Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Santos Stars Club

Başlatan oldMastwine, 10 Şubat 2019, 15:28:32
Okunma sayısı 15337 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oldMastwine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Mayıs 2019, 22:35
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Santos Stars Club
« : 10 Şubat 2019, 15:28:32 »

Santana Maisa

Mahallemde takılan herkes gibi normal bir hayat yaşayan bir çocuktum ta ki o günde kadar , o gün 5 tane Harley Davidson mahalleye geldi , çantalarını araladılar silahları çekip maskelerini taktılar sonrasında hiç bir şey yapmadan uzaklaştılar saatler sonra bir haber geldi gazete ise şöyleydi ;
Olayı anlamıştım ve bir plakayı ezberledim neden bilmiyorum ama bu sonradan işime yaradı. Plakasını ezberlediğim ve hep ezberim duran plakayı gördüm ve mekanın önünde duran motora aşık gözlerle bakıyordum , mekana girdim ve plakayı bağırarak sahibini sordum. Motor sahibi ile tanıştım onların içerisine girmek için çok can attım ama hep beni ezikleyip aralarına almadılar. Bu benim canımı sıktı ve bir işe girerek çalıştım. Ezik bir Harley alıp motoru seven arkadaşlar aradım ama nafileydi. Bir gün ben gibi biri ile tanıştım adı Zephan'dı kafalarımızın ilk günden beri uyuştu.

Hector Carballo

Ben Hector, biraz şişko ve akıllıyım ha-a bu arada kendimi övmeyi çok severim. Tıp ile uğraştım küçüklüğümden büyüklüğüme kadar ama motorlara aşık bir şişkoydum. Kendimi övmem ego değildir , İd'dir sizler ise "Bu ne?" diyeceksiniz. İd insanın kendini övmesi ve başkasının kurallarına uymamasına denir O'key? Sınava girdim doktor olacaktım hatta normal doktor değil Uzm. Doktor Hector diye anılacaktım ama olmadı neden mi? Diyabetden dolayı. Diyabet hastasıyım ve suyu çok içer ve tuvalete çok çıkarım. Sınavda altıma sıçtım ve zorla beni dışarıya çıkardılar! En utandığım anımdı sanırsam , sonrasında başka bir işe girip çalıştım üstelemedim doktorluğu. Bir motor aldım bir gün işe giderken Santana ile tanıştım onunla iyi bir arkadaşız

Chapter I
(Kuruluş Ve Soygun Planları)
Santa ve Zephan konuşurken maddi durumlardan konu açılır , Santa ve Zephan fakirdir bu yüzden Santa şöyle bir şey der "Bir soygun yapalım amına koyayım kuyumcu soyalım , sonrasında silah alarak motor çetesi kurarız ne dersin?" Bunun üzerine Zephan "Santa, oradada sıçarım hem para lazım silah almak için , güzel bir motor lazım , salak ve saf bir kuyumcu hadi bunları geçtim ben hayatımda hiç bir İl-Legal işe bulaşmadım kavgalarım bile az" Santa bir şekilde Zephan'ı ikna eder ve sıra bir kaç şeyde.
(Santana'nın Ağızından)
İlk madde! Güzel bir motor ve silah , hadi başlayalım!
Motorları güzel bir motorcudan alabilirdik ama zordu bizde bunun yerine bir kurban belirledik , kurban İrlanda'lı ve tam bir zengin züppe ve salak. Kızlara motorla hava atmaya çalışıyor ama atamıyor , avı yavaş yavaş izledik sonrasında ise bir gece motoru çaldık. Motorun markası Yamaha YZF R1'di güzeldi ve yarış motoruydu. İlk maddenin yarısı tamam ama diğer yarısı? Silah , silahları nasıl alacaktık? Kafamızda deli sorular.
Onun içinde bir zenci çetesine baktık , çeteciler tam bir silah hayranıydı her akşam 9'da silahları alırlar 11'e kadar temizler sonrasında araçların bagajlarına koyarlardı. Bizde saat 11'de faydalandık , bu salaklar silahları 11'de koydular ve eve gittiler aracı patlatdık ve kaçtık aracın bagajındaki silahları alıp aracı 5.000 Dolara okuttuk. İki adet silah vardı teki Deagle diğeri ise namı değer AK-47.

