Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik Araçlarına Rütbelendirme!

Başlatan cervantes, 11 Şubat 2019, 22:13:01
Okunma sayısı 306 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Birlik Araçlarına Rütbelendirme!
« : 11 Şubat 2019, 22:13:01 »

Heyo!
Öncelikle selam,birlik liderleri veya birlikte bulunan oyuncular birliğe araç eklemekte fakat,bazı birlik araçları lüks veya alt rütbelerin kullanmaması gereken araçlar oluyor.(Maverick,İnfernus Vs.) Şöyle bir sistem düşündük araçlara rütbe ekleyebilelim bu ne işe yarayacak işte tamda  en alt rütbe ile yetkili arasındaki farkı sağlayacak.
Alıntı yapılan: Global
Bence eklenmesi gereken bir sistem olduğunu düşünüyoruz.Destekleyenler için şimdiden teşekkürler.Desteklemeyen arkadaşlarımın nedenini yorumlarda belirtmesini istemekteyim.Sağlıcakla Kalın!

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Birlik Araçlarına Rütbelendirme!
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2019, 22:17:55 »
Bu tarz bir AR-GEnin açıldığını görmüştüm fakat sanırsam gerekli görülmemişti, bu düzen birlik içerisinde rol ile sağlanabilir diye düşünüyorum, birlik içerisinde kurallara uyumsuzluk çıkaran kişiler rolsel olarak yaptırıma tutulabilir.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2019, 22:25:29 »
Bu tarz bir AR-GEnin açıldığını görmüştüm fakat sanırsam gerekli görülmemişti, bu düzen birlik içerisinde rol ile sağlanabilir diye düşünüyorum, birlik içerisinde kurallara uyumsuzluk çıkaran kişiler rolsel olarak yaptırıma tutulabilir.

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2019, 22:38:25 »
Bilgi için teşekkürler.

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: