Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Steve_Diesel-CK TALEBİ

Başlatan JuiceTheTailor, 31 Ocak 2019, 01:55:30
Okunma sayısı 1075 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Steve Diesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Steve Diesel Lv.10
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mart 2020, 11:51
Toplam oynama: 68 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Steve_Diesel-CK TALEBİ
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2019, 13:21:00 »
O karavanın oradaki konuşmaları ss olarak istiyorum aksi takdirde sebep sayılmayacak benim küfür etmemin bir amacı var kasabanın amiri değilsin herkese kabadayılık yapamazsın hood alanının  arkasında diye

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #11 : 31 Ocak 2019, 13:33:13 »
O karavanın oradaki konuşmaları ss olarak istiyorum aksi takdirde sebep sayılmayacak benim küfür etmemin bir amacı var kasabanın amiri değilsin herkese kabadayılık yapamazsın hood alanının  arkasında diye
SS'leri isteyip istemeyecek kişi belli, kesin olarak sen değilsin.
Yeteri kadar kanıt attım ben ortaya, tekrar diyeceğim; Bu HOOD onayı çekilişle verilmedi bana, ortada büyük bir emeğim, emeğimiz var. Birde, o HOOD alanını kapsayan bölge benim meskenim, dolayısıyla "amir, kral, vezir" nasıl bir yakıştırma yaparsın bilemem, ama evet. Senin tabirinle Folkvangr MC üyeleri o alanın Amiri. Sistemsel olarak belli bir alan olabilir ama rolsel olarak tüm Montgomery.
Realistik düşün, sizin eksiğiniz tam olarak bu. Gecenin bir saatinde karşında İki adet yelekli, korkutucu adam var. "Adam öldürmek için buradan ev alacağım" diyebilir misin? Veya, bu adamların topluca takıldığı bir barın önünden küfür ederek geçebilir misin? Tabiki geçemezsin.

Oldu o zaman, şöyle yapalım; Karakterin her gün gelsin, aynı küfürleri söylesin. Bizim karakterlerimiz de; "Ne kadar kaliteli küfür eden adam yaw, adama bak muhteşem" gibi kelimeler kullansın, nasıl fikir?
Savunmanı yaptın sanırım, boşu boşuna burayı daha fazla kirletmeyeceğim, tarafımca daha fazla bir şey yazılmayacak.

Çevrimdışı Steve Diesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Steve Diesel Lv.10
Son giriş: 20 Mart 2020, 11:51
Toplam oynama: 68 gün, 10 saat
« Yanıtla #12 : 31 Ocak 2019, 13:41:16 »
Karavanın oradaki ssleri atmak zorundasın aksi takdirde geçersiz sayılacak o kısmı ss almamışım Olayın başlama sebebide bu zaten ahmak bir sebepten dolayı birisini ck ettirmen uygunsuz RK etseydiniz zaten ben oraya birdaha gelmeyecektim 30 dakika öncesini hatırlamayacaktım.

Çevrimdışı 1azim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Şubat 2024, 18:23
Toplam oynama: 92 gün, 17 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Şubat 2024, 01:26
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #13 : 31 Ocak 2019, 14:01:38 »
Anlıyorum HOOD onaylı ama HOOD onaylı diye gelip geçen küfür eder ozaman siz CK edersiniz rinada kitle kalmaz :D

burada CKlık olay yok
Bariz bir CK'lık olay var, biz bu hood'u boşu boşuna almadık, ne hikmetse gelip küfür etmeye cesaret eden sadece senin arkadaşın.
Sen ozaman her senin bölegende küfür edeni yakalayıp IC kin tutup CK ediceksin öylemi?

Çevrimdışı 1azim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Şubat 2024, 18:23
Toplam oynama: 92 gün, 17 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Şubat 2024, 01:26
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2019, 14:03:15 »
1 olarak araya giriyorum bu CK edilecek şahıs benim arkadaşımdır admin veya helper bakacak kişi adam küfür etti diye CK açılmıyor biliyordum ya işkence çektirirsin yada RK edersin ama burada CK lık olay yoktur chatte gördüğünüz gibi adam küfür etmiş direk deagleyle sıkmışlar burada CKlık olay yoktur herkeze iyi roller dilerim.
YKİ yapıp neden RK edeyim, adam bana ateş açmadı?

Yukarıda belirttiğim gibi, bariz bir CK'lık olay var, arkadaşının karakteri IC kin tutup geliyor, küfür ediyor ve kaçabileceğini sanıyor.
Bu işler maalesef bu kadar kolay değil, öğrenmiş oldunuz arkadaşlar.
Bro 1 cisi sen o çocuğu oradaki evi almaması için tehdit etmişsin adamda giderken sana küfür etmiş sen burada hatası olan sensin o kasabayı sadece benim sanıyorsun galiba HOOD onayı aldınız diye

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12