Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

YusufTekin - Bar başvurusu

Başlatan YusufTekin, 10 Şubat 2019, 22:19:21
Okunma sayısı 334 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:37
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Birlik: ******* **ibi
Son giriş: 30 Nisan 2022, 18:05
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
YusufTekin - Bar başvurusu
« : 10 Şubat 2019, 22:19:21 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Jeffrey Strong, Lamar Carlson, Paul Rubio Lamar Rubio

1.02:Oyun içi seviyeniz?:16

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Residents of Seville birliğinde bulunuyorum iş yeri herhangi bir birliğe ait olmayacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın yedi günü üç dört saat aktifim. (duruma göre değişebilir)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Evet, girdi
Vandalizm + Memurun Canına Kast + Memura Mukavamet
Dur ihtarına uymamak.
İllegal silah bulundurmak(AK-47)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Rubio's Bar

2.03:İşyeri tipi:Bar/cafe

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Crenshaw'da çocukluğunu geçiren Afro-amerikan bir genç. Crenshaw'da uzun süre çetecilik faaliyetlerinde boy gösteren Lamar gösterdiği çetecilik faaliyetleri yüzünden ömrünün yarısını hapiste geçirmiştir. daha sonrasında çetenin çıkmaza girmesinden dolayı ve çetenin yeni yönetimini beğenmemesinden dolayı Seville sokağına taşındı. Kısa sürede bir arkadaş ortamı kurdu ve Sevillede boy göstermeye başladı. Sevillede silah ve uyuşturucu ticaretini döndüren Lamar polislerin kendisini gözetlediğini düşünüyordu bu yüzden kendisini artık Crenshaw'dan Sevilleye taşındıktan sonra illegal işlerden uzak duran bir adam olarak göstermek amacıyla bir bar açmaya karar verdi. Silah ve uyuşturucu ticaretinden büyük paralar kazanan Lamar açacağı barı ticaretten kazandığı para yardımı ile açmayı planlıyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Sevillede başlattığı silah ve uyuşturucu trafiğinden sonra gözlerin üzerinde olduğunu düşünen Lamar illegal işlerden uzaklaştığını göstermek, göz boyamak için bu barı işletmek istiyor.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Los Santosun güneydoğu bölgesinde rol ortamının çok az olduğunu gördüm bu yüzden bu bar ile birlikte güneydoğu da insanların rol için gelebilecekleri bir mekan olacak.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Şehirin güneydoğu bölgesinde insanların takılabileceği bir mekan olacak. Lamar'ın bir tanıdığı sayesinde şehirin en iddalı içecekleri bu barda olacak ve bu bar sayesinde Seville sokağı gözlerden uzak ama ticaret bakımından aktif bir mahalle haline gelicek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, YusufTekin; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:37