Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanik hk.

Başlatan bnGreen, 11 Şubat 2019, 20:09:58
Okunma sayısı 6684 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JustHoldMe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Kasım 2021, 00:43
Toplam oynama: 205 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Mekanik hk.
« Yanıtla #150 : 19 Mayıs 2019, 00:26:15 »
++

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 12:16
Toplam oynama: 39 gün, 16 saat
Birlik: ****** ***ncy
« Yanıtla #151 : 19 Mayıs 2019, 22:15:05 »
sanırım mekanikle alakalı AR:GE açmaktan asla sıkılmayacaksınız, bütün sayfanın %90'ı Mekanik AR:GE. Sadece yorumumu bildiriyorum, buna hakkınız var ve kurallar bunu engellemiyor.

Çevrimdışı Stroket

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jerrs Peeps Lv.27
Köken: Alman
Son giriş: 01 Aralık 2022, 21:33
Toplam oynama: 166 gün, 5 saat
« Yanıtla #152 : 20 Mayıs 2019, 21:40:00 »
Bugün 4 Turismo 2 İnfernus denedim hepsi 5. seviye güvenlikti. Güvenlikten şikayetçi değilim ama bunu alan adamın zaten 25 k verip güvenliğini de yapacak parası vardır. Az kazandırıyo bu yüzden. Gittim zamanım olmadığı için ne çaldığımı bile hatırlamıyorum amaç 48 saat dolsun, para gelsin ve kazandığım para 7.800$. Uzun vadede iş yapar tabii ama şirketten gelen parayı alamadığın için bu seni dönem dönem zarara sokuyor. Gider 350$ veren bir şirkette afk kasarım daha iyi ama ben bunu istemiyorum. Amaç rol olsun, bi yandan para gelsin ki kaliteli rollerle oyun oynayalım. Madem illegal bir işe giriyoruz, buna göre rol yapıyoruz, birliklerden ayrı tohum alıp satabilelim ki birliklerden bağımsız piyasa ayarlayalım. Mekanikler torbacı olsun demiyorum; illegal kesimin belli olup bu işlerden yararlanabilmesinden bahsediyorum. Fiyat artsın falan da demiyorum herkes mekanik olsa serverda araba kalmaz. Mekanik olmak çok kısıtlıyor sadece farklı seyler de yapabilelim bunu istiyorum.

Sen araç bulamıyosundur,gerçek kardeşim mekanik bulletten düşük araç çaldığını hiç görmedim şuana kadar 5 kere üste üste ınfernus çaldı kilidi açık araç bulacaksın oda basit kumar,verona mall,rodeo gibi yerleri gez sürekli araba bulursun daha tekniklerim var ama onlarda bana kalsın.

Çevrimdışı JustHoldMe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #153 : 23 Mayıs 2019, 00:09:32 »
Guncl

Çevrimdışı Eloha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eloha Maware Lv.15
Köken: Fransız
Son giriş: 09 Ağustos 2020, 21:16
Toplam oynama: 10 gün, 8 saat
« Yanıtla #154 : 23 Mayıs 2019, 00:27:58 »
DESTEKLEMİYORUM
Araçları 24 saat`de 1 kere hurdaya çıkarılıyor diye biliyorum ve parasıda oldukça iyi.

Çevrimdışı Thalnos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Kasım 2020, 11:53
Toplam oynama: 11 gün, 0 saat
Birlik: ******lli
« Yanıtla #155 : 23 Mayıs 2019, 01:33:21 »
Bugün 4 Turismo 2 İnfernus denedim hepsi 5. seviye güvenlikti. Güvenlikten şikayetçi değilim ama bunu alan adamın zaten 25 k verip güvenliğini de yapacak parası vardır. Az kazandırıyo bu yüzden. Gittim zamanım olmadığı için ne çaldığımı bile hatırlamıyorum amaç 48 saat dolsun, para gelsin ve kazandığım para 7.800$. Uzun vadede iş yapar tabii ama şirketten gelen parayı alamadığın için bu seni dönem dönem zarara sokuyor. Gider 350$ veren bir şirkette afk kasarım daha iyi ama ben bunu istemiyorum. Amaç rol olsun, bi yandan para gelsin ki kaliteli rollerle oyun oynayalım. Madem illegal bir işe giriyoruz, buna göre rol yapıyoruz, birliklerden ayrı tohum alıp satabilelim ki birliklerden bağımsız piyasa ayarlayalım. Mekanikler torbacı olsun demiyorum; illegal kesimin belli olup bu işlerden yararlanabilmesinden bahsediyorum. Fiyat artsın falan da demiyorum herkes mekanik olsa serverda araba kalmaz. Mekanik olmak çok kısıtlıyor sadece farklı seyler de yapabilelim bunu istiyorum.

Sen araç bulamıyosundur,gerçek kardeşim mekanik bulletten düşük araç çaldığını hiç görmedim şuana kadar 5 kere üste üste ınfernus çaldı kilidi açık araç bulacaksın oda basit kumar,verona mall,rodeo gibi yerleri gez sürekli araba bulursun daha tekniklerim var ama onlarda bana kalsın.
Kilidi açık unutulmuş veya bırakılmış aracın sahibinin uzak olacağını pek düşünmüyorum. En son 150 dakika hapis yedim bunun sebebi de araçları uzak bir yere ittirip orada düzkontak yapmaya çalışmamdı. Dediğin her yer güvenli bölge olduğundan dolayı o da zor. Hapisten sonra verdim 50kyı çıktım çok da memnunum. 2x geldi şirketçiler bayram ediyor yine.

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
« Yanıtla #156 : 23 Mayıs 2019, 07:23:02 »
DESTEKLEMİYORUM
Araçları 24 saat`de 1 kere hurdaya çıkarılıyor diye biliyorum ve parasıda oldukça iyi.
nope 48 saat

Çevrimdışı JustHoldMe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #157 : 27 Mayıs 2019, 01:02:39 »
Yukseltin artik bee

Çevrimdışı hayranlı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 14 Ocak 2022, 20:46
Toplam oynama: 129 gün, 4 saat
« Yanıtla #158 : 28 Mayıs 2019, 02:32:51 »
DESTEKLİYORUM

Çevrimdışı mertorino

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #159 : 28 Mayıs 2019, 12:51:08 »
DESTEK
Az bile olsa bir artış yapılması gerekli. Sultan $9.750 yerine $12.000-$13.000 verebilir. Aynı şekilde Bullet $20.800 yerine $23.000 civarı bir para verebilir. Artış olmayacaksa yararlanabileceğimiz başka bir alternatif daha olmalı.