Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Ramsey TV'yi neden dinliyorsun?

Programlari ve müzikleri çok iyi.
3 (30%)
Çekiliş için.
7 (70%)

Toplam Oy Verenler: 10

Oylama kapandı: 14 Şubat 2019, 11:29:52

.

Başlatan trash to gain, 07 Şubat 2019, 11:27:46
Okunma sayısı 699 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı trash to gain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Eylül 2023, 02:36
Toplam oynama: 337 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 17 Eylül 2023, 02:26
Toplam oynama: 18 gün, 18 saat
Son giriş: 02 Şubat 2023, 14:32
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Kasım 2022, 18:59
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
.
« : 07 Şubat 2019, 11:27:46 »
Yeni konu açılıcak silinmesini talep ediyorum .

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
Ynt: Ramsey TV
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2019, 11:41:08 »
evet efendim acun ılıcalı kokusu alıyorum

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53
Toplam oynama: 358 gün, 1 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 22:24
Toplam oynama: 36 gün, 16 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2019, 11:42:57 »

hmm esra erol kokusu alıyorum evlenme programı mmh

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 10 Aralık 2021, 15:57
Toplam oynama: 196 gün, 18 saat
Birlik: ****ESS
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2019, 11:59:15 »

Bende Zuhal topal kokusu aldım nedense

Çevrimdışı Jex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Nisan 2019, 00:47
Toplam oynama: 45 gün, 15 saat
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2019, 12:45:13 »
HAYAT HİKAYEM GİBİ DİYEBİLİRİZ, BEN BATTIM SİZ BATMAYIN..

Başarılar dilerim, güzel bir kanal ancak gündeme çekilişler ile gelmesi pek güzel olacağını sanmıyorum. Bir anda büyüyen bir kanal ve herşey verdiğiniz para ve diğerlerinden kaynaklanıyor, ve insanlar para veya nerede bir çekiliş olsa oraya gidiyor güzel bir altyapı temeli kurarsanız insanların diğer kanala gitmeyeceğini veya daha iyi bir çıkış yapacağınızı düşünüyorum. Kanal'da güzel bi gelişme oldu ancak çekilişler yapılmaz ise insanlar kanaldan çıkış yapıyor ve sizi dezavantajınız olmuş oluyor ve size tek öneri olarak bilgilendirmem çok fazla insan çekmek için çekiliş yapmayın amacınız çekiliş yapmamanıza rağmen offline olmanıza rağmen kanalda kalıcı olabilecek sizleri seven dinleyiciler elde etmektir. Ben MoonTV'nin kurucusuydum, çok büyük bir hata ettim o kanalı kurarak... , Nedeni ise bütün paramı,emeğimi herşeyimi o kanala verdim. OOC Ailemle kavga ettim herşey için büyük çalışmalar yapmak ve sizin gibi 2. Sıralara girerek yada 3. iyi bir hedef belirlemek istedim amacım ise birşeyi başarabildiğimi anlayabilmekti ama başaradım. İlk toplantımızda insanlar trol atıyor veya tınlamıyor sinirli ve agresif davranışlar sergilemek istemedim herkese anlayışlı davrandım ama olacağı yoktu. Bir ajanstık ama ajans'ta çalışan 8 sunucu hiçbirşey yapmıyor sadece İllegal işler yapıyorlardı birisi ak47 ile lspd tarıyor diğeri p*ezeveklik yapıyordu. Kanal kanal değildi bile bende olacağı yoktu diye herşeyimi zarardan sattım iyi bi başlangıç için 4 tane san news bile almıştım 4 tane özel plaka çekilişi ekstra 3 çekiliş araç yani herşeyimi kaybettim büyük iflas ile battım, bi yandan youtube götürürken bi yandan ooc hayat bi yandan herşey başımda altüst oldu çok sinirliydim. Ve bir çete kurma kararı aldım adı Cambling of Gang Street'ti. Çeteye ajans'tan birkaç kişi ile başladık tabi başına dikmiş olduğum yetkili ve diğerleri bana açmamı araç silah almamı istediler kimseyi kırmadım batmama rağmen oyuna para yatırarak istedikleri herşeyi zorla yaptım. Ama beni sattılar bıraktılar şuan başvurum açık ama ne yapacağımı bilmiyorum nerden baksan 10 kişiyiz ama zar zor çok hayatım allah bullah oldu ben insanların iyiliği için herşeyimi önlerine altın tepside sundum ama onlar hep sırtını döndü. Bundan anlamanız gereken dikkatli olun ben bittim ve şuan yokuştayım. Gerçek hayatımda okul yok ve iş sorunum var ailemle sıkıntı yaşarken bi yandan youtube ve oyunda bu ortamı oluşturmaya çalışmam bana çok ağır geldi başaramadım ve bittim. Ama pes etmedim hala da yapacağımı düşünüyorum başvurum hala açık @Hera buna ne karar verecek bilmiyorum ama artık bu satten sonra herşey ona bağlı. Siz siz olun insanlara fazla yüz vermeyin ve o ağırlığınızı koyup benim gibi batmayın, ben böyle bir hata yaptım siz yapmayın siz birşeyler başarabilirsiniz.

Çevrimdışı shooter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 06 Mart 2019, 20:06
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2019, 12:45:17 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2019, 15:20:27 »
Accun müzikleri.

Çevrimdışı ZexDrax

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Şubat 2023, 10:34
Toplam oynama: 160 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2019, 15:24:22 »

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2019, 15:30:07 »
Bir , bir ı.r.a kokusu aldım eskilerden doğrumudur onur reis?

Çevrimdışı trash to gain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Eylül 2023, 02:36
Toplam oynama: 337 gün, 9 saat
Son giriş: 17 Eylül 2023, 02:26
Toplam oynama: 18 gün, 18 saat
Son giriş: 02 Şubat 2023, 14:32
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Son giriş: 22 Kasım 2022, 18:59
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2019, 16:24:57 »
HAYAT HİKAYEM GİBİ DİYEBİLİRİZ, BEN BATTIM SİZ BATMAYIN..

Başarılar dilerim, güzel bir kanal ancak gündeme çekilişler ile gelmesi pek güzel olacağını sanmıyorum. Bir anda büyüyen bir kanal ve herşey verdiğiniz para ve diğerlerinden kaynaklanıyor, ve insanlar para veya nerede bir çekiliş olsa oraya gidiyor güzel bir altyapı temeli kurarsanız insanların diğer kanala gitmeyeceğini veya daha iyi bir çıkış yapacağınızı düşünüyorum. Kanal'da güzel bi gelişme oldu ancak çekilişler yapılmaz ise insanlar kanaldan çıkış yapıyor ve sizi dezavantajınız olmuş oluyor ve size tek öneri olarak bilgilendirmem çok fazla insan çekmek için çekiliş yapmayın amacınız çekiliş yapmamanıza rağmen offline olmanıza rağmen kanalda kalıcı olabilecek sizleri seven dinleyiciler elde etmektir. Ben MoonTV'nin kurucusuydum, çok büyük bir hata ettim o kanalı kurarak... , Nedeni ise bütün paramı,emeğimi herşeyimi o kanala verdim. OOC Ailemle kavga ettim herşey için büyük çalışmalar yapmak ve sizin gibi 2. Sıralara girerek yada 3. iyi bir hedef belirlemek istedim amacım ise birşeyi başarabildiğimi anlayabilmekti ama başaradım. İlk toplantımızda insanlar trol atıyor veya tınlamıyor sinirli ve agresif davranışlar sergilemek istemedim herkese anlayışlı davrandım ama olacağı yoktu. Bir ajanstık ama ajans'ta çalışan 8 sunucu hiçbirşey yapmıyor sadece İllegal işler yapıyorlardı birisi ak47 ile lspd tarıyor diğeri p*ezeveklik yapıyordu. Kanal kanal değildi bile bende olacağı yoktu diye herşeyimi zarardan sattım iyi bi başlangıç için 4 tane san news bile almıştım 4 tane özel plaka çekilişi ekstra 3 çekiliş araç yani herşeyimi kaybettim büyük iflas ile battım, bi yandan youtube götürürken bi yandan ooc hayat bi yandan herşey başımda altüst oldu çok sinirliydim. Ve bir çete kurma kararı aldım adı Cambling of Gang Street'ti. Çeteye ajans'tan birkaç kişi ile başladık tabi başına dikmiş olduğum yetkili ve diğerleri bana açmamı araç silah almamı istediler kimseyi kırmadım batmama rağmen oyuna para yatırarak istedikleri herşeyi zorla yaptım. Ama beni sattılar bıraktılar şuan başvurum açık ama ne yapacağımı bilmiyorum nerden baksan 10 kişiyiz ama zar zor çok hayatım allah bullah oldu ben insanların iyiliği için herşeyimi önlerine altın tepside sundum ama onlar hep sırtını döndü. Bundan anlamanız gereken dikkatli olun ben bittim ve şuan yokuştayım. Gerçek hayatımda okul yok ve iş sorunum var ailemle sıkıntı yaşarken bi yandan youtube ve oyunda bu ortamı oluşturmaya çalışmam bana çok ağır geldi başaramadım ve bittim. Ama pes etmedim hala da yapacağımı düşünüyorum başvurum hala açık @Hera buna ne karar verecek bilmiyorum ama artık bu satten sonra herşey ona bağlı. Siz siz olun insanlara fazla yüz vermeyin ve o ağırlığınızı koyup benim gibi batmayın, ben böyle bir hata yaptım siz yapmayın siz birşeyler başarabilirsiniz.

Değerli yorumun için teşekkürler tavsiyelerin benim için önemli bu konuda hemfikiriz