@Vladé Teşekkürler Vileda bey ;D
@fexraizen Sağlamdır.Teşekkürler :)
İlk günlük
15/02/2018
Sevgili günlük merhaba.Bugün yine sana bir şeyler yazıyorum.Her zaman olduğu gibi.Bugün abimle beraber bu şehirdeki ilk günümüzdü.Uzun uzun gezdik ama şehrin çeyreği bile bitmedi. :(.O yüzden bugün çok yorucuydu.Güzel bir duş beni kendime getirdi ama hihihi ;).Akşam saatlerinde Idlewood denen yere gittim.Tanrım hala aklımdan çıkmıyor çok kalabalıktı.Orada Mary adında biriyle tanıştım.Hoş birine benziyor.Dinlediğim kişiler ve müziklerin hoşuna gittiğini söyledi.Bir süre beraber müzik dinledik.Ayrılırken kurduğu bir cümlen vardı.Sanırım şöyleydi "Bu cehennemde bir dostum olduğuna sevindim.".Tam olarak anlamadım ama sanırım burayı sevmiyor.Bir de buradaki ilk dostum Mary olmuş oldu bu şekilde :).Umarım daha fazla ortak yönümüz çıkar ve güzel bir dostluğumuz olur.Huuh sana yazmak da çok yorucu günlük.Çilekli sütümü içtim ve uyku zamanı geldi.İyi geceler günlük.
İnstagrama yeni resim geldi.İnstagramdaki resimlerin yanına yorumunuzu eklemem için forumdan mesaj atmanız yeterli.Mesaj içeriğinde İnstagram adınız ve yorumunuzla beraber yorum atmak istediğiniz resmi yollayabilirsiniz.Unutmayın o bölüm "IC"olan bir kısımda bu yüzden yaptığınız yorumlar sonucu çıkabilecek ve yaşanabilecek olaylardan sorumlu değilim.
Demek istediğimin örneği
 | |
YuKrstff
YuKrstff Günaydııııın ;D 756 yorumun tümünü görüntüle
owlpolo ????????
abidaevaaa ????GÜNAYDIN????
_daria.li_ Ты просто идеальная????????????
krassnoperova Очень сочно ????????????
anmiix ????????

Yorum Ekle... |