Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gangsta Bölge Baskını Ve İl-legal hakkında

Başlatan susucan, 31 Ocak 2019, 17:38:31
Okunma sayısı 391 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Gangsta Bölge Baskını Ve İl-legal hakkında
« : 31 Ocak 2019, 17:38:31 »
2018 Oyuncuları Bilir Fellowship The Slope kral çete oradaydım bende Glen Park a girmiştik sabahtan aksama kadar adamlarla catıstık ve dısarı cıkaramadılar orada roller yaptık fakat üyeleri kabul etmedi böyle bir sistem gelirse Gangsta rolleri kurtulucak böyle rol bilgisi düşük olanlara Destekliyorum Desteklemiyorum u 1i desteklemiyorum 2yi desteklemiyorum yazarsanız daha anlaşılır olur
1-Los Santosun Legal olmıyan bölgeleri Gta San Andreas Story sindeki gibi olucak ilk getirildiginde sistem bütün bölgeler sahipsiz olucak ve yavaş yavaş alınacak almak için ise 10kişi ile o bölgeye gidilmeli Daha önce çok sorun yaşandı bu swde bölgelerle ilgili hoodların ele geçirilmesine rağmen ana hood düşerse bütün bölgeler o çeteye gidicek oyunun en güçlü 3 çetesi(bölge bakımından) Çete rengi secebilecek o renge özel Binco dan çete kıyafeti alabilecek
2-Los Santosun Tenha yerlerinde Hoodlar olucak El Corona Las Colinas v.b yerler Çete Hood'unuzda Bölge yoksada Ticket acılacak böylese Hood savaşları sadece catısma Brawl olmıcak sistem söyle 10kişi saldırabilicek en fazla en fazlada 15 kişi savunabilecek saldıran kişilerden 1 kişinin Silah kullanma hakkı olucak bu hood savası +3 LVL admin tarafından izlenecek 1 den fazla kişi silah cekerse saldırı otomatik iptal olucak ve bu bölge almaya ne gerek var yav diyenler olucak Bölgenizi korumak eğlenceli bir rol olucak size
Neleri Engellicek:
Hood'da cok uzun süre kalıp ele geçirilince kabul etmiyen çeteler
Hood Kural ihlallerini engellicek çünkü o bölgede size Fear-RP yapıcaklar
Bölge tamamen sizin olucak o bölgedeki kişiler size Fear-RP uygulucak
İl-legal hakkında
1-İp baglama istegini yolluyoz adam kabul etmiyo yaralıya düşen birini izinsiz bağlıyabilmeliyiz yaralıda değilse baglamak için izin almalıyız göz baglamadada aynı
2-Gasp istegini adamlar kabul etmiyor yine aynı şekilde Gasp yaralıyken izinsiz yapılcak yaralı değilken izinli

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Gangsta Bölge Baskını Ve İl-legal hakkında
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2019, 17:45:03 »
İki birlik liderinin OOC olarak anlaşıp CK Savaşı başlatabiliyor zaten bu kadar çok o bölge benim olsun diyorsanız açın CK savaşı olsun bitsin

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Gangsta Bölge Baskını Ve İl-legal hakkında
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2019, 18:15:28 »
İki birlik liderinin OOC olarak anlaşıp CK Savaşı başlatabiliyor zaten bu kadar çok o bölge benim olsun diyorsanız açın CK savaşı olsun bitsin

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47