Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Okazaki Yakuza

Başlatan SARSILMAZ, 07 Şubat 2019, 13:58:44
Okunma sayısı 26991 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Okazaki Yakuza
« Yanıtla #490 : 06 Ekim 2019, 23:48:02 »
güzel ama daha çok yakuzaya kaçılabilir azcık polat alemdara kaçmış
Yakuza rolünü iliklerine kadar yansıtmaya çalışsakta,bir sor bakalım bir kaç kişiye yakuza nedir ne anlama gelir kimdir nedir diye. Emin ol aldığın cevaplardan sonra Yakuza konseptinde birlik açmak bile istemeyeceksin , bu ne cahillik diyeceksin. Yavaş yavaş her şey oturur yerine.

Çevrimdışı WialeyN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Mart 2025, 23:31
Toplam oynama: 672 gün, 6 saat
Son giriş: 11 Mart 2025, 22:11
Toplam oynama: 75 gün, 15 saat
Tina Collier Lv.43
Köken: Amerikan
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #491 : 06 Ekim 2019, 23:57:02 »
Benim hatam olabilir,dolandırıcı olmadığı anlamına gelirmi ?
[/quote Senin hatan bu adamın dolandırıcılık yaptığı anlamına gelmiyor adama 1 dolardan mı kaç dolardan attıysan attın kendi isteğinle attın BU DOLANDIRICILIK DEĞİL KİŞİ HATASI.

Çevrimdışı WialeyN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tina Collier Lv.43
« Yanıtla #492 : 06 Ekim 2019, 23:59:16 »
Dinlemeden etmeden, anında sizi silebilecek derece kişiler.
Dinlemeden etmeden evet milleti satarız sileriz birlikte kaç gün durdun 2 gün durmadın bile neyin kafasını yaşıyorsunuz? Şikayetin varda git ucp den şikayet açarsın buraya gelip tanıtımı kirletmene gerek yok sizin gibileri çok oldukça böyle devam ediyor işte tanıtımı kirletince kendinizi birşey şanıyorsunuz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ağustos 2020, 00:50
Toplam oynama: 89 gün, 1 saat
« Yanıtla #493 : 07 Ekim 2019, 00:02:49 »
güzel ama daha çok yakuzaya kaçılabilir azcık polat alemdara kaçmış
Yakuza rolünü iliklerine kadar yansıtmaya çalışsakta,bir sor bakalım bir kaç kişiye yakuza nedir ne anlama gelir kimdir nedir diye. Emin ol aldığın cevaplardan sonra Yakuza konseptinde birlik açmak bile istemeyeceksin , bu ne cahillik diyeceksin. Yavaş yavaş her şey oturur yerine.
anlatmak istediğim zamanla herşey yerine oturur saten eskidende tanıyorum yakuza rolünü başarılı bir şekilde yansıtıyosunuz

Çevrimdışı ReptiliaN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Aralık 2021, 17:40
Toplam oynama: 45 gün, 0 saat
« Yanıtla #494 : 07 Ekim 2019, 00:08:15 »
Ben dolandirmadim kendisi yaptı

Çevrimdışı HuSu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mart 2023, 23:10
Toplam oynama: 53 gün, 19 saat
« Yanıtla #495 : 07 Ekim 2019, 00:09:42 »
Güzel bir birlik, başarılar dilerim.

Çevrimdışı AT EFENDI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Nisan 2020, 12:25
Toplam oynama: 57 gün, 1 saat
« Yanıtla #496 : 07 Ekim 2019, 00:10:32 »

Guess who's back?

Çevrimdışı urki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Temmuz 2022, 21:34
Toplam oynama: 70 gün, 8 saat
« Yanıtla #497 : 07 Ekim 2019, 00:12:30 »
Dinlemeden etmeden evet milleti satarız sileriz birlikte kaç gün durdun 2 gün durmadın bile neyin kafasını yaşıyorsunuz? Şikayetin varda git ucp den şikayet açarsın buraya gelip tanıtımı kirletmene gerek yok sizin gibileri çok oldukça böyle devam ediyor işte tanıtımı kirletince kendinizi birşey şanıyorsunuz.
Güldürme beni dostum. Çok öncedendir vardım ben. Daha iki kelam laf dinlemeden, aldırış edip, direkt olarak silebiliyorsa, ben daha ne diyeyim? Asıl sana aynı şeyi sormak gerek. Bilmediğin olaya neden karışırsın ki? Açıkça şu, hiç bir şey yapmadığım halde, başkasına atılacak suç bulunmayınca, üstüme atılır. Sonra da dinleme etme, hadi git bakalım de vur bi' tekme, bundan ibare... Daha fazla tartışmayacağım, anlayan anladı beni. İyi forumlar...

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
« Yanıtla #498 : 07 Ekim 2019, 00:17:30 »
Güldürme beni dostum. Çok öncedendir vardım ben. Daha iki kelam laf dinlemeden, aldırış edip, direkt olarak silebiliyorsa, ben daha ne diyeyim? Asıl sana aynı şeyi sormak gerek. Bilmediğin olaya neden karışırsın ki? Açıkça şu, hiç bir şey yapmadığım halde, başkasına atılacak suç bulunmayınca, üstüme atılır. Sonra da dinleme etme, hadi git bakalım de vur bi' tekme, bundan ibare... Daha fazla tartışmayacağım, anlayan anladı beni. İyi forumlar...
İhanet etmen sebebiyle seni aramızda görmek istemediğimi belirttim Uğur yıllardır yanımda olman gitmeyeceğin anlamına gelmiyor , ıc ooc sana hiç bir zarar vermeden seni yolladım bu kadar basit buraya gelip boşa dil dökmeninde anlamı Yok emin ol ki kimse bu söylediklerini umursamıyor. Bir sıkıntın varsa ararsın beni konuşuruz.

Çevrimdışı WialeyN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tina Collier Lv.43
« Yanıtla #499 : 07 Ekim 2019, 00:42:04 »
Bende eskiden beri varım şuan 1 aylık falanım ama bana neden aynı şeyi yapmadılar? Birlikten atılınca herkes senin gibi böyle boş yapıyor işte.