Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

1.6 İle yeni ASGH [Video]

Başlatan Knight Rider, 13 Şubat 2019, 16:17:27
Okunma sayısı 224 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Knight Rider

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 23 Şubat 2019, 22:49
Toplam oynama: 83 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
1.6 İle yeni ASGH [Video]
« : 13 Şubat 2019, 16:17:27 »

Çevrimdışı Galahad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Eylül 2023, 00:59
Toplam oynama: 132 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Eylül 2023, 01:28
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: 1.6 İle yeni ASGH [Video]
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2019, 17:17:02 »
Beğenmedim; İlk olarak kronolojik olarak geçecek olursak morglar genel olarak hatta çoğunlukla hastanelerin en alt katlarında, bodrum katlar vs. de olur, direk muayenehane'de adamı kurtaramadık hop morga atalım zorluk olmasın diye mi yapılmış bilemicem artık :d
Giyinme odası 2. ve 3. katlar gibi özel yerler varken 1. kata konulmasını da biraz garip buldum
bir de 1.katta her şey türkçe iken neden tuvaletler ingilizce bilemedim biraz sırıtmış, belki direk obje vardı kolaylık olması adına eklediniz bilemiyorum
son olarak şefin odası da şefin mi stajyerin mi belli değil biraz daha özenilerek yapılabilirdi gibi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2019, 17:18:44 »
Beğenmedim; İlk olarak kronolojik olarak geçecek olursak morglar genel olarak hatta çoğunlukla hastanelerin en alt katlarında, bodrum katlar vs. de olur, direk muayenehane'de adamı kurtaramadık hop morga atalım zorluk olmasın diye mi yapılmış bilemicem artık :d
Giyinme odası 2. ve 3. katlar gibi özel yerler varken 1. kata konulmasını da biraz garip buldum
bir de 1.katta her şey türkçe iken neden tuvaletler ingilizce bilemedim biraz sırıtmış, belki direk obje vardı kolaylık olması adına eklediniz bilemiyorum
son olarak şefin odası da şefin mi stajyerin mi belli değil biraz daha özenilerek yapılabilirdi gibi
bu pislik beğenmediyse kötü olmuştur

Çevrimdışı Galahad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Eylül 2023, 00:59
Toplam oynama: 132 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Eylül 2023, 01:28
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2019, 17:21:23 »
bi damlama len sen her yere

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2019, 17:36:31 »
bi damlama len sen her yere

Çevrimdışı Knight Rider

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 23 Şubat 2019, 22:49
Toplam oynama: 83 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2019, 17:58:23 »
İlk olarak türkce isim  dediğin yere cok  takılmadım  fakat üst giyinme en üstkatda olabilirmiş