valla akın abi yiğitin birliğinden çıkarken adama bi ton laf etmiştiniz önünüze geleni aldınız öyle yaptınız böyle yaptınız diye, şimdi sizde pek bir fark göremedim.
furkanlara falan milyonlarca kez hatalarınızı anlatmıştım
keşke hatalarınıza yoğunlaşsaydınız da her sayfada bir olan postları görmeseydiniz
az çok bir samimiyetimiz olduğu için tüm hatalarınızı buraya dökmeyeceğim, neleri yanlış yaptığınızı özel mesajdan gönderdim.
umarım bu kez beni s*klersiniz
ya da yine takmayın, siz bilirsiniz
Buyur kardeşim, neyi kabullenemiyorsun ve kimsin?
vallahi billahi üzücü ya
hem insanlara insanca eleştiri yapın diyorsunuz
hem de eleştirisini insanca yapıp pmden hatalarınızı anlatan, milletin gözü önüne sermeyen birine böyle çıkıyorsunuz
diyecek bir şey bulamıyorum
bildiğinizi okumaya devam edin
Kardeşim, sen bir hava al gel...
benden önce siz bir nefes alın
adam akıllı eleştirisini yapanlara rage atıyorsunuz
eleştiri kaldıramayacaksanız (ki senin yaşında birinin eleştiri kaldıramaması ayrı ironik) birlik kurmayın
iyi iyi devam
erken pes etmeyin bu kez
şu postu attığımdan beri üç ya da dördüncü kez tanıtımınıza bakıyorum
ilk günler hadi konsepte alışıyorsunuz, onayınız falan da yoktur diğer birliklere açılamıyorsunuz dedim geçtim.
3 koca ay olmuş akın abi, bak tam 3 koca aydan sonra sana geri dönüş yapıyorum.
tanıtıma atılan rollerin çoğunluğu tek başınıza kendi kendinize yaptığınız roller, karakterlerin yarısı bu rollerde kendi kendine konuşuyor.
geriye kalanın yine yarısından fazlası iki üç arkadaş kendi arasında muhabbetler döndürüyor
çok az bir kısmı ise gerçekten birliği ilgilendiren roller
birliğiniz 60 kişi ama pasiflik kokuyor
şurada gelen başarılar mesajlarını yanıtlamasanız birkaç kez pasiflikten arşivlenmiş birlik
millete rage atmak yerine kendinizi düzeltin
bu arada vizyonunuzu da düzeltin bence
aylar öncesinde bunu bize derken şimdi kendiniz yapıyorsunuz