Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

83' Hoover Criminal Gang

Başlatan ayipayiptekmermi, 04 Şubat 2019, 20:00:41
Okunma sayısı 754 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
83' Hoover Criminal Gang
« : 04 Şubat 2019, 20:00:41 »
83 Hoover Criminal Gang

hoover criminals 97'de oluşan çeteleşmeler sonucu başlayan bir afro-amerikan çetesinden oluşmaktadır. Crenshaw bölgesinde baş gösterselerde daha çok ganton bölgelerinde satışlarını gerçekleştirmektelerdir.

Dosyaları kabarık olduğu bilinen bu serserilerin zaafı paradır, para için bahse girer veya birini pataklayabilirler.

Çete 2005'de yapılan operasyonla büyük bir sarsılma yaşamıştır, 2017 yılına kadar büyük bir ticaret yakalamıştır fakat ufak satışlara devam etmiştir, 2005'de yakalanan Sha** Cr*** çetenin hepsini ele vermiş, para karşılığında ötmüştür. Aynı ay içerisinde hapishanede işi bitirilmiş, ölü bir halde bulunmuştur.
Diğer çete üyeleri müebbet hapse çarptırılmıştır, hapishanede çıkan kavgalardan dolayı çoğu ölmüştür fakat arasından bir tanesi delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştır. Çetenin baş üyesi turuncu kıyafetleri ile dikkat çekiyor.

Çetenin taşaklı üyeleri parayı henüz bulmasada gittikçe zenginleşmektedirler, 97'de ghetto bir yaşam sürerken ve yavaşça parayı kırarken bir anlık operasyonla sarsılan çete 2017'den itibaren tekrardan büyük para kazanmaya devam ediyordu günümüzde ise çete tam anlamıyla ghettodan çıkmasada parayı bulmuşlardır.

İLK SOYGUN, Southern Los Santos Gas

1998, Los Santos'da bir petrole silahla yaklaşan crenshawdan bir haydut, içerideki 3 kişiyi yaralamış ve içeriden 2500$ değerinde vurgun yapmıştır, petrolden ayrılırken ise kameraya c-sign çakmış ve tahoma model turuncu renkli aracıyla oradan ayrılıyor, işin peşini bırakmayan departman 2006'da çete üyesinin dosyasını tamamlamış, baskın yapmak üzere yola çıkmıştır. Departman tam takım yolda iken hareketliliği fark eden bir outsider telefonu açıp mahallenin taşaklısına haberi veriyor ve herkes oradan tüymeye çalışıyor, büyük bir kısmı tüyerken 14 kişi yakalanıyor.                        

FUHUŞ ve DİĞER YASADIŞI İŞLER
Çete üyeleri her ne kadar parasına bakan elemanlardan olsalarda kafa olduklarını söylemem yanlış olmaz, neredeyse her gün 4:20-6:00 saatleri arasında parti verirler ve fahişelerini ortaya sunarlar, fahişelerden bazıları ve fiyatları bu şekilde.                                                                                                                                       

Lolly, 21 yaşında iri kalçalara ve göğüslere sahip, muamelenin ustasıdır.
                13750$

Maeve, 34 yaşında yaşlı bir kancık göğüsleri fazla iri olmasada kalçası ve muamelesi yeter.
                10000$

FAALİYETLER ve BİLGİLENDİRME

Çetenin geçim kaynağı uyuşturucu veya silah değil çünkü çoğunlukla göt oğlanlarını soymakla meşguller, her ne kadar saçmada gelse Los Santos'un züppelerini haraca bağlamışlar, gözüne kestirdiklerini de enseleyip paralarını cukkalıyorlar. Bu çeteyi willowfield tarafında açmayı düşündüler fakat oradaki çeteciler çok fakirlerdi, saygısız orospu çocuklarından ibaretti ve Willowfield Complex Punks'a aitti, o yüzden crenshawı tercih ettiler ve devamlılıklarını sürdürdüler. Crips setinde başlayan bu yolculuklarında, bir süre setten ayrıldılar ve bir sürü kayıp verdikten sonra Crips setine tekrar katılmaya karar verdiler ve "C" harfini tuttular fakat ismini Crip'ten Criminals'e döndürdüler. Cezaevi yıllarında ise Piru setleri ile birleştiler çünkü Piru setleri artık büyük bir çete olarak görülmüyordu, bunu onlarda farkındaydı. Çete çoğunlukla doğu yakada turluyor
SEDAN, SHOTGUN

Dün gece Los Santos Police Departmanına gelen telefonda bir cinayet şahitinin söyledikleri ise şu;
"Dün gece otururken, Willowfield tarafına siyah bir Sedan yanaştı, ikiside araçtan pompalıyla indi ve ateş açmaya başladılar, bütün kovanı boşalttılar neye uğradımı şaşırdım eve fırladım. Eğer biraz daha geç kalsam şuan kana bulanmıştım. Geri döndüğümde yerde yatan üç kişi vardı ve suratları tanınamaz haldeydi, tam bir kan havuzuydu ha birde duvara "HGCVER" yazmışlardı."

Ertesi günü manşetlerde, haberlerde çıkan haberler ise şu şekildeydi;
"Selam Los Santos halkı, ben departmandan bir şef. Dün ki olay yerine gittiğimizde çete hakkında bir çok bilgi aldık. Şunu belirtmek isterim ki turuncu renkteki ve turuncu kıyafetli herkes aranacak, bu durumdan dolayı üzgünüz fakat aldığımız önlemler bunu gerektiriyor. CCTV kameralarından incelediğimizde ise kişilere ulaşamadık fakat kıyafetlerinin turuncu olduğunu görebildik üzerinde ise 8-6 yazıyor, maskelilerdi ve aracı parçalamışlar çoktan. Silahları bulduğumuzda ise parmak izleri kimseyle uyuşmadı, fakat şüphelileri bulacağımızdan şüpheniz olmasın."

Yaklaşık 13 gün sonra, 14:32 Los Santos TV
"Selam Los Santos halkı, ben departmandan bir şef. Öncelikle bu haberi vermek için sabırsızlanıyordum, sonunda açıklayacağım. Şüphelilerden birisi yakalandı ismi ise Keanu Crimson, SWAT birimlerimiz gece yapılan baskında CCTV ile uyuşan plakanın kişinin evinde bulunduğu bilgisini veriyor, cinayeti kabullendi ve şuan cezaevine sevk ediliyor. Diğer 2 şüphelinin de yakalanabileceğinden emin olabilirsiniz."

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: 83' Hoover Criminal Gang
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2019, 20:00:50 »
r1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2019, 20:01:00 »
r2

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2019, 20:01:09 »
r3

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2019, 20:01:19 »
r4 o zaman

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2019, 20:02:31 »
Spoiler:
Bir çok user DM atıyorsun diye şikayet ediyor, fakat bilmiyorlar ki rolümde DM'im kadar üst seviyede size bunu göstericem inşallah IC düşmanlara sıkınca yine DM diye şikayet yemem, kolay gelsin.

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2019, 20:03:23 »
Kolay gelsin caner

Çevrimdışı Başparmak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 06 Şubat 2019, 19:17
Toplam oynama: 25 gün, 8 saat
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2019, 20:04:28 »
CANEr kardeşim benim başarılar dilerim en iyi birlik olacağına adım gibi eminim (nokta)

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2019, 20:05:08 »
canner tanitim yazi fontunu kendi fontu yap rengi siyah yap misss gibi olur bebeim seviyom seni

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 04 Şubat 2019, 20:06:03 »
canner tanitim yazi fontunu kendi fontu yap rengi siyah yap misss gibi olur bebeim seviyom seni
tm askm
CANEr kardeşim benim başarılar dilerim en iyi birlik olacağına adım gibi eminim (nokta)
Kolay gelsin caner
teşekkürler