Uyuşturucu trafiği - Flint CountyPara ve uyuşturucu. Birbirini bağlayan iki terim. Şehirin son zamanlardaki uyuşturucu kullanımın artması üzerine kurulan bir topluluk. Aralarında aşırı parası olan, ağzı kokan türden insan bile var. İllegal faaliyetlerden dolayı çok kez başı yanan, genelde görülünce araçları kontrol edilen bir kaç kişi. Bu bir kaç kişi 2019 yılında uyuşturucu kullanımı hafiflenmediği sürece aşırı kalabalıklaşacak, şehire uyuşturucu sağlayacak. Uyuşturucu kullanımını arttıkça yükselecek ve değerlenecek birkaç kişi. Hiç bir şeyi belli etmemeye çalışıyorlar. Genel olarak herkes ile iyi geçinir dostluk kurarlar. Son zamanlarda sadece canını sıkan bir grup var. Onlar tarafından kaybettikleri dostları bulunuyor.
Flint County ve insanlarGenel olarak insanların denize karşı karavanlarını çekip ufak bütçeli tatil yaptıkları bölge. Son zamanlarda bir kaç ekip tarafından değişiyor. Halkın bu durumdan rahatsız olması üzerine saat başlarında geçen polis araçları herkesi tedirgin ediyor. Uyuşturucu trafiğini sarpa çevirebilecek bir durum. İşlemlerini gece geç saatlerde ya evin içinde ya da şehire ve kasabaya uzak bir bölgede halletmekten bıktılar.
Oluşuma nasıl katılabilirim?
Merhabalar, ben ecx. Bunun size bir yararı olacağını düşündüğüm için yazıyorum, arkadaşlar tam bir kültür hakkınad bilgiye gerek yok. Normal bir çete, uyuşturucu trafiğini artırma yolunda. Karma yanii, beyaz-siyah fark etmiyor. Katılmak için ilk olarak bizim yanımıza gelip "Hey homié, birliğe katılabilir miyim ha?" derseniz direk RED. İlk olarak bir işçi olarak yada birinin arkadaşı olarak ortamda takılırsınız. Sonrasında illegal işler ile kendinizi ifade ederek, yanii kendinizi kanıtlayarak katılabilirsiniz.
Ergen Roller:
Konu URL
Öncelikle bu rolü yapmak aslında, çok eğlencelidir.Fakat çoğu kişi IC olan bir şeyi OOC olarak hakaret olarak algıladıgından, dolayı bu rolü yapmıyorlar.Bakın öncelikle şuna bir açıklık getirmek istiyorum, ergen rolü yapmanız sizi küçük de düşürmez, kötü de yapmaz.Tam tersini işini abartmadan iyi yaparsanız sağlam bir rolcü olabilirsiniz.Hani bu rolü yapıp da, güzel rol yapıyorum diye gezinemessiniz, ama bu rol çeşidini kavrayıp anlamış olursunuz.Her neyse ergen bir karakterin fiziksel olarak mantıken sivilceli,yüzü yeni tüylenmeye başlamış birisi olur.Çogu ve herkesin klasik olarak yaptıgı şey"Annesi ve babasını kaybettiği için şehre geldi" denen saçma hikayeler uydurdugundan dolayı, sunucuda anne baba rolleri yapan çok az insan hatta neredeyse yok denecek kadar az insan var.Şimdi mantıklı olalım 16-17 yaşlarındasınız annenizde babanızda mantıken sağ olması lazım.Siz Story-rp yaparak, annenizi babanızı kendiniz canlandırabilirsiniz.Gece sizi bekleyen, yemeğe çağıran bir annenin, sizin ile dolaşan gezen bir babanın olması bence gayet hoş.Şu an diyeceklerimi tabi ki siz belirliyeceksiniz aslında, anlattıklarımın hepsini siz belirliyeceksiniz.Şimdi karakteriniz ergen oldugundan, silah kullanırken tereddüt de, yaşar uyuşturucu kullanırken de tereddüt yaşar, sigara içerkende ya annesine yakalanırsa?Bu durumları IC olarak düşünmek cidden size hem keyif ve sıkılmadan rol yapmanızı sağlıyacaktır.IC tanıştıgınız biri sizi sigaraya başlatabilir, annenizden babanızdan gizli sigaranızı biranızı içersiniz.Bencu bunu düşünmek bile çok heyecanlı.Ben size burda ergen karakterlerin yapabiliceklerini anlatmıyorum gerçi, ergen karakterin ne yapması gerektiğini anlatıyorum ve aslında ne kadar zevkli oldugunu anlatıyorum.Şimdi ise en önemli konu olan silah konusu...
Genç karakterde silah kullanımı:
Benim en hassas oldugum konu, yahu her şey Deagle mi? yada emoteni verip AK ile sıkmak mı?Hani bunu istiyenleriniz varsa, girsin dm sunucusuna zevkini alsın.Hera size sopa sağlamış yumruk vermiş, canın kavgamı çekti yap brawl'ını.Bunu çeteciler için diyorum gerçek olan şey de, aslında çetedeki olan bir üye silah kullanmakdan korkar, özellikle genç karakter.Mantıklı olalım 16 yaşındasınız, bunu okuyanda 16 yaşında bende 16 yaşımdayım, daha hayatımın yarısında bile olmayan bir ergenim ben OOC olarak.Her neyse gerçek hayatta nasıl bir sialh gördümü kıçınız tutuşorsa oyunda da böyle olmalı.Realist bakımdan, silahı adam size küfür etti diye çıkarmak ne kadar mantıklı bunun yerine arkadaşlarını topluyup brawl atsan?Ya da laf yarışına girsen? Silah seni iyi rolcü yapmaz aksine berbat rolcü yapar.Silah diye bir şey yok!Kimse size IC olarak silah kullanmayı öğretmesse ve bir ergen olarak akşam eve yetişme derdiyle uğraşan bir ergen oldugunuzu düşünürsek yapabiliceğiniz en fazla şey, brawl atmakdır.Silahı IC abilerin sana öğretir ama gine de kullanırken, bir tereddüt yaşarsın sonuçta.Sonuçta insan vuruyorsun.Gerçek hayatta insan öldürmek ne kadar zorsa Roleplayde de, böyledir.Ondan dolayı ateş ederken yada adam öldürürken hiç bir şey olmamış gibi davranmayın!