Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Stidda Famiglia

Başlatan eiN, 09 Şubat 2019, 15:54:46
Okunma sayısı 3801 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Stidda Famiglia
« Yanıtla #210 : 17 Şubat 2019, 12:39:48 »
Birlik onayı kural ihlallerinden dolayı alınmıştır.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
Ynt: Stidda Famiglia
« Yanıtla #211 : 17 Şubat 2019, 14:09:05 »
Neyse, adamlık bende kalsın.. Ben tanıtımımı kitliyorum, daha fazla katlanamayacağım bu ihlallere bu haraketlere gerekli konuşmayı savunmayı yaptım.

İsterseniz helper yetkimi alın şimdi söyleyeceklerim yönetim ekbinin veya sizlerin zorunuza gidebilir, gidecektir.

Öncelikle "Glamira" gibi bir birliğin 4-5 tane uyarısı geldikten sonra onaylarının alınması, bizim tek bir kural ihlalinden onayımızın alınması bir değil. Bu şahıslara onlarda "/q" sebebiyle ceza açılırken. Sadece oyuncuların ceza alması size ne kadar mantıklı geliyor arkadaşlar? Ben emek verip bir şeyler yaparken oyuncularımın böyle bir şey yapması oldukça üzücü. -ki ben oyuncularımla gerekli konuşmayı yaptım. Onay bahane, benim sunucudaki olayım rol. Rol yaparak eğleniyorum silah çekerek, düşüp /q atarak eğlence çıkartamıyorum maalesef.

Fakat bu sunucuda youtuberler veya supporterların her istediğinin olması da ayrı mevzu. Üç tane adam için onayım alınırken bu birliğin veya başka birliklerin /q atması ve sadece uyarı alması garip olay gerçi. Fakat bir youtuberin şikayet açarak onayımızı aldırması da daha garip.

Videosunda pete geçiyor, RK olmuyor. CK çekiyor bu beni hiç ilgilendirmez. Rol sonrası böyle bir şey yapabilirdi veya arkadaşlarına söyleyip izlettirebilirdi. Zamanında "Polis Departmanındayken" hastanede teleport atarak kaçan adama ışınlanıp ekran görüntüsü aldığım için helper yetkim düşmüştü ve bana denilen şey, "Senin yetkilerin bunları ispatlamak için verilmiyor." kelimesiydi. Fakat bu şahıs köpeğe geçip olayları izlemesi üzerine de, "Bu pet 25 TL verip pete geçip olayları izlemesi için de verilmiyor." olacaktır.

Benim diyeceklerim her ne kadar çok olsa da her ne kadar ağır veya hafif olsa da bu adamların alacağı hiç bir ceza yoktur. Rina ekibi de bu adamları desteklemeye ve savunmaya devam edecektir. Ben olabildiğince saygınlığımı korudum ve "15" kişilik ekibimi 3 arkadaş için yakmamaya karar verdim. Üç arkadaşla gerekli konuşmayı yaptım ve birliğimi tekrar açtım. Fakat bu adamların çoğu oyuncusu /q kural ihlali yaparken onayları olması da bana ayrı koyan bir mevzu.

Her ne kadar linç edip her ne kadar bu ortamda beni kötüleyip elinizden geleni yapsanız da, ben ve ekibim asla pes etmeyecek. Şimdi ne isterseniz üzerimde uygulayabilirsiniz "Rina Ekibi".. Ben diyeceklerimi dedim. Şikayetlerimi de oluşturdum. Umuyorum ki bana yapılan şey bu adamlara da yapılır.

Ha, yapılmazsa da sizin sorununuz.. Rina alemi bir sunucunun daha, youtuberlere veya supporter lara ne kadar destek verilebileceğini göstermiş olur.

İyi forumlar iyi roller dilerim arkadaşlar.
Şunları da ilave etmek isterim ki, birlik lideri şikayet savunmasında hatalarının farkındadır diye bir cümle kullanması da olayları iyice kızıştırıyor. Bu ilk değil ki? Eğer benim iki adamım kural ihlali yapıp onayım alındıysa, bu adamların çoğu adamının /q atması dolayısıyla bu adamların da onayının alınmasını talep ediyorum.

KA