Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanik hk.

Başlatan bnGreen, 11 Şubat 2019, 20:09:58
Okunma sayısı 6688 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Mekanik hk.
« Yanıtla #140 : 10 Mayıs 2019, 17:09:11 »
Desteklemiyorum.
Boşa para verip 5 level yapmıyoruz kardeşim beğenmiyorsanız çıkın meslekten amacınız zaten köşeyi dönmek.
Mekanik değilim?
Sadece bu fiyatın yeterli olmadığını öne sürüyorum yoksa banane milletten değil mi?

Çevrimdışı zywatt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 24 Kasım 2023, 00:40
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #141 : 11 Mayıs 2019, 13:35:40 »

DESTEKLİYORUM

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #142 : 12 Mayıs 2019, 00:56:43 »
Desteklemiyorum. Bu sistemde amaç bir araç atıp 50k para kazanmak değil. Süreklilik isteyen bir meslek. Şu an oldukça işlevli ve kazançlı olduğunu düşünüyorum. Zaten bu mesleğe girecek olan kişinin hızlı para kazanma amacı olduğunu düşünmüyorum. Bu amaçla girenlerin hepsi şikayetçi durumdalar.

Çevrimdışı JustHoldMe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Kasım 2021, 00:43
Toplam oynama: 205 gün, 4 saat
« Yanıtla #143 : 12 Mayıs 2019, 00:58:12 »
Desteklemiyorum. Bu sistemde amaç bir araç atıp 50k para kazanmak değil. Süreklilik isteyen bir meslek. Şu an oldukça işlevli ve kazançlı olduğunu düşünüyorum. Zaten bu mesleğe girecek olan kişinin hızlı para kazanma amacı olduğunu düşünmüyorum. Bu amaçla girenlerin hepsi şikayetçi durumdalar.
Yanlis fusunuyodun o zaman, paraniz yokss luks arac kullsnmayin sizde.Fakir olan yok sunucuda herseyiniz para.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #144 : 12 Mayıs 2019, 10:27:16 »
Desteklemiyorum.
Boşa para verip 5 level yapmıyoruz kardeşim beğenmiyorsanız çıkın meslekten amacınız zaten köşeyi dönmek.
Gasp miktari 500 dolar olsa kosa kosa burda arge acarsin, yok 5k olsun 10k olsun diye.Boş yapma o yuzden.
Araçları hurda edince verilen miktar gayet iyi boşuna arge açıyorsunuz.Yönetim fiyatı yükseltmez.

Çevrimdışı JustHoldMe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #145 : 12 Mayıs 2019, 12:13:12 »
Desteklemiyorum.
Gasp miktari 500 dolar olsa kosa kosa burda arge acarsin, yok 5k olsun 10k olsun diye.Boş yapma o yuzden.
Araçları hurda edince verilen miktar gayet iyi boşuna arge açıyorsunuz.Yönetim fiyatı yükseltmez.
Ya çocuk boş yapma sen yönetimmisin kaybol şurdan ne salak adamsın ya, isminden belli zaten.

Çevrimdışı qq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ocak 2022, 04:31
Toplam oynama: 247 gün, 9 saat
Birlik: ***** *** **FIA
« Yanıtla #146 : 12 Mayıs 2019, 12:17:26 »
Desteklemiyorum.
Ya çocuk boş yapma sen yönetimmisin kaybol şurdan ne salak adamsın ya, isminden belli zaten.
asfdişlafdsklasdf

Çevrimdışı JustHoldMe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #147 : 13 Mayıs 2019, 00:29:01 »
Up

Çevrimdışı Thalnos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Kasım 2020, 11:53
Toplam oynama: 11 gün, 0 saat
Birlik: ******lli
« Yanıtla #148 : 14 Mayıs 2019, 06:54:40 »
Bugün 4 Turismo 2 İnfernus denedim hepsi 5. seviye güvenlikti. Güvenlikten şikayetçi değilim ama bunu alan adamın zaten 25 k verip güvenliğini de yapacak parası vardır. Az kazandırıyo bu yüzden. Gittim zamanım olmadığı için ne çaldığımı bile hatırlamıyorum amaç 48 saat dolsun, para gelsin ve kazandığım para 7.800$. Uzun vadede iş yapar tabii ama şirketten gelen parayı alamadığın için bu seni dönem dönem zarara sokuyor. Gider 350$ veren bir şirkette afk kasarım daha iyi ama ben bunu istemiyorum. Amaç rol olsun, bi yandan para gelsin ki kaliteli rollerle oyun oynayalım. Madem illegal bir işe giriyoruz, buna göre rol yapıyoruz, birliklerden ayrı tohum alıp satabilelim ki birliklerden bağımsız piyasa ayarlayalım. Mekanikler torbacı olsun demiyorum; illegal kesimin belli olup bu işlerden yararlanabilmesinden bahsediyorum. Fiyat artsın falan da demiyorum herkes mekanik olsa serverda araba kalmaz. Mekanik olmak çok kısıtlıyor sadece farklı seyler de yapabilelim bunu istiyorum.

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57