Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Max Andreas/CK Talebi

Başlatan ozenirlercozemezler, 02 Şubat 2019, 23:01:17
Okunma sayısı 1865 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
Ynt: Max Andreas/CK Talebi
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2019, 15:16:49 »
Bizi düşürdün biz senin gibi korkaklık yapıp rolde silahımız gitmesin diye /q atmadık fakat Black Pool'u sinirlendirdiğinde Düştün sırf 1 Ak-47 kaybetmemek için cezayı göze aldın /q çektin Yani denilecek başka söz yok /q çekip Ck izni atılınca Bir şey olunmaz. Boş yere yetkilileri meşgul ediyorsun.

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2019, 15:19:58 »
Bunu inkar edmeni tavsiye etmem an ve an sslerimiz var

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Kasım 2021, 13:10
Toplam oynama: 124 gün, 10 saat
Birlik: ****ARO
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2019, 17:18:22 »
Bizi düşürdün biz senin gibi korkaklık yapıp rolde silahımız gitmesin diye /q atmadık fakat Black Pool'u sinirlendirdiğinde Düştün sırf 1 Ak-47 kaybetmemek için cezayı göze aldın /q çektin Yani denilecek başka söz yok /q çekip Ck izni atılınca Bir şey olunmaz. Boş yere yetkilileri meşgul ediyorsun.
Türkçeni geliştirmeni tavsiye ederim,cümleleri anlamlı bir şekilde kurmayı öğren sonra muhattap olalım senle.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2019, 17:20:11 »
Rol esnasında düştüğünde /q çekerken iyiydi. Bu kadar ufak bir rol için Ck talebi açmak saçma....
Yetkili falan mı oldun bize burada saçma veya doğru olduğunu söylüyorsun? Sen sus konu ile alakası olan adamlar konuşsun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 03 Şubat 2019, 17:22:47 »
Beni rk ettiler,aracımı almaya geldim ve tekrar sıkarak kural ihlali yaptılar,sürekli RP deyip role uydum ve ic sövdüm evet.

Lakin beni uyaracak bir şey yapmanız gerekliydi,örneğin bacağıma sıksaydınız ve eğer hala konuşursam ck talebi edebilirdiniz,ic olarak dövüp de konuşmamı sağlayabilirdiniz.

Ben de buna benzer talep açmıştım aynı yaptığım açıklamayla reddedilmişti,
https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=34046.0

bu da aynı onun gibi,boş talepler açmayınız,talep açtıgınız yetmiyormuş gibi aynı kanıtla 2 farklı kişi fear dan şikayet açmış bu nedir.
Akıllı kardeşim aracını almaya geliyorsun Bunny hop yaparak içeri geliyorsun? Zaten orda yaralısın, OOC olarak başında AK-47'li biri olsa sen o lafı edebilirmisin? İstersen bi ara dene bakayım yaşayabiliyomusun? Ayrıca sıcak bir savaştan çıkmışız sen bana doğru koşarak gelmektesin uyarayım mı seni?  Gel bir de çiçek hediye edeyim.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 03 Şubat 2019, 19:40:46 »
Fear ihlalinden şikayet açarsın altıüstü,herşeyi ck rolüne bağlamayın.
Seni ilgilendirmeyen konuya karışıp bos yapma lütfen

Seni ilgilendirmez,neye karışıp karışmayacağım.
Git bos boş laflarini başkalarını anlat benim açtığım şikayeti kirletmeni istemiyorum
Gülüm, boş yapmian sensin. Git şikayet aç burası ck talep bölümü. Rolde öldürmemişsin adamı neden talep açıyorsun öldürmen lazım kafasına sık rolde ck yı kabul etmiyoraa talep aç. Sen bildiğin mix yapıyorsun bu şekilde anca fearp ihlali ooc ceza yer

Çevrimdışı Pxleopp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2022, 03:29
Toplam oynama: 334 gün, 23 saat
« Yanıtla #16 : 04 Şubat 2019, 01:40:37 »
Bizim Hood'a gelip, yaralıya düşüp küfür edip üstüne üslük burada yalan söylemen...

Çevrimdışı nevsehirmafia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Nisan 2024, 04:12
Toplam oynama: 160 gün, 18 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 25 Haziran 2023, 17:21
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 02:45
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #17 : 04 Şubat 2019, 04:20:52 »
ck olmasın diye oylama mı yapıyoruz arkadaslar adama mermi yagdırmıslar hala kufur edio neyın derdındesınız bır de bacagıma sık dıyo adamlar delik desik etmis seni rk ettilerse oraya geri gıdemessın kocum bu da kural ihlali ve bu arada

Eğer biri sizi kaçırdıysa ve korku rolünü aşırı şekilde ihlal ediyorsanız kişi sizin izniniz olmasa da forumdan karakter ölüm talebi açıp izin alarak karakterinizi öldürebilir. (CK)

etkisiz halde olsan bile kufur edemssın

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Nisan 2024, 04:19
Toplam oynama: 114 gün, 19 saat
« Yanıtla #18 : 04 Şubat 2019, 04:23:37 »
Ve kişi bu küfrü ederken hem yaralı olmakla beraber bunun yanında şahıs ic düşmanının hoodunun olduğu bir yerde.
Sen onaysız bir birliksin ben onaylı bir birliğim Onaylı birlikler > onaysız birlikler,yani hood dediğin şey sayılmıyor bile,onaysız birlikler birlikten bile sayılmıyor. bknz  :https://resmim.net/f/fMe3tw.jpg

Yani demem o ki birlik yönetimi senin birliğin olduğunu bile tanımıyor,hood nedir ki?
Orası düşmanınızın bölgesi sistem onayı olmasa bile düşmanınızın takıldığı mekan ve sen orada vurulmuşsun şimdi bunu gerçek hayata uyarlayalım yerde yatıyorsun düşmanın Ak 47 ile başında dikiliyor kküfür eder misin? Yoo Bir de yaralıya düşmüşsün gerçek hayatıcanlandırıyoruz gerçek hayatta kimse kimseden öldürmek için izin almıyor hatırlatayımdedim haa yiğitcim rol öğrenmek istiyorsan wp deki engeli aç LEJCŞEICŞRCIAÇDIEŞFISŞXJEO

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 04 Şubat 2019, 14:27:43 »
ck olmasın diye oylama mı yapıyoruz arkadaslar adama mermi yagdırmıslar hala kufur edio neyın derdındesınız bır de bacagıma sık dıyo adamlar delik desik etmis seni rk ettilerse oraya geri gıdemessın kocum bu da kural ihlali ve bu arada

Eğer biri sizi kaçırdıysa ve korku rolünü aşırı şekilde ihlal ediyorsanız kişi sizin izniniz olmasa da forumdan karakter ölüm talebi açıp izin alarak karakterinizi öldürebilir. (CK)

etkisiz halde olsan bile kufur edemssın