Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

La Nuestra Willowfield!

Başlatan Hog Butcher, 30 Ocak 2019, 21:04:01
Okunma sayısı 2648 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: La Nuestra Willowfield!
« Yanıtla #70 : 02 Şubat 2019, 23:08:57 »

HELE ŞU ROLE BAK YUMRUĞU VURUP BAYILTASIM GELİYOR SENİ

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2019, 00:30
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #71 : 02 Şubat 2019, 23:09:21 »
YA BARİ ROLÜM KÖTÜ DE GELİŞTİRECEĞİM DE BU KADAR KENDİNİ BEĞENMİŞ OLMA ÇOCUK OLMA
ÇÖÖÖP, bu birlik nasıl hala ayakta anlamıyorum

HELE ŞU ROLE BAK YUMRUĞU VURUP BAYILTASIM GELİYOR SENİ

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mart 2022, 23:29
Toplam oynama: 110 gün, 18 saat
« Yanıtla #72 : 02 Şubat 2019, 23:11:25 »
Kimseyi sabote falan ettiğimiz yok, sokaktaki aktif konusuna gelirsek birliği istesem toplama kampına çevirmesini bende bilirim, mahallenin önünü bi milyoncuyada çevirmesinide bilirim ama yapmıyorum. Ben keyfimden dolayı birliğimi on kişi tutmuyorum haberin olsun yani. Herkesi birliğe almamamın nedeni bu diyebiliriz, otuz kişi olup cumhuriyet meydanı gibi gelen geçen rolü yapacağıma iki üç kişi rol yaparım adam akıllı rol yaparım.
Realistiğe gelirsekte biz orada iki kişi değiliz haberin olsun, Güney'in en büyüğüyü biziz diyorsam birşeylerin farkına varmış realistiği ön planda tutmuşum demektir.
Sokaktan çıkınca dokunulmazlığım kalmıyor evet, sokaktada dokunulmazlığım yok gelip sıkabilirsin buna karışamam fakat ben orada birşeyleri kanıtladıysam kuytu köşe mahallelerinin bana saygı duyması gerekmezmi?
Bir adam göndermişsiniz dediğin kişide Shotcaller'in kuzeni oluyor, bil isterim.
Valla sizin hood'unuzu kaybetmemek için rol bilmeyen adamları almadığını biliyorum ve sizi şu ana kadar seviyordum ancak siz böyle bir olayda birlik tanıtımına kötü yorum atmanızın sonunda bu da benim hoşuma gitmedi bu arada mcgarnell adlı arkadaşın kendisine öldürücekken attığı /q  ss'ini birazdan atıp susturasım var bide sizi amacı sadece rol yapmak olan insalar sanıyordum ama sunucunun 21 level adamı bile ooc kin tutuyormuş bunu öğrendiğim iyi oldu

Çevrimdışı gerraynt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2019, 09:20
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #73 : 02 Şubat 2019, 23:12:56 »
bos yapma yarın q ssini atarım

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #74 : 02 Şubat 2019, 23:15:47 »
Kimseyi sabote falan ettiğimiz yok, sokaktaki aktif konusuna gelirsek birliği istesem toplama kampına çevirmesini bende bilirim, mahallenin önünü bi milyoncuyada çevirmesinide bilirim ama yapmıyorum. Ben keyfimden dolayı birliğimi on kişi tutmuyorum haberin olsun yani. Herkesi birliğe almamamın nedeni bu diyebiliriz, otuz kişi olup cumhuriyet meydanı gibi gelen geçen rolü yapacağıma iki üç kişi rol yaparım adam akıllı rol yaparım.
Realistiğe gelirsekte biz orada iki kişi değiliz haberin olsun, Güney'in en büyüğüyü biziz diyorsam birşeylerin farkına varmış realistiği ön planda tutmuşum demektir.
Sokaktan çıkınca dokunulmazlığım kalmıyor evet, sokaktada dokunulmazlığım yok gelip sıkabilirsin buna karışamam fakat ben orada birşeyleri kanıtladıysam kuytu köşe mahallelerinin bana saygı duyması gerekmezmi?
Bir adam göndermişsiniz dediğin kişide Shotcaller'in kuzeni oluyor, bil isterim.
Valla sizin hood'unuzu kaybetmemek için rol bilmeyen adamları almadığını biliyorum ve sizi şu ana kadar seviyordum ancak siz böyle bir olayda birlik tanıtımına kötü yorum atmanızın sonunda bu da benim hoşuma gitmedi bu arada mcgarnell adlı arkadaşın kendisine öldürücekken attığı /q  ss'ini birazdan atıp susturasım var bide sizi amacı sadece rol yapmak olan insalar sanıyordum ama sunucunun 21 level adamı bile ooc kin tutuyormuş bunu öğrendiğim iyi oldu
Boş lafı sevmem, bildiğinizi okumaya devam edebilirsiniz, rollerde görüşmek üzere. Başarılar diliyorum.

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #75 : 02 Şubat 2019, 23:15:53 »

Tam kendisini düşürücekken arabasıyla arka tarafa kaçıp görmeyeceğimizi sanarak /q atan mcgarnell kardeşimiz sabote çalışmalarınız adminlerin gözünü boyayamacaktır zaten daha bugün size açtığımız şikayetten ceza yediniz hızınıza yetişilmiyor :)

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #76 : 02 Şubat 2019, 23:18:07 »
Kaydee oyun içinde haraç işini kabul ettiremeyince adamın saniyede 15 kez /b kanalını kullandı,tek amacınız rol olsun saçma rolümüz varsa forumdan şikayet açma hakkınız var niye ooc şekillerle haraç mevzusunu anlatmaya çalışıyorsunuz bak size cevap veriyorum adminler tanıtım üste çıksın diye yapıyorum falan sanacak kardeşim uzatmayın..

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #77 : 02 Şubat 2019, 23:21:00 »
Kaydee oyun içinde haraç işini kabul ettiremeyince adamın saniyede 15 kez /b kanalını kullandı,tek amacınız rol olsun saçma rolümüz varsa forumdan şikayet açma hakkınız var niye ooc şekillerle haraç mevzusunu anlatmaya çalışıyorsunuz bak size cevap veriyorum adminler tanıtım üste çıksın diye yapıyorum falan sanacak kardeşim uzatmayın..
Rolü yapan benim zaten, izinli multi account hesabım ile role geldim ve rolü kabul ettiremeyince /b bölmedim /b bölerken izinde istedim ve size orada realistik rol yapmanız gerektiğini ve tax kavramını anlattım. Neyse ya tanıtımı kirletmeyelim pm veya ileti olarak derdini anlatırsın.

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: