Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik AR-GE

Başlatan ozenirlercozemezler, 04 Şubat 2019, 17:42:16
Okunma sayısı 347 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Kasım 2021, 13:10
Toplam oynama: 124 gün, 10 saat
Birlik: ****ARO
Birlik AR-GE
« : 04 Şubat 2019, 17:42:16 »
Sunucuda İllegal  birliklere verilen destek ve yardımlar çok fazla değil,sürekli aynı roller yapılmakta,ya çatışma ya konuşma falan filan. Bunun için rol çeşitliliği getirilmeli, PD sıkı yönetime geçip İllegal haklar ve roller genişletilebilir.

Örnek olarak,İllegallere uyuşturucu tarlası verilir o adam onları biçer,Polis ve swat ekiplerinden baskın yer gibi. Bu tamamen örnektir,ama cidden İllegallere destek verilmesi lazım.

Yönetim ekibinin bunun için güzel şeyler düşüneceğine inanıyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Birlik AR-GE
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2019, 18:58:10 »
İl-legallere destek veriliyor zaten. İl-legallere çeşitli silahlar alma hakkı sunuluyor. Uyuşturucu alma hakkı sunuluyor, böylece zırh elde ediliyor. Maske hakkı sunuluyor. Hood imkanı sunuluyor, onay imkanı sunuluyor, korku rolü imkanı sunuluyor, sunuluyor da sunuluyor.

Anlıyorum, polis departmanı oluşumu güçlü gibi gözüküyor. Evet güçlü ve olması gerekende bu. Sunucuda aslında il-legal rol yapmak belirli sınırlar altında çok güzel oluyor ve risk sunmuyor. İşte biz buna "gizli il-legal mantığı" diyoruz. Bu da demek oluyor ki, kısa drive-by faaliyetleri, hızlı mekan basma faaliyetleri, el altından uyuşturucu alım-satım - silah alım-satım faaliyetleri gibi bir çok imkanı neredeyse risk almadan yapabileceğiniz anlamına geliyor. Fakat bir yere baskın atıpta, yarım saat aynı bölgeyi tarayıp drive-by atmayı sürdürürseniz işte bu size kötü sonuçlar doğurur doğal olarak.

Tabii, istisnaları da var durumların. Bu esnada hiç mi yakalanmayacaksınız, elbette yakalanırsınız fakat bu tür durumlar zaten il-legallere sunuluyor. Ne yazık ki belirli derecesi var ve olmalı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2019, 22:50:44 »
İl-legallere destek veriliyor zaten. İl-legallere çeşitli silahlar alma hakkı sunuluyor. Uyuşturucu alma hakkı sunuluyor, böylece zırh elde ediliyor. Maske hakkı sunuluyor. Hood imkanı sunuluyor, onay imkanı sunuluyor, korku rolü imkanı sunuluyor, sunuluyor da sunuluyor.

Anlıyorum, polis departmanı oluşumu güçlü gibi gözüküyor. Evet güçlü ve olması gerekende bu. Sunucuda aslında il-legal rol yapmak belirli sınırlar altında çok güzel oluyor ve risk sunmuyor. İşte biz buna "gizli il-legal mantığı" diyoruz. Bu da demek oluyor ki, kısa drive-by faaliyetleri, hızlı mekan basma faaliyetleri, el altından uyuşturucu alım-satım - silah alım-satım faaliyetleri gibi bir çok imkanı neredeyse risk almadan yapabileceğiniz anlamına geliyor. Fakat bir yere baskın atıpta, yarım saat aynı bölgeyi tarayıp drive-by atmayı sürdürürseniz işte bu size kötü sonuçlar doğurur doğal olarak.

Tabii, istisnaları da var durumların. Bu esnada hiç mi yakalanmayacaksınız, elbette yakalanırsınız fakat bu tür durumlar zaten il-legallere sunuluyor. Ne yazık ki belirli derecesi var ve olmalı.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2019, 16:13:01 »
illegalin desteklenmesi falan gerekmiyor yapabilen yapsın hacım biz zorlaştırmıyoruz da kolaylaştırmıyoruz da.