Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC Hapis Süreleri

Başlatan woolf, 03 Şubat 2019, 23:24:37
Okunma sayısı 1250 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı woolf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Steven Davis Lv.12
Köken: İspanyol
Son giriş: 07 Mart 2023, 18:41
Toplam oynama: 27 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: IC Hapis Süreleri
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2019, 22:42:00 »
Desteklemiyorum. Memur yaralamak gibi şeylerin 1000 dakika cezası olmalı bence.
Amerika'nın bu tür kurallarında bildiğim kadarıyla direkt olarak müebbet ama yinede siz bilirsiniz.

Ne yapalım sınırsız hapis mi yiyelim bizde?

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2019, 22:42:46 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Raynor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ekim 2021, 14:02
Toplam oynama: 152 gün, 13 saat
« Yanıtla #12 : 05 Şubat 2019, 18:59:32 »
DM atamıyosan zorlama krdsm

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #13 : 06 Şubat 2019, 21:48:48 »
cidden esnetilmesi lazım birazcık da olsa. sürekli 900 dakika atıyorlar, ya 900 dakika yiyeceğime q atarım 300 500 arası yapıştırıyorlar zaten. q atanlar bile bence bu yüzden atıyor.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #14 : 07 Şubat 2019, 04:07:55 »
Azalırsa suç artar? Mantıken..

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2019, 16:38:30 »

Çevrimdışı DOOMSDAY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2019, 16:28
Toplam oynama: 3 gün, 18 saat
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2019, 17:03:36 »
IC hapis süreleri gayet normal sizin yaptığınız suça görede bu süreler değişebiliyor ve LSPD güçlü diye birşey söz konusu değildir, araçta iki kişi devriye atarken dört kişi Drive By halinde memurları rahatlıka düşürebiliyorsunuz  daha sonra yakalanıyorsunuz ve ruhsatsız silah bulundurmak memurun canına kast terörizim, gibi suçlar dan 1000 dakika veya 800 dakika ceza alıyorsunuz  gayet realistik 1000 dakika ceza yemek istemiyorsanız sıkmayacaksınız ve sizin yazdığınız gibi cezalar düşerse sebepsizce silahlı saldırı olayları daha da çok artacaktır herşey sizin elinizde kısacası, desteklemiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2019, 18:01:22 »
IC hapis süreleri gayet normal sizin yaptığınız suça görede bu süreler değişebiliyor ve LSPD güçlü diye birşey söz konusu değildir, araçta iki kişi devriye atarken dört kişi Drive By halinde memurları rahatlıka düşürebiliyorsunuz  daha sonra yakalanıyorsunuz ve ruhsatsız silah bulundurmak memurun canına kast terörizim, gibi suçlar dan 1000 dakika veya 800 dakika ceza alıyorsunuz  gayet realistik 1000 dakika ceza yemek istemiyorsanız sıkmayacaksınız ve sizin yazdığınız gibi cezalar düşerse sebepsizce silahlı saldırı olayları daha da çok artacaktır herşey sizin elinizde kısacası, desteklemiyorum.
konu o değil arkadaşlar.
konu milletin bu denli acımasız memur arkadaşlarımız sayesinde ooc ihlal yapmaya daha da yönelmesi.
daha geçen gün bir örneğini yaşadım, polis bizi yakaladı ve ateş açmak zorunda kaldık. birimiz kocaman denize yüksek yerden atlayıp karaya çıkınca hoplaya hoplaya kaçtığı için nonrpden 150 dakika yedi. kalanlarımız ise ic tutuklandığımız için 900 dakika yedik. orada ben de sıkmak yerine hoplaya hoplaya kaçsam 150 dakika yiyecektim. insanlar bunalıyor. 900 dakika ne ya?
geçen ay yine benzer bir olay oldu, arkadaşımla polise sıkmak zorunda kaldık. kendisi q attı ve 300-400 dakika arası yedi. ben ise tutuklandım ve 510 dakika yedim xd
daha sayabileceğim çok örnek var, kısaca;

ya ooc ihlallerin cezası 2-3 katına çıksın ya da ic ihlallerin cezası azalsın.

Çevrimdışı DOOMSDAY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2019, 16:28
Toplam oynama: 3 gün, 18 saat
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2019, 18:08:30 »
Cezalar şuanda iyi ve sabit kural ihlali yapanlara zaten cezai yaptırım uygulanıyor eğerki üstünüz de silah var ise ve orada sıkıştıysanız LSPD memuruna ateş etmek yerine teslim olmanızı tavsiye ederim ve 900 dakika, yerine 500 dakika IC ceza alabilirsiniz OOC cezalar da yapılan kural ihlaline göre 500 dakika veya 800 dakika arası değişmekte yaptığınız kural ihlaline bağlı DM RETAR RP gibi kural ihlali yapıldıysa o kişi rahat 1000 dakikaya kadar ağır yaptırım uygulanır. ve yazdığınız cümle ne kadar doğru? arkadaşım /q çekti kaçtı 400 dakika yedi ben 500 dakika yedim böyle yaparak bir yere varamassınız Realistik rol yapmanızı öneririm  /q çeken kişilerin cezai yaptırımları değişmekte 600 450 500 dakika gibi o da adminin insifiyatine kalmış birşeydir. ama aktif roldeyken /q çekmeniz hiç doğru değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2019, 18:25:56 »
Cezalar şuanda iyi ve sabit kural ihlali yapanlara zaten cezai yaptırım uygulanıyor eğerki üstünüz de silah var ise ve orada sıkıştıysanız LSPD memuruna ateş etmek yerine teslim olmanızı tavsiye ederim ve 900 dakika, yerine 500 dakika IC ceza alabilirsiniz OOC cezalar da yapılan kural ihlaline göre 500 dakika veya 800 dakika arası değişmekte yaptığınız kural ihlaline bağlı DM RETAR RP gibi kural ihlali yapıldıysa o kişi rahat 1000 dakikaya kadar ağır yaptırım uygulanır.
boş yapma, ic ve ooc cezalar dengeli değil. ic cezalar da ooc ihlaller gibi inisiyatife bırakılmış ve bu yüzden kendini acımasız sanan bazı arkadaşlarımız maksimumdan yapıştırıyor cezayı. ic olarak iyi geçinmemiz falan fark etmiyor. yatıştırsak bile hobbb 900 dakika.
ek olarak;
/q için maksimum 900,
nonrp için maksimum 800,
dm için maksimum 800
retarded rp için maksimum 500 atılabiliyor.

verdiğim yaşanmış örneklerdeki gibi, çoğu yerde OOC ihlal yapıldığında IC ihlalden daha az ceza alıyoruz.

düzenleme, ben teslim olsam yanımdaki adam sıkacağı için ben de memurun canına kasttan yiyorum.