Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

VIP Olayları.

Başlatan Lonnely, 17 Şubat 2018, 15:09:05
Okunma sayısı 1945 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
VIP Olayları.
« : 17 Şubat 2018, 15:09:05 »
VIP Sisteminin fiyatı oldukça uçuk eğer fiyatta bir güncelleştirme yapılmayacaksa VIP sürelerinin uzatılması taraftarıyım, GOLD VIP'e 65 TL verip yani yaklaşık bir gününe 2 TL vermemiz. Eğer 65 TL kalacaksa süresinin 45 gün olması taraftarıyım eğer kalmayacaksa fiyatının düşürülmesi.
Bir diğer husus ise VIP Renk saçmalıgı, kaldırılmasını düşünüyorum rol ortamını kötü etkiliyor.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
Ynt: VIP Olayları.
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2018, 15:28:39 »
VIP Sisteminin fiyatı oldukça uçuk eğer fiyatta bir güncelleştirme yapılmayacaksa VIP sürelerinin uzatılması taraftarıyım, GOLD VIP'e 65 TL verip yani yaklaşık bir gününe 2 TL vermemiz. Eğer 65 TL kalacaksa süresinin 45 gün olması taraftarıyım eğer kalmayacaksa fiyatının düşürülmesi.
Bir diğer husus ise VIP Renk saçmalıgı, kaldırılmasını düşünüyorum rol ortamını kötü etkiliyor.

+1

Çevrimdışı Sphenis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2018, 01:36
Toplam oynama: 5 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2018, 18:15:11 »
VIP rengi opsiyonel. Yani, isterseniz açmayabiliyorsunuz. Süre ve fiyat konusunda ise katılıyorum. Fiyatlar, vadedilen ve verilen özellikleri karşılamayacak biçimde yüksek.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2018, 18:48:32 »
Aşağıda bugün yazdığım bir eleştiriyi bulabilirsiniz.
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,1086.msg6599/topicseen.html#msg6599
Gold VIP özelliklerinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Gold VIP'nin en önemli özelliği silahları yarı fiyatına almak olduğu için illegal rol yapmayan bir karakterin Gold VIP olmasının hiç bir önemi kalmıyor. VIP skinler desen çok az ve yetersiz, anca beyaz bir karakter canlandırmak zorundasın ki VIP skin kullanabilesin. Siyahi hiç skin yok. VIP rengi vs zaten bir esprisi yok, ihtiyaç da yok. Rolde karşı tarafın dikkatini bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Özel VIP araçlarını ise anca diğer VIP'lerden kalırsa kullanabiliyoruz. Onları da başka VIP'ler sağda solda görürlerse hiç sormadan alıp gidiyorlar. Boombox özelliği zaten VIP'den kaldırıldı, genele açıldı.

Şu VIP özellikleri baştan bir oturulup konuşulsa çok iyi olur. 3 haftadır VIP'yim ve ciddi anlamda OOC ortamda tanınmışlık dışında bir şey kattığını düşünmüyorum.

Yazdıklarımın tamamen arkasındayım. VIP üyeliklerin şu anki fiyatları kesinlikle verdiği özellikle eşleşmiyor. Ya fiyatlar düşürülmeli, ya da süre uzatılmalı ya da özellikler/yetkiler artırılmalıdır.  Bir kaç tavsiyem var.

- VIP'lerin helper veya adminlerle doğrudan iletişime geçebileceği bir kanal olmalı. VIP'lere oyun içi ve dışında (forum ve ts dahil) daha özel ve fazla destek verilmeli.
- VIP araçlarından rolde kullanılması uygun olmayan araçların kaldırılıp yerlerine daha uygun araçlar eklenmeli. Bunlara helikopter, uçak, tekne vs dahil.
- VIP skinler mutlaka artırılmalı. Cinsiyet, ırk ve yaşlara göre ayrı ayrı skinler eklenmeli. Şu anda siyahi kadın ve çocuk skini yok. Halihazırda bulunan tüm skinler de oldukça az ve yetersiz.
- Sadece VIP'lerin kullanabileceği aksesuarlar olmalı.
- VIP'lere ev alma sınırı artırılmalı veya sınırsız olmalı.
- VIP'lere graffiti sistemi açılmalı.
- Halihazırda sunucuda bulunan NPC sistemi, belli başlı kısıtlamalarla birlikte VIP'lere açılmalı ve VIP'ler istedikleri yerlere role uygun olmak şartıyla NPC koyabilmeli.
- NPC sistemiyle paralel şekilde, VIP'ler belli başlı kısıtlamalarla birlikte obje koyabilmeli. Şu anda zaten PD radar vs koyabiliyor, bunun bir farklı türü de VIP'lere açık olacak.
- Ve daha aklıma gelmeyen pek çok özellik...

Verilen paranın karşılığı anca bu şekilde alınır. Eğer bu özellikler gelirse ücreti bile artırabilirsiniz. Hiç bir değişiklik yapılmazsa da korkarım ki VIP olmanın hiç bir esprisi kalmayacak.

