Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Okazaki Yakuza

Başlatan SARSILMAZ, 07 Şubat 2019, 13:58:44
Okunma sayısı 26739 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GorkemBaba12

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Haziran 2022, 01:00
Toplam oynama: 46 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Okazaki Yakuza
« Yanıtla #680 : 31 Ekim 2019, 20:15:43 »
Başarılar

Çevrimdışı hmmNiceBike

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mart 2024, 10:04
Toplam oynama: 56 gün, 17 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 13 Mart 2024, 22:29
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #681 : 31 Ekim 2019, 21:43:37 »
anew haricinde kimse rol atmasın aga bune

Çevrimdışı WialeyN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Mart 2025, 23:31
Toplam oynama: 672 gün, 6 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Mart 2025, 22:11
Toplam oynama: 75 gün, 15 saat
Tina Collier Lv.43
Son giriş: 11 Mart 2025, 22:11
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #682 : 01 Kasım 2019, 13:16:31 »

Çevrimdışı Magnitud

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 20:31
Toplam oynama: 112 gün, 0 saat
Birlik: ***** ***ily
« Yanıtla #683 : 01 Kasım 2019, 15:46:32 »
İlk önce bu yorumu başarılar olarak atmıştım ama pişman oldum birliğinizdeki adamlar ıc ile ooc karıştırıyor ve bizim tanıtımıda kirletmeye başladı benden tavsiye birliğindeki adamlara çeki düzen ver /q atmasınlar ve tanıtımları kirletmesinler

Çevrimdışı A dopo.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Ocak 2022, 01:05
Toplam oynama: 55 gün, 8 saat
Birlik: *???
« Yanıtla #684 : 02 Kasım 2019, 00:34:30 »
Merhaba. Konseptinizi iyi canlandıramıyorsunuz. Yakuza kültürü ağır bir kültürdür, kültürünüz hakkında biraz daha bilgi edinmeniz yaptığınız rolleriniz de büyük katkı sağlayacaktır. Yaptığınız rollere ve paylaştığınız rol görüntülerine baktığımda Yakuza kültüründen çok, İtalyan kültürü canlandırıyorsunuz. Dediğim gibi, konseptinizi daha iyi canlandırmanız ve Yakuza kültürü hakkında biraz daha bilgi edinmenizi tavsiye ediyorum. Rol bilginizi de tazelemeniz gerektiğini düşünüyorum, bunun hakkında forumda bir sürü rehber bulunuyor. Rehberlere bakınarak rol bilginizi tazeleyip hem kendinize bir şey katmış olursunuz, hem de yaptığınız rol size ve yaptıklarınıza daha çok anlam verir. Rol görüntülerinizi geliştirmeniz gerekiyor, bu konuda çok büyük bir eksiğiniz var. Birlik olarak tamamen LSRP programından kurtulup CS6 programına geçmenizi tavsiye ediyorum. Tabii her şey CS6 programına geçince bitmiyor, CS6'nın da hakkını vermeniz gerekli. CS6'dan böyle roller editleyecekseniz LSRP'e tekrardan dönmenizi tavisye ederim. Forumda ve Youtube'de CS6 rehberleri bulunuyor, rehberlerden ve çevrenizden bilgi edinerek tanıtımınızın daha hoş durmasını sağlayabilirsiniz. Rol görüntülerini LSRP'den editleyenlere baktığımda o rolün gerçekleşmediğini fark edebiliyorum. Oyundan hudları kapatıp açının görüntüsünü alıyorsunuz, LSRP programına girip kafanıza göre hiç gerçekleşmeyen bir rolü yazıyorsunuz. Bu yaptığınız belli oluyor ve çok yapmacık durduğuna emin olabilirsiniz. Tanıtıma şizofren rolleri ve karakterinizin özel hayatında yaptığınız rolleri değil, birlikle ilgili yaptığınız rollerin görüntüsünü paylaşmanız gerekiyor. Tanıtıma bir bakıyorum adam hapishane de yaptığı rolü atıyor. Yaptığı rol de şu: OOC jail yemiş, akabin de kendi kendine konuşuyor ve bu rolün görüntüsünü tanıtıma atıyor. Böyle rol görüntüleri atmayın, tanıtıma bakan insanların gördükleri rol görüntülerin de birliğin hakkında ve gidişatında bilgi edinebileceği rol görüntüleri atın. Kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorum, daha öğrenecek çok şeyiniz var. Belki bunları yazdığım için birlik liderleri kendilerine OOC kin beslediklerimi düşünüp sinirli bir şekil de çıkışacak. Ama söylediklerimi dikkate alırsanız daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Bu birliğin liderleriyle konuştum, kendileri çok iyi rol bildiklerini ve birliğinin hiç bir yönden eksiğinin olmadığını, her şeyin dört dörlük olduğunu düşünüyor. Birliğinize genel olarak bakın ve nerede yanlış yapıyoruz diye düşünün. Yaptığınız yanlışları tespit ettiğiniz de o yanlışları düzeltmeye çalışın. Dediğim gibi, daha öğrenecek çok şeyiniz var. Ama zamanla öğreneceğinizi düşünüyorum. Bu yazımı kimse kışkırtma olarak algılamasın, ben burda eleştiri yaptım ve birliğin iyiliği için tavsiyeler verdim. Gerçi bazı kişiler bizim tanıtımımıza hile olduğumuzu düşündüklerini yazıp kirletiyor ve bu yaptıklarına eleştiri diyor. Bu yazıyı yazmamın sebebi belki bir şeyler öğrenirsin, eleştiri ne demek onu öğrenirsin. Bu yazdıklarımı dikkate al, sonra gelip bana teşekkür edeceksin.

Çevrimdışı LAZİKO61

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2023, 21:50
Toplam oynama: 276 gün, 18 saat
« Yanıtla #685 : 02 Kasım 2019, 01:06:06 »
Beyler şu adamları biraz rahat bıraksanıza, rol yapın hep dm ciler yorum yapıyor bakıyorumda biraz rollere odaklanın başarılar beyler rollerde değişiklik gösterilirse daha güzel ortam olur, ve biraz daha diğer ibrlikler ile rollere girin iyi forumlar.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #686 : 02 Kasım 2019, 10:37:34 »
Tartışma içerikli yorumlar silindi, devamında karşılıklı işlem uygulanacak.

Çevrimdışı dissey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:03