Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

AR-GE mini Vol.2

Başlatan Zons, 10 Şubat 2019, 02:46:19
Okunma sayısı 238 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zons

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Şubat 2020, 18:07
Toplam oynama: 35 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
AR-GE mini Vol.2
« : 10 Şubat 2019, 02:46:19 »
1. Oyuncular araçlarını kirayalabilsin. Bu sayede flatbed veya infernus, turismo, bullet tarzi arabalarin sahipleri araclarini para ile kiralayip gelir elde edebilir ve oyuncular bu araclari kiralayarak işini halledebilir. Bu tarz kiralama olayları roleplay ic olarak yapiliyor o ona anahtar veriyor oda parasini veriyor tarzinda ancak kaçanlarda oluyor sistem yapilirsa bu engellenebilir /arackirala id fiyat süre(dakika) arac sahibi yazar /arackirala kabul oyuncu yazar islem tamamlanir. Süre bitince oyuncu dan anahtar alinir ve aractan atilir arac respawn olur veya oldugu yerde durur sahibi gidip aracini alir.

2. Para ödüllü bilgi yarışması ic olarak düzenlenmeli adminler tarafından yarismacilar forumdan basvurmali seyirciler olmali. Cok keyifli ve kazancli bir yarisma olur. Örneğin 1.soru 500$ kolay 2.soru 1000$ kolay 3.soru 2500$ normal 4.soru 5000$ normal 5.soru 10000$ zora yakın 6.soru 25000$ zor 7.soru 50000$ cok zor 8.soru 100000$ neredeyse imkansiz zor bunun gibi ödül sistemiyle harika olur.

3. telefondan satilik araclara bakabildigimiz gibi evlerede bakabilelim ev id fiyat konum seklinde listelesin.

4. Otomatik emote sistemi bu sistem şöyle olacak /emotelerim yazinca karsimiza bir ayar menusu gelecek bu menuden bir komut atayip o komutu yazinca hangi emote un cikmasini istedigimizi yazicaz mesela /silahkavra - /me Sırtındaki kalaşnikov'u iki eliyle hızlıca kavrar. /silahdogrult - /me kavradığı silahı xxxxx'e doğrultur. /ateset - /me xxxxx'e doğru ateş etmeye baslar.
Böylece kendi belirledigimiz komutlarla hizlica emotelerimizi atip oyunu daha hizli hale getirebiliriz zaman kaybi yasanmaz.
Not: burada şöyle bir sikinti olabilir emote verirken kisi isimlerini yazamicaz onceden bilmedigimiz icin mecbur kisi ismi iceren emoteleri baska sekilde vericez yada komuttan sonra id yazcaz örneğin /ateset id(356) sistem kisi ismini otomatik algilayip emoteye eklicek xxxxx yerine.

5. Telefondaki sistemler gelistirilmeli ve telefonun fiyati arttirilmali mesela satilik ev bakabilme, reklam verebilme, araçta olmadan telefondan gps açma ve benzeri sistemler telefona eklenebilir.

mini versiyon ar-ge paylaşımı bu kadar. Ar-ge paylaşmaya hergün devam edicem aklıma geldikçe yazıyorum desteklerinizi bekliyorum.

Çevrimdışı DEMOKRAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 17:31
Toplam oynama: 133 gün, 1 saat
Ynt: AR-GE mini Vol.2
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2019, 03:03:23 »
1- Destekliyorum, bir kaç tane böyle AR-GE açıldı fakat pek ilgilenilmedi gibi. Sadece Flatbed model araçlara geçerli olabilir.
2- Biraz saçma geldi fakat düzgün bir fikirle böyle bir şey yapılabilir.
3- Böyle AR-GE'ler de açıldı, kabul edilmedi.
4- Otomatik emote sistemi???!! Kesinlikle desteklemiyorum! Bunun için açıklama yapmama gerek yoktur herhalde.
5- GPS araçlara tanımlı bir sistem, fakat bu telefon tarayıcısına da eklenebilir diğerleri gereksiz. VIP alarak reklam alanına gitmeden reklam verebilirsin.

Çevrimdışı iloveu3k

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edward Troen Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2024, 23:26
Toplam oynama: 56 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2019, 03:39:52 »
1 Süper 2 Çöp 3 İyi 4 TABİKİDE HAYIR! 5 Telefonun fiyatı uygun. Gps şeyi haritamızda bir anda gideceğimiz yeri böyle mor ile göstersin gta 5'deki gibi mor göstersin  haritada gideceğimiz yeri ama reklam verme biraz saçma olmuş.

Çevrimdışı MissMeovv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Mayıs 2019, 12:33
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2019, 05:28:51 »
1. Destekliyorum.
2. IC olarak düzenlenebilir. Daha iyi rol yapılırdı ama OOC etkinlik olsa da fena olmaz. Destekliyorum.
3. Gereği yok. Desteklemiyorum.
4. Asla ve asla gelmemeli. Desteklemiyorum.
5. Telefon fiyatı uygun, GPS sistemi araç içinde çalışır. Telefona gelmesi internet üzerinden olabilir. Destekliyorum.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2019, 09:44:31 »
1. Destekliyorum.
2. IC olarak düzenlenebilir. Daha iyi rol yapılırdı ama OOC etkinlik olsa da fena olmaz. Destekliyorum.
3. Gereği yok. Desteklemiyorum.
4. Asla ve asla gelmemeli. Desteklemiyorum.
5. Telefon fiyatı uygun, GPS sistemi araç içinde çalışır. Telefona gelmesi internet üzerinden olabilir. Destekliyorum.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47