Chapter II
(Soygun)
(Hector'un Ağzından)
Santana ile birlikte her şeyi halletdik şimdi kuyumcu kaldı yani Madde 2! Santa'nın aklındaki kuyumcu yılları önce mahallesinin yakınlarındaki kuyumcuydu hani soyulan falan , sonrasında ise Santa'nın aklındaki kuyumcuya gittik Santa beklemeden motordan indi AK'sini çekti ve arkasından içeriye girerek içeriden 150.000 Dolara değerindeki altınları aldım , altın torbasını Santa'ya uzattım ve motorla oradan anında uzaklaştık. Altımızdaki motoru sattık , güzel para yaptı artık elimizde 205.000$ ve iki adet silah vardı. Sözü sürekli geçen motor klübünü açtık , bir kaç çocuk aldık yanımıza onlara motoru ve işleri öğrettik. Yanımızda olmak isteyenleri asla geri çevirmedik. İşte klüp böyle kuruldu!

Chapter III
(En iyisi Biziz)
Santos'un en iyisi biziz , neden mi?
Çünkü aramıza katılmak isteyeni çok fazla hörselemiyoruz , çok adamımız ve motorumuz var. Artık soygunlarla uğraşacak kadara ezik değiliz silah kaçakcılığı ve uyuşturucu ticareti yapıyoruz. Bize küfür edeni bile öldürüyoruz böylece en iyisi oluyoruz. Saçma salak Nostlaji klüplerden değiliz Freeway falan değil , Çoğunluk olarak NRG-500 kullanıyoruz , İl-Legal yarışlarla Zephan ilgileniyor , nedendir bilinmez ama yarışları seviyor benim kankam.

Chapter IV
(Yeni Düzen)
Artık Santos'da belirli bir düzenimiz var . Motorlarımız NRG , FCR , PCJ gibi modern ve hızlı motorlar , eski kafa nostalji olsun diyerek Freeway sürerek uzun saçlı sarışın piçler değiliz. Şehirdeki kumar Hector'un elinde , dostluklara ise Jason ilgileniyor. 36'nın eski bir barını ise ben ve yardımcılarım işletiyor. Aylık gelirimiz ile güç satın alıyoruz. Diğer motor klüplerini ezdik. Diğer İl-Legal birlikler ise bizlerde korkuyor. Artık daha büyük planlarımız var. Plan denince korkmayın çocuklar , güzel motor süren ve bizim kafadan daha çok adam toplamak ve Santos'un tamamen ele geçirmek. Para demek güç demektir küçük yılanlar bizlere para verecekler kısaca gücümüze güç katacaklar , eğer vermezlerse yılan büyümeden başı ezilir. Önemli kişilerin günlükleri belge yerine geçermiş , bu tutulan günlük ise bir belgedir! İnsanlar artık merhameti değil paraya ve silaha tapıyor , yani insanlar bize tapıyor bebeğim.

Chapter V
(Santos'un yeni yıldızlar)
(Santana'nın Ağzından)
Artık bu işlere başladığımızdaki sayının on katıyız , büyüdük. Büyük şeyler küçük motorlara sığmaz bunu herkes bilir , o yüzden araçlarla ve motorlarla gezmeye başladık. Araçlarda motorların olduğu gibi klübün bir parçası oldu. Silah alım-satım işleri daha çok büyüdü. Ara sırada uyuşturucu işlerine karışıyoruz işte oradanda para geliyor. Araç yarışlarında artık bir söze sahibiz , neredeyse her gece bir yarış düzenliyor , motor ve araba olmak üzere. Santos'un b ir kısmı bizden yani yarışlardan bıkmış durumda. PD ise şaşkın neden mi?  Bir ipucu veya bir iz bulamıyor bizlerden , yarışlar yapılırken plakalar çıkıyor. Sevkiyat yapılırken plakası sökük araçlarla ve maskelerle gidiyorlar. Bizi bulmalarının imkanı yok kısaca. Polis ilede aramızı iyi tutuyoruz benim işlettiğim bar ise Santos'un en iyisi günlük 10.000$ para geliyor. Okullardan motorlara ve araçlara düşkün çocukları yanımıza alıp yetişiriyoruz , liseye gidenleri hem sürücü hem pis işler için kullanıyoruz. Bizden şuana kadar kimse PD'ye yakalanmadı temiz iş , temiz para denilebilinir.  Liselilere çok önem veriyoruz , çünkü onlar paralı asker onlar göreve gider bize asıl para gelir , liselilere ise paylarına düşenleri veririz. BÜYÜDÜK HEMDE ÇOK!

MODERN YARIŞ EKIBI

Herk ırktan her çeşit insanların toplandığı alandır sadece günü geçirmekte olan bir ekipten bahsediyoruz. Ekip içerisinde herhangi bir ailevi yakınlılık yoktur. Herkes birbirine dost gözüyle bakar  ekibin lideri yok gibi düşünürler herkes eşit. Zeki ve eğlenceli kişilerin bulunduğu bu ekiple bir çok şey yapılabilir. Bunlar eskortluk(mal-ihtiyaç koruma) rolleride içerisindedir. Herhangi bir örgüte ya da çeteye bağlı çalışmazlar genellikle şehrin bir çok kısmına boyun eğerler kendilerini ispatlama amacında değiller sürekli bir yere sığınırlar. Dışardan ezik görüntüsü vermek onların en sevdiği işlerden biri fazlasıyla çok konuşan boş insanlarıda unutmamak lazım gevşek tavırları sürekli paranın peşinde koşan insanlarda bu ekip içerisindedir.