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2018, 19:06:07 »
VİP rengi dışında destekliyorum.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2018, 19:10:27 »
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,1086.msg6599/topicseen.html#msg6599
Gold VIP özelliklerinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Gold VIP'nin en önemli özelliği silahları yarı fiyatına almak olduğu için illegal rol yapmayan bir karakterin Gold VIP olmasının hiç bir önemi kalmıyor. VIP skinler desen çok az ve yetersiz, anca beyaz bir karakter canlandırmak zorundasın ki VIP skin kullanabilesin. Siyahi hiç skin yok. VIP rengi vs zaten bir esprisi yok, ihtiyaç da yok. Rolde karşı tarafın dikkatini bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Özel VIP araçlarını ise anca diğer VIP'lerden kalırsa kullanabiliyoruz. Onları da başka VIP'ler sağda solda görürlerse hiç sormadan alıp gidiyorlar. Boombox özelliği zaten VIP'den kaldırıldı, genele açıldı.

Şu VIP özellikleri baştan bir oturulup konuşulsa çok iyi olur. 3 haftadır VIP'yim ve ciddi anlamda OOC ortamda tanınmışlık dışında bir şey kattığını düşünmüyorum.

Yazdıklarımın tamamen arkasındayım. VIP üyeliklerin şu anki fiyatları kesinlikle verdiği özellikle eşleşmiyor. Ya fiyatlar düşürülmeli, ya da süre uzatılmalı ya da özellikler/yetkiler artırılmalıdır.  Bir kaç tavsiyem var.

- VIP'lerin helper veya adminlerle doğrudan iletişime geçebileceği bir kanal olmalı. VIP'lere oyun içi ve dışında (forum ve ts dahil) daha özel ve fazla destek verilmeli.
- VIP araçlarından rolde kullanılması uygun olmayan araçların kaldırılıp yerlerine daha uygun araçlar eklenmeli. Bunlara helikopter, uçak, tekne vs dahil.
- VIP skinler mutlaka artırılmalı. Cinsiyet, ırk ve yaşlara göre ayrı ayrı skinler eklenmeli. Şu anda siyahi kadın ve çocuk skini yok. Halihazırda bulunan tüm skinler de oldukça az ve yetersiz.
- Halihazırda sunucuda bulunan NPC sistemi, belli başlı kısıtlamalarla birlikte VIP'lere açılmalı ve VIP'ler istedikleri yerlere role uygun olmak şartıyla NPC koyabilmeli.
- NPC sistemiyle paralel şekilde, VIP'ler belli başlı kısıtlamalarla birlikte obje koyabilmeli. Şu anda zaten PD radar vs koyabiliyor, bunun bir farklı türü de VIP'lere açık olacak.

Verilen paranın karşılığı anca bu şekilde alınır. Eğer bu özellikler gelirse ücreti bile artırabilirsiniz. Hiç bir değişiklik yapılmazsa da korkarım ki VIP olmanın hiç bir esprisi kalmayacak.
1, 4, 7 ve 8'i desteklemiyorum. Vip'in normal bir oyuncudan ne farkı var ki?

Çevrimdışı Sphenis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2018, 01:36
Toplam oynama: 5 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2018, 19:38:43 »
VIP'nin, normâl bir oyuncudan farkı var, olmamasını istemek ve olmadığını söylemek abes kaçacaktır. Karşındaki ile karşılıklı bir anlaşmadır, VIP ve türevleri. VIP’ler sunucuya destek olur, sunucu da karşılığında, bu desteğin karşılığında, onlara bir takım ayrıcalıklar tanır. Maalesef, bu ayrıcalıklar, şimdiki sistemde pek de iyi değil. Yazılanları dikkâtli okuyunuz.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2018, 19:40:20 »
Ben 60 gün veya 70 gün olmasını öneriyorum, gold vip'in sonuçta en pahalısı o diğerleride fiyatlarına göre günleri belirlenebilir, 30 gün çok az yani..

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2018, 19:50:12 »
VIP getirip oyunculardan farkının olmamasını istemek tamamen saçmalık, biz sunucuya para veriyoruz yani sunucunun bir nevi devamını saglıyoruz. Ve ben açık konuşmak isterim ki bir sonraki ay VIP almaya pek sıcak bakmıyorum, nedenini söylecek olursak aylık 65 TL veriyorsun 30 gün alıyorsun. 30 gün gerçekten az, özellikler konusunda pek bir sıkıntım yok fakat süresi aşırı az 65 TL çok büyük bir para bunu herkes kabul edecektir zaten.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2018, 20:05:49 »

1, 4, 7 ve 8'i desteklemiyorum. Vip'in normal bir oyuncudan ne farkı var ki?

Şu anda hali hazırda sunucuda bulunan özellikleri ve 1, 4, 7, 8 dışında saydıklarımı destekleyip VIP'in normal oyuncudan ne farkı var diye soruyorsunuz. Kendinizle çelişmeyin. Sorunuzun cevabı zaten sorunuzda gizli.