Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

AR-GE New - 09.02.2019

Başlatan Zons, 09 Şubat 2019, 03:43:45
Okunma sayısı 950 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zons

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Şubat 2020, 18:07
Toplam oynama: 35 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
AR-GE New - 09.02.2019
« : 09 Şubat 2019, 03:43:45 »
1. Kumarhaneye blackjack eklenmesini talep ediyorum. Sevdiğim oyunlardan biri birçok kişide istiyor zaten.
2. Cr, non rp driving gibi durumları önlemek için Trafik polisleri gelmeli ve bu polisler sokak başlarında sivil veya üniformalı olarak dağılmalı sürüş kurallarına uymayan kişilere ceza yazmalı ve ehliyetini alma gibi durumlar yapabilmeli sistemsel olarak böylece herkes sürüşüne dikkat etmek zorunda kalır. Örneğin, kırmızı ışıkta geçene 500$ ceza. Şehir içinde hızlı araç sürene 1000$ ceza, şerit ihlali 250$ ceza gibi.
3. Banka faiz sistemi getirilmeli. Mesela bankada 100.000$ param var ve banka bana günlük 1000$ faiz versin ancak para çekme işlemi hemen yapılamasın para çek dedikten 1saat sonra para hazirlanıp oyuncuya teslim edilsin. Ancak bu olayı istemeyenler içinde faiz sistemini devre dışı bırakma yeri olsun onlar istediği zaman para çekebilsin ama faiz almasınlar.
4. Açık arttırma sistemi araçlar, evler, işyerlerini satarken bu sistem ile en yüksek teklif verene kolayca satıcı tarafından satılabilir olay basit zaten gerçek hayattaki gibi düşünebilirsiniz.
5. Açlık, susuzluk sistemi oyunu gerçek hayata uyarlamada maddelerden biri olabilir. Sistem şöyle açlık ve susuzluk barlarımız olsun bunlar tükenmeye yaklaştığında içecek içmemiz, yemek yememiz gereksin. Eğer yapmazsak canımız gitmeye başlasın ve bayılalım sonra ambulans gelsin açlıktan bayıldım rpleri falan ancak afk kalanlar için bu sistem devre dışı bırakılmalı bunu unutmayalım :D
6. Oyuna yeni meslekler eklenebilir veya şuanki meslekler düzenlenebilir çünkü bazı meslekler neredeyse hiç kullanılmıyor herkes taşımacılık taxicilik yapıyor yani.
7. Seyyar satıcılık gelmeli mesela elektronik mağazısından aldığımız telefonu oyuncular seyyar olarak bulundugu konumda bir pazar şeklinde satabilsin bu sayede heryerde ticaret döner. Sadece telefon değil benzin kutusu, tamir kiti, su, yemek vs vs. Roleplay açısından kolaylık ve eğlence sağlar.
8. Araç çeken polisler son günlerde iyi çalışmaya başladı tüm araçlarımı çekmişler araç çekilebilecek yerlere tabela eklenirse güzel olur çünkü nerede yasak var nerede yok bilmiyoruz yani binconun önüne park ettiğim aracı bile cekmişler sonuçta gerçek hayatta dükkanın önüne araç park edip alışveriş yapabiliyoruz.
9. Park sistemi bazen park ettiğim yere başka bir araç park etmiş olabiliyor ve araçlar spawnlanınca buga girip araçlar hasar alabiliyor bu konuda /park yazdığımızda eğer bulunduğumuz yere araç park edilmişse oraya park edemiyelim aslında bu konu fazla sorun yaratmiyor bana ama tartışabilirsiniz.
10. Haritaya eğlence roleplay yapılabilecek mekanlar gelmeli mesela sinema, folkart, yarış pisti, Genelevler,  tombala kumarhanesi için özel mekan.
11. Bitcoin alıp sattığımız gibi döviz kurları, euro, altın, litecoin falan filan gelmeli amerikan tarzı yatırım yapilabilecek para birimleri.
12. Oyunda değilken oyuncular bize sms bırakabilsen telefonumuza biz oyuna girince /telefon mesajlar kısmından bakalım okunmayan mesajlara okuyunca ordan otomatik silinsin. Aynı zamanda bizi arayanlarıda cevapsız arama şeklinde görebilelim arama kayıtlarında. Bu sistem ooc olarak pm kutusunada gelistirilebilir.
13. /soyun sistemi gelistirilmeli şahsen soyununca karakterime benzemiyorum sistem otomatik olarak karekterimi algilayip ciplak halini yaratmali.
14. Araç yolda kalınca yani patlayınca çekici veya tamirci çagırabilelim /ara 666 mesela tamirci çekici meslekleri arabaları olsun.
15. Taxide max km başına fiyat 500 olmalı.
16. Oyunu gerçekci hale getirebilmek için yağmur,kar,bulutlu hava durumları gelmeli telefondan bakabilelim.
17. Envanterimdeki eşyayı yakınımdaki oyuncuya belli bir ücret karşılığı satma gelmeli eşyayı sat-id-fiyat şeklinde örneğin böylece yolda kalanlara tamir kiti benzin kutusu satabiliriz.