Çevrimdışı oldMastwine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Santon Stars Racing Club
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2019, 15:28:39 »
    Ana Sayfa           |          Menüler           |          İletişim          |          Instagram           |       Diğer

VOTKALAR

Smirnoff Red   15$
Smirnoff Black   7.50$
Binboa Pier Ginker   25$
Orange Bazooka   10$
Absolut   5.45$
Gilbeys   15.50$
Belvedere   23.20$
Arctic Melon   12$
S.K.O.L   13.45$
Svedka VDK   27$
Ciroc   36$

VİSKİLER

Ballantine's Finest   23.20$
The Glenlivet Founder's Reserve   54$
Jim Beam   45$
Chivas Regal   25$
Jack Daniels   30$
White Horse   24.50$
Grantis   50$
Jameson   20$
Black Bottle   34$

Misyon

Her gün görülen barlar gibi giriş çıkışı 7/24 olmayacağız insanların kısa zamanda güzel vakit geçirebileceği bir bar planlıyoruz sadece 11:00 ile 1:00 arası işlev görecek olan barımız müşterilerimize taktim edeceğimiz eşsiz içkilerimizle sizlerle olacağız barımızın Very İmportal Person bölümümüzle en eşsiz güzellikleri göreceksiniz şunları dediğinizi duyuyor gibiyim ee normal gelen insanları ne bekliyor? tabii ki müşterilerimizi girişte özel olarak eşlik edecek çarlışanlarımız olacaktır. Barmenlerimiz özel olarak şehir dışından getirilmiş çalışanlarımızıdır.

Vizyon

İleri ki zamanda barımıza sponsor olacak haber kanalı, şirketler olacaktır. Barımız elite bir müsese olması ve müşterilerimize daha üstün bir hizmet sunmak için çalışmalarımızı eksik etmeyeceğiz içkilerimizi ithal etmekte olduğumuz yerden artık kendimize özel içkiler yaptıracağız ve buları müşterilerimize sunacağız. Hizmet ve konfor konusunda sonsuz güvencemiz bulunmaktadır.

Adres

BİRALAR
Carlsberg 50cl   2.10$
Miller 33cl   2.05$
Heineken 50cl   2.14$
Corona 50cl   1.43$
Game Day 50cl   2.22$
Super Bock 50cl   3.50$
Natural Light 50cl   3.21$
Cenesee 50cl   2.17$
Blue Moon 50cl   3.45$
Corona Extra 35cl   1.98$
Bleue 50cl   4.22$

ŞARAPLAR
Chianti   27$
Montepuciano "d" Abruzzo)   36$
Lambrusso "A Chinatte   19$
Barbaresco'n 1923   21$
Lagrein White 1821   28.45$
Casal Mendes   26.50$
Casal Garcia   18$
Marzemino Di 1954   14$
Teroldego del poro   22$
Prosecco 1982   13$
Gamay De Garc'e   24$

Çevrimdışı oldMastwine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2019, 15:28:48 »

Çevrimdışı oldMastwine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2019, 15:28:55 »
Güncellemeler!

Spoiler:

Tanıtıma profesyonel ss nasıl editlenir ile alakalı video eklendi.

Tanıtıma Chapter V text'i eklendi.

Tanıtıma Chapter IV text'i eklendi.

Tanıtıma bar text'i eklendi.

Ayın çalışanı ile ilgili photo eklendi.

Girişte direk okumak istediğiniz bölüme yönlendiren kısayol eklendi.

Modern yarış ekibi ne olduğunu öğrenmeniz için text eklendi.

Birliğin ilerleyişinde yardımcı olacak rehberleri kısayolla öğrenmenizi sağlayacak şeyler eklendi.

Okunması Gereken Rehberler!

Çevrimdışı oldMastwine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2019, 15:29:04 »

Çevrimdışı DEMOKRAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 17:31
Toplam oynama: 133 gün, 1 saat
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2019, 15:31:21 »
Başarılar, rollerde karşılaşmak dileğiyle.

Çevrimdışı oldMastwine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Şubat 2019, 15:32:12 »
Başarılar, rollerde karşılaşmak dileğiyle.
Teşekkürler.

Çevrimdışı RedLine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: