Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

La Nuestra Willowfield!

Başlatan Hog Butcher, 30 Ocak 2019, 21:04:01
Okunma sayısı 2596 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mart 2022, 23:29
Toplam oynama: 110 gün, 18 saat
Ynt: La Nuestra Willowfield!
« Yanıtla #60 : 02 Şubat 2019, 18:08:19 »

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #61 : 02 Şubat 2019, 18:25:35 »

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #62 : 02 Şubat 2019, 22:39:11 »
Tax rolüne geldiğimde birliğimin sistemsel kişi sayısından dolayı "Eski gücünü kaybetti" demeniz. Bizim burada 7 evimiz bu mahalle bizim demeniz. İnsancıl bir şekilde tek başıma tax teklifine geldiğimde "Alabilirseniz alırsınız" demeniz. Bizim 7 evimiz var sizin tek bir barınız var demeniz. "Amına" diye bir sokak jargonu olmadığı halde önümü arabayla giderken kesip "" demeniz ve Willowfield'de bizim boy gösterdiğimizi kabullenemeyip "sokağınızdan çıkmıyorsunuz" demeniz ve sadece "ss" atarak hood onayı aldınız diye yaklaşmanız cidden hiç hoşuma gitmedi diyebilirim.

Ss editlerinizde herşeyi ortaya döktüğünü söylemek isterim aslında, neyse sizin için bir umudum yoktu ve bunu dahada belirgin hale getirdiğiniz için teşekkür ediyorum, iyi roller diliyorum.

Çevrimdışı gerraynt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2019, 09:20
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #63 : 02 Şubat 2019, 22:45:46 »
Tax rolüne geldiğimde birliğimin sistemsel kişi sayısından dolayı "Eski gücünü kaybetti" demeniz. Bizim burada 7 evimiz bu mahalle bizim demeniz. İnsancıl bir şekilde tek başıma tax teklifine geldiğimde "Alabilirseniz alırsınız" demeniz. Bizim 7 evimiz var sizin tek bir barınız var demeniz. "Amına" diye bir sokak jargonu olmadığı halde önümü arabayla giderken kesip "" demeniz ve Willowfield'de bizim boy gösterdiğimizi kabullenemeyip "sokağınızdan çıkmıyorsunuz" demeniz ve sadece "ss" atarak hood onayı aldınız diye yaklaşmanız cidden hiç hoşuma gitmedi diyebilirim.

Ss editlerinizde herşeyi ortaya döktüğünü söylemek isterim aslında, neyse sizin için bir umudum yoktu ve bunu dahada belirgin hale getirdiğiniz için teşekkür ediyorum, iyi roller diliyorum.
;D

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #64 : 02 Şubat 2019, 22:55:42 »

Herşeyi büyütüp ve abartıp bide üstüne birlik tanıtımını sabote etmen? :D kardeşim gidin aktif olarak rol yapın mahallenizde 2 kişi ya görüyorum ya görmüyorum bu şekilde güneyin en büyüğü rolünümü yapıyorsunuz?onayı hak etmiyorsunuz demiyorum bak.bu arada amına kısmını niye ayrı aldın? bide ön  kesiyor demişsin ben seni mahallene götürmek için yanına geliyorum ve her zenci gibi küfürlü konuşuyorum herşeyi kesip biçip hata bulmakta üstünüze yok.

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #65 : 02 Şubat 2019, 22:57:34 »
Bildiğim kadarıyla 100 sayfa SS atabilenler hood onayı alıyormuş,o yüzden ss atarak hood aldınız dedik ne var bunda?ha biz buna kırıldık darıldık diyorsanız doğru düzgün söyleyebilirdiniz.

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #66 : 02 Şubat 2019, 23:00:58 »

;D
Sizin istediğiniz rol şu işte ben onay alayım o bölge benim olsun ben hükmedeyim her kurulan birlikten haraç alayım kimse direnemesin falan,siz mahallenizden çıktığınız anda dokulmazlığınız kalmıyor diğer bölgelerde haraç kesmek istiyorsan üstünlüğünü sağlamış olacaksın 1 tane adam gönderiyorsunuz karşımıza adamın ayağınamı yapışalım hepimiz birden?  DAHA DA SANA CEVAP VERMİYORUM SPAM FALAN DEĞERİ KAZANMASIN OLAY.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #67 : 02 Şubat 2019, 23:06:47 »
Kimseyi sabote falan ettiğimiz yok, sokaktaki aktif konusuna gelirsek birliği istesem toplama kampına çevirmesini bende bilirim, mahallenin önünü bi milyoncuyada çevirmesinide bilirim ama yapmıyorum. Ben keyfimden dolayı birliğimi on kişi tutmuyorum haberin olsun yani. Herkesi birliğe almamamın nedeni bu diyebiliriz, otuz kişi olup cumhuriyet meydanı gibi gelen geçen rolü yapacağıma iki üç kişi rol yaparım adam akıllı rol yaparım.
Realistiğe gelirsekte biz orada iki kişi değiliz haberin olsun, Güney'in en büyüğüyü biziz diyorsam birşeylerin farkına varmış realistiği ön planda tutmuşum demektir.
Sokaktan çıkınca dokunulmazlığım kalmıyor evet, sokaktada dokunulmazlığım yok gelip sıkabilirsin buna karışamam fakat ben orada birşeyleri kanıtladıysam kuytu köşe mahallelerinin bana saygı duyması gerekmezmi?
Bir adam göndermişsiniz dediğin kişide Shotcaller'in kuzeni oluyor, bil isterim.

Çevrimdışı gerraynt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2019, 09:20
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #68 : 02 Şubat 2019, 23:07:03 »
gelip sıktığımda quit atacak adamsın lan

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #69 : 02 Şubat 2019, 23:08:27 »
YA BARİ ROLÜM KÖTÜ DE GELİŞTİRECEĞİM DE BU KADAR KENDİNİ BEĞENMİŞ OLMA ÇOCUK OLMA