Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Okazaki Yakuza

Başlatan SARSILMAZ, 07 Şubat 2019, 13:58:44
Okunma sayısı 26767 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Smacor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2023, 20:00
Toplam oynama: 266 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Okazaki Yakuza
« Yanıtla #560 : 14 Ekim 2019, 00:51:23 »
Ben size realistiklik açısından mantıklı bir teklifte bulundum ancak delikanlılığı ortaya sürünce bakıyorumda geri çekiliyorsunuz,bu ss'i atmanız bizim için kötü değil iyi bile oldu kendi kalitenizi belirlediniz benim için hiç sorun yok konuşmanın devamınıda atabilecek kadar erkek olsaydın keşke.Bu saatten sonra yapıcağınız NON RP sürüşün bile karşılığını şikayetle alıcaksınız DM lerinize ona göre dikkat edin.

Selamlar, öncelikle sadece orada mim olsun diye attık öncelikle bunu söylemek isterim hiç birşeyi OOC'ye dökmüyoruz.
Kimseyede bu zamana kadar gidipde şikayet açalım demedik rolllerinizi beğendimi söylemiştim sesli konuştuğumuzda sana dostluk teklif ettim kabul etmedin sadece yaşadığın maddi kayıplardan dolayı kabul edemeyeceğini söyledin. IC'de canlandırdığım karakter sinirli bir yapıda bizde soğuk yerlerden geldik sonuçta. Artık IC düşmanız senin ağzınla duydum. Sunucunun köklü rus mafyalarından birisiyiz savaşı sen göze aldın sonuçlarına katlanırsın.

H-a bu arada teklifini kabul ediyorum CK izni karşılıklı verilmiştir.

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
« Yanıtla #561 : 14 Ekim 2019, 00:54:48 »
Ben size realistiklik açısından mantıklı bir teklifte bulundum ancak delikanlılığı ortaya sürünce bakıyorumda geri çekiliyorsunuz,bu ss'i atmanız bizim için kötü değil iyi bile oldu kendi kalitenizi belirlediniz benim için hiç sorun yok konuşmanın devamınıda atabilecek kadar erkek olsaydın keşke.Bu saatten sonra yapıcağınız NON RP sürüşün bile karşılığını şikayetle alıcaksınız DM lerinize ona göre dikkat edin.

Selamlar, öncelikle sadece orada mim olsun diye attık öncelikle bunu söylemek isterim hiç birşeyi OOC'ye dökmüyoruz.
Kimseyede bu zamana kadar gidipde şikayet açalım demedik rolllerinizi beğendimi söylemiştim sesli konuştuğumuzda sana dostluk teklif ettim kabul etmedin sadece yaşadığın maddi kayıplardan dolayı kabul edemeyeceğini söyledin. IC'de canlandırdığım karakter sinirli bir yapıda bizde soğuk yerlerden geldik sonuçta. Artık IC düşmanız senin ağzınla duydum. Sunucunun köklü rus mafyalarından birisiyiz savaşı sen göze aldın sonuçlarına katlanırsın.

Tanıtımımı daha fazla kirletmemenizi rica ediyorum bundan sonrasını IC olarak yürütürüz bir sorununuz olursada kişisel ileti olarak gönderin daha fazla muhattap olmuyorum sizinle,üyelerinizin yaptıklarını tanıtımınıza sunmuyorum sizin gibi tanıtım kirtleme meraklısı bir insanda değilim ama inan bana elimdeki ss'leri şu anda tanıtımınıza atsam rezil rüsva olursunuz.

Çevrimdışı Smacor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2023, 20:00
Toplam oynama: 266 gün, 21 saat
« Yanıtla #562 : 14 Ekim 2019, 00:59:18 »

Tanıtımımı daha fazla kirletmemenizi rica ediyorum bundan sonrasını IC olarak yürütürüz bir sorununuz olursada kişisel ileti olarak gönderin daha fazla muhattap olmuyorum sizinle,üyelerinizin yaptıklarını tanıtımınıza sunmuyorum sizin gibi tanıtım kirtleme meraklısı bir insanda değilim ama inan bana elimdeki ss'leri şu anda tanıtımınıza atsam rezil rüsva olursunuz.

Tanıtımı kirletme gibi bir amacımız yok tamamen espiri amacıyla yapmış olduğumuz bir olay. Senin düştüğün bir SS atmadık birşey yapmadım h-a o'da var elimizde. Varsa, elinde SS atabilirsin sorun değil.
Unutma, CK komudunu kullandırtacağım sana ne kadar sürerse sürsün IC'de sinirli bir yapım olduğundan bahsetmiştim tekrar iyi roller dilerim Başarılar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Nisan 2024, 03:27
Toplam oynama: 180 gün, 23 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ocak 2023, 21:04
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Nisan 2023, 02:45
Toplam oynama: 2 gün, 2 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 07:53
Toplam oynama: 3 gün, 18 saat
« Yanıtla #563 : 14 Ekim 2019, 02:16:42 »
Takma kanka sanal ortam burası boşa havlayanları takmıcan .d herkes hata yapabilir:D şimdi herşeyi açıp dökersem ayıp olur de mi yalvarmaları falan filan cart curt. Bu yüzden milletin tanıtımına gelip laf yapmayın yani .P

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 11 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 125 gün, 8 saat
« Yanıtla #564 : 14 Ekim 2019, 05:35:59 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ağustos 2021, 12:29
Toplam oynama: 65 gün, 3 saat
« Yanıtla #565 : 14 Ekim 2019, 08:14:25 »

Tanıtımı kirletme gibi bir amacımız yok tamamen espiri amacıyla yapmış olduğumuz bir olay. Senin düştüğün bir SS atmadık birşey yapmadım h-a o'da var elimizde. Varsa, elinde SS atabilirsin sorun değil.
Unutma, CK komudunu kullandırtacağım sana ne kadar sürerse sürsün IC'de sinirli bir yapım olduğundan bahsetmiştim tekrar iyi roller dilerim Başarılar.
zaytsev diye isimmi olur tipini ****

Çevrimdışı KÖZGÜR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 16 Haziran 2022, 22:26
Toplam oynama: 165 gün, 8 saat
Birlik: *******ITE
« Yanıtla #566 : 14 Ekim 2019, 09:35:11 »

CS6 da edit yaparken yazıya kontur verirseniz daha belirgin gözükür, yotube platformunda videolarını bulabilirsiniz iyi roller dilerim.

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
« Yanıtla #567 : 14 Ekim 2019, 09:52:34 »
Uyelerimizi LSRP Batagindan kurtarmak amaci ile farkli programlara yonlendirip ss konusunda egitim yardimi yapiyoruz ufak tefek puruzlerde Allahin emri olucak tavsiyeniz icin tesekkurler bu kontur konusunda bilgilendiricem herkesi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #568 : 14 Ekim 2019, 09:58:38 »
başarılar her şey dilediğiniz gibi olsun
Spoiler:
Uyelerimizi LSRP Batagindan kurtarmak amaci ile farkli programlara yonlendirip ss konusunda egitim yardimi yapiyoruz ufak tefek puruzlerde Allahin emri olucak tavsiyeniz icin tesekkurler bu kontur konusunda bilgilendiricem herkesi
Rina forum boyutu 1000 olduğu için genişlikte 1000'i geçirmeyin yeter. CS6 kullanmanızı öneririm, ayrıca 1280x720 ayarında fontsize -1 1920x1080 ayarında fontsize -3 olarak ssleri çıkarabilirsiniz. Kontur kısmını da 1 olarak yapın.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #569 : 14 Ekim 2019, 09:59:17 »
Tanıtım ve roller geliştirilmeli, başarılar
Umarım ters cevap veremezsiniz, sonuçta eleştiri bu.