Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD cezaları

Başlatan exploxy bıraktı, 01 Şubat 2019, 08:26:45
Okunma sayısı 1085 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD cezaları
« Yanıtla #10 : 02 Şubat 2019, 19:49:02 »
Legal meslek yapanlar dokunulmaz olduğu halde bana gece 4 te silah çekip aşağı indirdiler sen ne diyorsun  ;D avukat bulsam oyunda dava açıcam ama hala avukat bulamıyorum , çatışmada ölen PD ler teleport atıp tekrar olay yerine geliyor yani hiçbir şekilde kayıpları yok kesinlikle DESTEKLİYORUM
Dediğin şeyin argesi çok açıldı ve reddedildi, polislere RK geçerli değil. Evet RP konusuna aykırı ama sunucu kuralı işte. PD ile alakası yok
En azından teleport atmasınlar sonra bazıları kalkıp bana rol öğretmeye kalkıyor

Çevrimdışı vipergodd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudolf Kraus Lv.21
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 16:21
Toplam oynama: 102 gün, 13 saat
« Yanıtla #11 : 02 Şubat 2019, 20:31:44 »
Destekliyorum, sistemden dolayı ister istemez rahat oluyorlar.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #12 : 02 Şubat 2019, 23:07:02 »
Legal meslek yapanlar dokunulmaz olduğu halde bana gece 4 te silah çekip aşağı indirdiler sen ne diyorsun  ;D avukat bulsam oyunda dava açıcam ama hala avukat bulamıyorum , çatışmada ölen PD ler teleport atıp tekrar olay yerine geliyor yani hiçbir şekilde kayıpları yok kesinlikle DESTEKLİYORUM
Dediğin şeyin argesi çok açıldı ve reddedildi, polislere RK geçerli değil. Evet RP konusuna aykırı ama sunucu kuralı işte. PD ile alakası yok
En azından teleport atmasınlar sonra bazıları kalkıp bana rol öğretmeye kalkıyor
Helper şikayetine girer bunun polislikle alakası yok, YETKİLİ ŞİKAYETİ

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2019, 00:10:52 »
Şaka gibiler ya, 15-20 kişi toplanıp rol yapıyoruz 2 tane pd gelip direk /m KALABALIĞI DAĞITIN diyor /do dan fear soruyorum adamlar devam ediyor, hani sürekli aynı rollere alışmış pd üyeleri silah lafını duyunca hemen duruyor izlemeye başlıyor, iki adam rol amaçlı bişey yapıyor zırt en ufak şeyde adamın üstüne çıkıyorlar çok saçma roller yapanlar var mesela bugün binco arkasındaki aralığa rol yapmak için gidiyoruz adam gelip kalabalığı dağıt diyor. Yani sanane sanane sanki il legal bişey görmüş sürekli roleplay kavramını kavramış adam normal hayatta olan şeymiş gibi girmek yerine hemen diren açıp durum yok şu yok bu.

D E S T EK L İ Y O R U M

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Nisan 2020, 13:24
Toplam oynama: 74 gün, 18 saat
« Yanıtla #14 : 03 Şubat 2019, 00:14:53 »
15-20 kişi rol yanıyorlar ve PD geliyor megafondan ortamı delip s***p geçiyor sonra KALABALIK KISILER LOW-ARBİ

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat