Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

yardım etmeye çalışırken dayak yemek

Başlatan davidd, 06 Şubat 2019, 18:22:51
Okunma sayısı 515 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Aralık 2018, 08:23
Toplam oynama: 70 gün, 12 saat
yardım etmeye çalışırken dayak yemek
« : 06 Şubat 2019, 18:22:51 »
Uzun zamandır arkadaşlar ile görüşmemiştik (10 ay kadar) arkadaşım aradı "Haydi bara gidelim, hasret giderir konuşuruz, muhabbet ederiz, diğer arkadaşları da çağırırız, uzun zamandır görüşmüyoruz bir toplanalım" dedi. Tabiki de dedim, gittik buluştuk, bir-iki bir şeyler içtikten sonra gece yarısı bardan ayrıldık ve ben eve doğru gitmeye başladım.

Bizim mahalleye doğru giden yol biraz tenha bir yoldur, normalde gece yarısı kimseyi göremezsiniz. Kekosu çok olur.

Yolda yürürken kaldırım kenarında oturan bir kız gördüm, ilk başta aldırmadan yoluma devam ettim ama önünden geçtikten sonra ağladığını fark ettim. Dedim ki belki bir yardımım dokunur, yaklaştım kıza doğru "Hanımefendi iyi misiniz? Yardıma ihtiyacınız var mı?" diye sordum. Kız ağlamaya devam ediyor tabii bu arada. Tekrar "iyi misiniz? İsterseniz polisi falan arayabilirim" dedim. Sonra üstündeki kıyafetler dikkatimi çekti, gecelik vardı üstünde beyaz renkli, hırpalanmış bir şekildeydi. "Polisi arıyorum" dedim ve elimi cebime attım. Ben elimi cebime atar atmaz kız bir çığlık atmaya başladı. "Hanımefendi susun, neden bağırıyorsunuz" diyorum. Daha da fazla bağırıyor. Etraftaki evlerin ışıkları yanmaya başladı, insanlar camdan bakıyor "Tamam abi bir şey yok içeri girin" dedim. Adamın birisi atarlandı oradan "bekle sen geliyorum" vs. dedi. Adamla beraber evden 3 erkek daha çıktı. Bunları gören diğer evlerden de insanlar çıkmaya başladı. İlk çıkan 4 kişiden ikisi beni tuttu, ne oluyor burada falan dediler. Durumu anlatmaya başlayamadan karnıma bir yumruk geldi. Ben de dayanamadım, sol elimi yana doğru ittim, sol tarafımda duran adam arkasında duran çocuğun üzerine düştü.

Yahu diyorum bırakın, ben bir şey yamadım. Sadece yardım etmeye çalışıyorum. Kıza seslendim, anlatsana durumu dedim. Kız daha da bağırıyor, daha da fazla ağlıyor. Sağda beni tutan eleman hızlıca bir tespit koyarak "Alkol içmiş bu, leş gibi kokuyor, kesin taciz etti, tecavüz etti" falan dedi. Bunu duyunca beynime kan sıçradı bir yumruk attım ağzına düştü bayıldı adam.

Sonra diğer insanlar üstüme çullandı, bir güzel dayak yedim ama ömrü hayatımda öyle dayak yemedim ben. Yerde yatıyorum, birisi karına, birisi sırta, birisi kafaya tekme atıyor.

Yaklaşık 2 dk sonra polis geldi, benim ağzımdan kan akıyor, konuşamıyorum. Elemanın birisi polise saçma saçma şeyler anlatıyor. "Kızı taciz etmiş, tecavüz etmeye kalkmış" falan diyor. Ulan konuşacağım ama konuşmaya takatim yok o derece. Polisler aldı beni, iyimisin dediler, kafa mı evet der gibi salladım. kızı hastaneye aldılar. Bana pansuman yaptılar, bir iki ilaç verdiler. O gece nezarethanede kaldım, sabah kız kendine gelince bütün durumu anlatmış. Kızın manitası kız ile yatmak istemiş, kız izin vermemiş, sonra da kızı dövmüş. Kız da sokağa çıkıp koşabildiği kadar koşup tenha bir yere oturmuş. Ortada ağlayan bir kadın, yanında alkollü birisi. Kesin suçlu bu.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: yardım etmeye çalışırken dayak yemek
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2019, 20:25:59 »
Bu yüzden susup devam etmek daha iyidir buna benzer olayı 2 kere yaşamıştım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ekim 2020, 17:37
Toplam oynama: 66 gün, 16 saat
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2019, 20:42:58 »
sad

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2019, 21:20:11 »
bara gittik kısmından sonrasını okumayıp uydurma bir hikaye olduğunu anladım

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat

Çevrimdışı Ozkan.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Nisan 2020, 16:50
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2019, 21:33:31 »
yaşındandır o.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2019, 21:43:44 »
yaşındandır o.

yine kuduracak yer arıyor xd

ban yedikten sonra murata ağlıyordun ona buna saldırıp trip atıyordun noldu oğlum

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Aralık 2018, 08:23