Bugünün ar-ge si bunlar 3 günde bir yenilerini paylaşıcam iyi roller.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Ynt: AR-GE New - 09.02.2029
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2019, 09:33:00 »
3-4 hariç destekliyorum

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2019, 09:37:01 »
CR,NON RP driving'i desteklemiyorum.Bir çok oyun hevesini kaçırmayı seven arkadaş normal giden insanlara çarpmaya başlar.Ben ne ara PD'yi arayacağım,ne ara kamera rolü yapıp onun SS'ini alacağım ki benim PD'yi aramam illegalin legale sığınmasına giriyor.Adam bana çarptı diye silah çeksem DM'den ceza yerim.
Bankaya faiz sistemi getirilmesin nedeni ise server zaten medium rp.Adam gibi flatbed yapan birisi günde 50-60 k rahat para kasar.Kazandıklarını bankaya attığı zaman bir ayın sonunda sadece faizle kâr etmeye başlar ki bu da oyunun ekonomisini kötüye doğru sürükler.
Açsızlık susuzluk sistemi neye göre düzenlenecek? Hiçbir oyuncu saatten saate pizzacıya gitmek istemez.Hastane ekipleri gelsin demişsin zaten oyunda MD ekipleri yetersiz kalıyor çatışmalardan dolayı. Oynadığımız server 50-60 kişilik olsa anlarım fakat 500-600 kişilik bir serverde oynadığımız için MD ekipleri hangisine yetişecek? Oyunda 500 kişinin %3-4'ü bayılsa dahi MD ekipleri yetersiz kalır.
Geri kalanları destekliyorum. Ek olarak araç bagajına envanterimizdeki eşyayı koyma gibi şeyler eklenebilir.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2019, 11:10:06 »

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Haziran 2019, 00:26
Toplam oynama: 90 gün, 6 saat
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2019, 12:39:19 »
2. sistemi bir sistem değil, bunu zaten LSPD üyeleri yapabilir.

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 01:43
Toplam oynama: 157 gün, 22 saat
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2019, 12:41:34 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2019, 15:01:18 »
[move]DESTEKLENDİN.![/font][/size][/color][/move]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 09 Şubat 2019, 17:20:51 »
2
cryi veya nonrp drivingi para cezası gibi şeylerle önleyemeyiz.
ki zaten kırmızı ışık, yeşil ışık tarzı şeyler kişiden kişiye değişiyor. birinde kırmızı olan ışık diğerinde yeşil gözükebilir.

3
günlük 1000 için kimsenin bu sistemi tercih edeceğini sanmıyorum, üstelik 1 saat bekletecek. miktarlar ve süre değiştirilebilir.

5 çok gereksiz bir sistem çoğu yerde gördüm. rolünü yapabilirsin.

6
diğer mesleklerin tercih edilmeme sebebi daha karlı olması. mesela flatbed yaparken çöpçülükten çok para kazanıyorsun. doğal olarak insanlar oraya yöneliyor.

