Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

2. El Garajından Hurdaya Atılan Aracım

Başlatan Hatalı Park, 10 Şubat 2019, 12:43:43
Okunma sayısı 562 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Eylül 2020, 22:22
Toplam oynama: 126 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
2. El Garajından Hurdaya Atılan Aracım
« : 10 Şubat 2019, 12:43:43 »
 Hurdadaki Aracım

Şu an ki aracım Turismo 4 kez hurdaya düştü.Ve bunların üçüde 2.el pazarındayken oldu.Sömestr'da olduğumuz için geceleri aktifim sabahları da karakterimi afk bırakıp yatıyorum.Bu sabah yine aynısı oldu sabah aracımın kilidini açıp motorunu kapatarak 2.el pazarına koydum.Zaten SS'lerde bunun kanıtı mevcut.Bildiğiniz gibi garaj içinde /duzkontak komutunu kullandığımızda "Bu aracın kilidini kıramazsın" gibi bir uyarı çıkıyor.Ayrıca aracı iterek garaj kapısına getirincede Y basarak çıkartmak isterseniz;aracın motorunun çalışıyor olması gerekir.Kısacası garaj içinde aracın çalınma gibi bir ihtimali yok.Benim düşünceme göre bunu 2level helper üstü veya adminlerden birisi /dl komutundan aracımın id'sini bularak yanına çekiyor orda da /duzkontak komutuyla mekaniğe veriyor.Bunu yapanın bulunarak cezasını almasını ve aracımın hurdadan çıkartılmasını istiyorum.

KANITLAR
https://resmim.net/preview/BVFUkO.png
Bu ss aracın kilidini açıp motorunu kapattığıma dair kanıt.

https://resmim.net/f/R8K6QJ.png
Bu ss'de üzerinden 30 dk geçmesine rağmen ben oyundayken aracıma bir şey olmuyor fakat ben gidince aracım hurdaya gidiyor.Bu da gerçekten düşündürücü...

https://resmim.net/f/F3DRYl.png
Bende mekaniğim bende 2.el garajı içinde /duzkontak komutunu kullandığımda bu uyarıyı alıyorum.Yani aracımın bu garaj içinden çekildiğine eminim...

https://resmim.net/f/izjFOc.png
Bu da aracımın şu an hurdada olduğunun kanıtı.

Arkadaşlar bu oluşturduğum ticketla helperların garajdan araç çekemeyeceğinin sonucuna ulaştım. Aracim yaklaşık 2.5 haftadır hurdada. Sizinde bu konuyla ilgili düşüncelerinizi merak ettiğim için bu konuyu açtım.Hepinize iyi forumlar dilerim;)

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Ynt: 2. El Garajından Hurdaya Atılan Aracım
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2019, 12:56:03 »
Aracının orada olduğuna dair bir görüntün var fakat, aracını oraya parkladın mı? Oraya parklamadıysan ilk araç spawnında aracın gider.

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2019, 13:36:22 »
Aracının orada olduğuna dair bir görüntün var fakat, aracını oraya parkladın mı? Oraya parklamadıysan ilk araç spawnında aracın gider.
Aracımı /park ile oraya parklamadım fakat Rstimer aracılığıyla spawnlanan bir aracın hurdaya değil de parklı olduğu yere gitmesi gerekmez mi?

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2019, 13:57:57 »
Aracımı /park ile oraya parklamadım fakat Rstimer aracılığıyla spawnlanan bir aracın hurdaya değil de parklı olduğu yere gitmesi gerekmez mi?
aracın eski yerine spawnlanıp bir mekanikçi tarafından hurdaya çıkarılmış olmasın mı?

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2019, 14:03:56 »
aracın eski yerine spawnlanıp bir mekanikçi tarafından hurdaya çıkarılmış olmasın mı?
Araçlar spawnlandığında gizli hale geçiyor. Bundan ötürü /araclar komutu ile ben aracımı spawnlamadığım sürece aracim görünür hale gelmeyecektir.

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2019, 14:08:06 »
Araçlar spawnlandığında gizli hale geçiyor. Bundan ötürü /araclar komutu ile ben aracımı spawnlamadığım sürece aracim görünür hale gelmeyecektir.
Aracın satılıksa gizlenmez git ve aracını 2. El oto galeriye park et sorun çözülür

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Şubat 2019, 14:16:35 »
Aracın satılıksa gizlenmez git ve aracını 2. El oto galeriye park et sorun çözülür
Aracim şu an hurdada sanırım bunu yapmam mümkün değil   ;D

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2019, 23:40:46 »
Aracın satılık olduğu için gizlenemez, park etmediğin için park ettiğin akan gider ve oradan çalabilirler  :)

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 11 Şubat 2019, 15:51:56 »
Aracımı hurdadan çıkartıp sattım.Konu kilit.Herkese iyi forumlar.  :)

Çevrimdışı Çeto.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Johny Zairek Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 17:43
Toplam oynama: 51 gün, 4 saat
« Yanıtla #9 : 11 Şubat 2019, 23:22:22 »
Dostum garajdaki araçlar dışarı çekilmiyor. Yanlış bilgi verme ve gözünden görmedende iftirada bulunma :)