halletmeyeceğiz tabiki nasıl girdi isen belaya öyle çık , ama aile'ye birşey olur ise canını vereceksin .

Kurallar

-ikinci ve en önemli kural , Aileyi satma asla yalan söyleme.
-Aile içinde köstebek olamaz , başka bir aileyi bile kimseye ispiyonlayamazsın .
-Polislerle arkadaşlık edemezsiniz.
-Eğer aileden biri size bir soru sorarsa doğru cevap vermelisiniz.
-Buluşma ve randevulara geç kalamazsınız.
-Başka ailelerin işine karışmayın, parasına göz dikmeyin.
-Suskunluk yemini denilen bir emir vardır. Bir aile üyesi ne olursa olsun polise ötemez. Bunun cezası ölümdür ve kurtuluşu yoktur.
-Ailesinde polis, hakim veya savcı gibi devlet görevlisi gibi kişiler var ise aileye giremez Aile'ye katılamazsınız .

Rusça kullandığımız terimler

Privyet   Merhaba
Zdarova   Merhaba deyimi
Kak dela?   Naber?
normalno   Her ikisi de "normal" ve "ince", cümlesine bağlı olarak
horosho   Tamam, tamam, tamam
VSO   herşey. Genelde "Her şey yolunda" bir Rus versiyonu oluşturmak için horosho / normalno ile birlikte kullanılır
Klass   Güzel, düzgün, serin
Velet / Bratan   Kardeş / bro
Sechas   şimdi
Şas   "Sechas" ın kısa versiyonu. Ayrıca "Evet doğru" argo sürümü
Davai   Haydi. Genellikle "elveda" olarak da kullanılır.
da   Evet
Nyet   Yok hayır
Chto   Ne
Gde   Nerede?
Kak   Nasıl?
Kogda   Ne zaman?
Bratva   Yasal olarak, yakındaki bir arkadaş grubunu bratva olarak tarif edebilirsiniz. Yasadışı olan süre ceza rehberi kapsamında olacaktır.
Ti   sen
ya   ben mi
Oni   onları
Zdes   İşte
Tam   Orada
Idi (idi), Pashol   Gitmek
Pagnali   "Hadi gidelim" için argo sürümü.
Pacan   Bunu "ahbap" olarak tanımlamak isterim, ancak "ahbap" sözcüğüyle aynı derecede tüketmek zorunda kalmazsınız. Benzer.
Pacani   Beyler
Ribyata   adamlar

Birlik tanıtımına Rollerimiz vesayire gerekli bilgiler eklenecektir boş bir tanıtım olmayacaktır birliği gerçekten yürütmek için açtık Ruslar engel tanımaz , dostlarını asla satmaz bir rus atasözü der ki ; On arkadaşın olacağına bir rus dostun olsun , sana iyi gün değil kötü gün dostu çıkar gerekirse canını verir , der  .

Çevrimdışı vossen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Russian Organization
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2018, 04:43:41 »
Rezz 1

Çevrimdışı vossen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2018, 04:43:55 »
rezz 2

Çevrimdışı vossen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2018, 04:44:09 »
rezz 3

Çevrimdışı vossen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2018, 04:44:21 »
rezz 4

Çevrimdışı Boromir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Young Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Ocak 2021, 08:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2018, 04:45:53 »
Başarılar

Çevrimdışı vossen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2018, 04:46:39 »
Teşekkürler , sizede kolay gelsin :) .

Çevrimdışı Berkay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2019, 17:19
Toplam oynama: 145 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2018, 09:24:25 »
Kötü bir tanıtım olmuş sayfayı doldurmak için her şey yapmısınız ama şunu söyleyebilirim ki hiç ilgi çekici değil.

Spoiler:
Başarılar

Çevrimdışı LAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2018, 10:01:47 »
Okudum, uyuya kalmışım dün sövmüşsün baya :D tanıtımı çok beğendim. Ellerine sağlık. Başarılar bize..

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2018, 11:18:31 »
Rusya, ihanete en büyük kin tutan ülkedir. İhanet edenden kan alın. Kolay gelsin :)