10 olmaz

11 o kadar abartmaya gerek yok 1-2 tane gelmesi yeterli. bir iki ay önce etherium gelecek demiştiler diye hatırlıyorum da ne oldu ona bilmiyorum.

13 gibi bir sistemin yaratılabileceğini sanmıyorum

15 sunucu ekonomisine göre şuan iyi gibi, zaten herkesin elinin altında bi araba var taksiciler o kadar kazanmıyordur sanırım. kaç aydır sunucudayım ama 1 kere bile taksiye bindiğimi hatırlamıyorum o derece.

gerisi iyi güzel

Çevrimdışı Zons

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 09 Şubat 2019, 19:49:49 »

Gece uykusuz uykusuz yazdığım için bazı yanlışlıklar olmuş olabilir.
Lspd üyeleri yapabilir ancak yapmıyolar önemli olan yapmalarını sağlamak mesela kirmizi isikta gecti adam kenara cektircek aracini ceza yazicak hiz siniri olan yerde cok hizli gitti ceza yazcak serit ihlali yapti ceza yazicak bundan bahsediyorum bunu yapan lspd üyelei cok az ayda 1 denk gelir yani.

Çevrimdışı Zons

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2019, 19:58:16 »
2
cryi veya nonrp drivingi para cezası gibi şeylerle önleyemeyiz.
ki zaten kırmızı ışık, yeşil ışık tarzı şeyler kişiden kişiye değişiyor. birinde kırmızı olan ışık diğerinde yeşil gözükebilir.

3
günlük 1000 için kimsenin bu sistemi tercih edeceğini sanmıyorum, üstelik 1 saat bekletecek. miktarlar ve süre değiştirilebilir.

5 çok gereksiz bir sistem çoğu yerde gördüm. rolünü yapabilirsin.

6
diğer mesleklerin tercih edilmeme sebebi daha karlı olması. mesela flatbed yaparken çöpçülükten çok para kazanıyorsun. doğal olarak insanlar oraya yöneliyor.

10 olmaz

11 o kadar abartmaya gerek yok 1-2 tane gelmesi yeterli. bir iki ay önce etherium gelecek demiştiler diye hatırlıyorum da ne oldu ona bilmiyorum.

13 gibi bir sistemin yaratılabileceğini sanmıyorum

15 sunucu ekonomisine göre şuan iyi gibi, zaten herkesin elinin altında bi araba var taksiciler o kadar kazanmıyordur sanırım. kaç aydır sunucudayım ama 1 kere bile taksiye bindiğimi hatırlamıyorum o derece.

gerisi iyi güzel

2 bence az da olsa önlenebilir hemde oyunu gercekci hale getirir kimse ehliyetini kaybetmek istemez 1000 dolar ödemek istemez günde 10 ihlal yapsa 10bin dolar az degil bunlar sadece örnek ceza miktarlarini adminler ayarlicak yani ben ayarlayamam.

3 tercih etmeyenler devre disi birakacak zaten ayrica günlük 1000 dolar örnek verdim örnekten ne anliyorsunuz bunu adminler ayarlicak ben ayarlayamam.

5 bu konuda birsey diyemem gelse cok birsey degismez bu benim icinde cok onemli degil

6 haklisin iste bende tüm mesleklerin duzenlenmesini istiyorum hepsi karli olsun millet her meslegi yapsin herkes tasimacilik yapiyor cok kalabalik oluyor herkes her meslegi yaparsa yayilirlar daha zevkli olur yeni meslekler gelse falan.

11 bende örnek verdim zaten hepsi gelsin demiyorum yani buradaki amaç 2 3 tane daha doviz kur coin birimi eklenmesi yatirim icin

13 bencede yapamazlar zor bir sistem ama yaparlarsa güzel olur

15 ben taksicilik yaptim 2 3 dkda bir cagiran oluyo iyi para var ancak km basina 300 dolar oldugu icin para gelmiyo fazla 500 600 olursa tasimicilikla esitlense guzel olur sonucta taxi aliyoruz yatirim yapiyoruz