Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Okazaki Yakuza

Başlatan SARSILMAZ, 07 Şubat 2019, 13:58:44
Okunma sayısı 27492 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Okazaki Yakuza
« Yanıtla #250 : 04 Mayıs 2019, 16:18:53 »
Spoiler:
Spoiler:
hayalet dışında editleriniz çöp
Rol ss'lerinize özen gösterin gözüm kanadı.
Ss diye attığı zamazingoların 2 adet chat yada boş sslerden oluşan bir çocuğun bunları söylemesi ayrı bir ironi

Bunlar oylesine alinmis ssler en azindan alttakindeki chatlogu okuyabiliyoruz seninkilerde chatte okunmuyor boyuttanda bisi gozukmuyo ogretebilirdim ama sana faydam dokunsun istemem cunku seni ve cevreni sevmiyorum
senin ssinde bu yani kendini cok bisi sanma

Aslan ss e baktığın kadar yapılan rollere bak,  benim canlandırdığım karakterleri canlandıracak hayal  gücün yok
Ss dediğin /Me mahallesinde boy gösterir kardeşlerine mal ateşler altın zincirlerini sergiler değil,  siz sadece bu kadarını biliyorsunuz
Başka bi şey bildiğiniz yok sizin,  örnek alın diye devamını atıyorum,  benden bişeyler kap aslan parçası
üslubunu düzelt yoksa şaplağı vururum suratına git biraz kitap oku neyin ne olduğunu öğren benim oyun hayatım seninkinin 10/1 etmez belki ama kendimi yüceltmek gibi olmasın da senin bilmem kaç katın kaliteye sahibim gidip sağdan soldan çal birleştirip birlik tanıtımı diye sun sen ticket sonuçlanmadan birliğini kapat kural ihlalleri ile rol sürdür ve bana laf at ben zenci rolü yapıyorsam senin gibi kanser kitleden kurtulmak için yapıyorum toz lazimi ha diyen herifler senden daha yetenekli daha cümle sonuna . koymayı bilmiyorsun koysan bile böyle koyuyorsun "selam ." bana laf atman için önce bir şeyler başarman lazım yaptığın en büyük başarı 14 seti canlandırıp ırkçılık yaparak savaş başlatmak ss editleme konusuna gelirsek bunu sana 2 en fazla 3 dakikada öğretebilirim istesem ama seni sevmediğimi yüzlerce kez dile getirdim çünkü sen benim gözümde hiçbir şey yapamamış hiçbir şey yapamayacak ve kendini en üstlerde sana bir alagavatsın üzgünüm ama bunlar gerçek
Aslanım sana son kez cevap veriyorum
Farklı sunucularda özenerek takip ettiğin birlik tanıtımları bizzat bana ait o çaldığımı söylediğin birlik tanıtımlarını için zaten hera ile konuştum,  kendimden çalamam güzel kardeşim. Ben 2013 yılında başladım roleplay sunucularına sen o yaşlarda ilkokula gidiyordun öyle diyeyim hatırla.  Hepimiz işinde gücünde insanlarız belkide yanıma gelsen beni tanısan bu söylediğin kelimelerden çekineceksin ya da nasıl bir insan olduğuma tanık olup yanlış yaptığını anlayacaksın. Emin ol ki senin oynadığın oyunu yaşıyoruz,  sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturup klavye başında insanlara sallamıyoruz. Bu sunucuda tanıştığım ve gelip çay ısmarladığım kardeşlerim var soruştur biraz anlatırlar beni sana,  burada gelip seni ciddiye alıp birde üstüne basit bir oyun için sana dil dökmeyeceğim gerçekten değmezsin. Bundan bir kaç yıl sonra olgunlaştığında ulan ben ne boş insanmışım da insanlara ne ağızla konuşmuşum diyeceksin bundan eminim. Yaşına veriyorum söylediklerini,  basit bir oyunu bu kadar ciddiye alıp yaşantını etkilenmesine izin verme. Dışarı çık insanları tanıdıkça hayatı tanı asosyal olma. Okuldan eve, evden samp a olarak geçmesin yaşantın
Telefon numaramı biliyorsun,  bundan sonra konuşmak istediğinde ara sohbet edelim,  tatava yapacak zamanım yok benim,  bu yorumun da son olsun laf kalabalığı yapman buraya boş yorumlar atman seni yüceltmiyor.  Tanımadığın insanları iğneliyorsun ya hani,  bizi bilen biliyor için o konuda rahat ol hiç boşa o kaliteli ağzını yorma.
Sana diyecek başka bir şeyim yok bu kadar

Çevrimdışı hqbay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:50
Toplam oynama: 133 gün, 12 saat
« Yanıtla #251 : 04 Mayıs 2019, 16:34:06 »
üslubuna dikkat et bide ister 2013te baaşlamış ol ister 2000 yılında 1 günde bile araştırarak bütün kültürler öğrenilir

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #252 : 04 Mayıs 2019, 17:49:17 »
:/

Çevrimdışı keshru

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 01:06
Toplam oynama: 60 gün, 16 saat
« Yanıtla #253 : 05 Mayıs 2019, 01:31:37 »
üslubuna dikkat et bide ister 2013te baaşlamış ol ister 2000 yılında 1 günde bile araştırarak bütün kültürler öğrenilir

Adam orda neden bahsediyor senin verdiğin cevaba bak. 1 günde araştırarak okuduğunu anlama yeteneğini geliştirmelisin bence.

Çevrimdışı ealaot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pedro Mescal Lv.20
Son giriş: 06 Eylül 2024, 00:08
Toplam oynama: 82 gün, 22 saat
Birlik: **** ******eri
Köken: İsrail
Son giriş: 02 Eylül 2024, 21:57
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
« Yanıtla #254 : 05 Mayıs 2019, 13:45:18 »

Çevrimdışı Phi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2022, 21:28
Toplam oynama: 168 gün, 16 saat
Birlik: *****man
Köken: İsrail
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 21:34
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #255 : 05 Mayıs 2019, 22:30:22 »
BENJİRO DAİCHİ UZUN ZAMANDIR TERK EDİLMİŞ YAKUZA MEKANINI YÖNETMEKTEDİR.YAKUZA BÜYÜĞÜNÜN GELECEĞİNİ ÖĞRENİNCE İCRAATLARA BAŞLAMIŞTIR
BENJİRO DAİCHİ MOLASI

Çevrimdışı Phi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan