Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

|ELveda|<<<<S.MacTavish

Başlatan AMCAYLA100LES, 04 Şubat 2019, 19:46:18
Okunma sayısı 319 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
|ELveda|<<<<S.MacTavish
« : 04 Şubat 2019, 19:46:18 »
Acısıyla tatlısıyla epey bir zaman geçirdik, Sunucuyu bırakıyorum kendinize çok iyi bakın,
Sunucu çok güzel fakat daha fazla burada oyun oynayamayacağım, Neden bıraktığımı açıklamayacağım sunucu, oyuncular ve yönetim ile alakalı, hepiniz tahmin ediyorsunuzdur Doğukan ve diğer tüm Yetkililere Sunucu ile ilgileri için Teşekkürler ederim ve başarıların devamını dilerim. Oyundaki anlaşmazlıkların yanı sıra en önemlisi Belli bir yaşa gelmiş olmam, Bu sıralar işlerim yoğun genç kardeşlerime tavsiyem Roleplay'a bukadar bağımlı olmayın.
Mesela Herkes oyun oynar,Pubg mesela herkes oynuyor fakat roleplay hiç bitmediği ve sürüklediği için insanı bilgisayara kilitliyor, yani oynayın ama saatlerce başında durup Ah battım, ah şunu yapmam lazım zengin olmam lazım veyahutta başka yaşadığınız oyun içi problemleri kafaya takmayın, abi tavsiyesi 6 yıldır roleplay Samp geçmişimde fark ettiğim Tüm oyunlardan En bağımlılık yapanı roleplay olmasıdır, dışarıda hayat var, yıllarca çocuk gibi bilgisayar başlarında asosyal kaldım, fakat Büyük bir işe atılıyorum arada sırada uğrayacağım.
Hepinize Hayatınızda Başarılar, Sunucuya döndüğüm zamanlarda Umduğum gibi bulmam dileğiyle @Hera
:)) ((Mallar silinmesin diye uğrayacağım, sadece pek takmamaya karar verdim böylesine trollerin ihlallerin yapıldığı bir ortamda, Arada gireceğim çat çut Dm Anlarsınız ya ;))
 :-* :-* ;) Elveda Rina Roleplay.
Buradan Kötü yorum yapıp gitmeme sevinecek arkadaşları'da allah ıslah etsin, ergensiniz anlayışla karşılıyorum.

ABD LOS ANGELES'A GİDİYORUM GROVE STREET'İ  IngleWood(İdlewood) BULABİLİRSEM FOTO ATACAĞIM :d :d

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2020, 20:01
Toplam oynama: 2 gün, 0 saat
Ynt: |ELveda|<<<<S.MacTavish
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2019, 19:56:20 »
get de gelme

Çevrimdışı Serenity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Aralık 2023, 19:23
Toplam oynama: 119 gün, 4 saat
Ynt: |ELveda|<<<<S.MacTavish
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2019, 23:37:07 »
Seninle tanışmıyoruz ama az çok bu konuda haklısın.  Yolun açık olsun. Kendine iyi bak.

Çevrimdışı Emre II

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:20