Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

gasp rolleri hk

Başlatan baba34, 15 Şubat 2018, 00:33:14
Okunma sayısı 457 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baba34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
gasp rolleri hk
« : 15 Şubat 2018, 00:33:14 »
sunucu da bir süreliğine gasp rolleri yasaklanmalı.
gerçekten bunları zevk ile yapan oyuncular mevcut(herkesi kast etmiyorum)
rol yapanların gerçekten şevki kırılıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2024, 18:43
Toplam oynama: 144 gün, 22 saat
Son giriş: 05 Aralık 2023, 00:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 22:20
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: gasp rolleri hk
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2018, 00:49:09 »
gasp rollerini yanlış yapan kişiler var, kafasına göre gasp yapıyorlar. bir amaçları olmadan soyuyorlar. örnek olarak biri beni gel bir şey konuşacağız diyip pizza stackin arkasına çağırıyor sonra silah çekip soyuyor. gasp rlleri için gerekli bir sebep olmalı, böyle bir kural gelmeli.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2018, 01:36:22 »
Katılıyorum. Bekleme süresi, gasp edilecek para limiti vb. kurallara uyulmuyor bile.

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2018, 21:38:45 »
Hatırlıyorum yani gasp rollerini karşı tarafa bile zevk verecek şekilde yaptığımız zamanlarda.Bir kişinin yaralandığını ve yardıma ihtiyacımız olduğunu söyleyerek bir ara sokağa sokuyorduk kişiyi ve yerde yatan bir arkadaşımız oluyordu inandırıcı olsun diye.Çağıran kişi hemen arkasına geçerek çıkışını engelliyor , saklanan bir arkadaşımız çıkarak kendisine bıçak doğrultuyor ve yerde yatan kişi ise kalkarak sayıca baskınlık ve üstünlük olması nedeniyle kişiye psikolojik korku yarattırmaya çalışıyordu.Hedefimiz sadece gasp edip parayı aramızda pay etmekti.Silahlarımız vardı elbette ama asla barutlu silah kullanmıyorduk.Hep baseball sopası ve bıçak tercih ediyorduk.Bu yaptıklarımızdan sadece bir tanesi.

Şimdi ise bakıyorum sunucuda adam çekiyor silahı ve paramızı istiyor.Tamam bunu hood bölgende yaparsan yine bir şey söylemem ama gidipte hareket halindeki aracı durdurup silah doğrultmak nasıl bir saçmalıktır böyle.Benim şahsi kaanitime göre bu kişiler malum sunucularda rol ile DM'nin ve rol yapıldığı taktirde her türlü saçmalığın kabul olacağını öğrenmişler ve öyle sanarak heyecan arayan kişiler başka oyuncuları oyundan soğutuyorlar.Her ne kadar kaliteli dediğiniz sunucularda da böyle manzaralar karşınıza çıkabiliyor.Ben kendi başıma geldiği için biliyorum.İsterseniz günde sadece bir sefer gasp hakkı tanıyın bu kişilere , yine bu kişiler bunu suistimal ederek günde bir kere başka bir oyuncuyu baltalayacaklardır.Gasp dediğiniz olayı zengin kişilerin yapması aşırı saçmadır.Bakın ben size gasp yapmayın demiyorum ama her ne rolü yapıyorsanız yapın karşı tarafıda düşünerek yapın.

Bu konunun açılma sebebi büyük ihtimal ile şu Let us Play adında bir birliğin yaptığı saçmalık sonucudur.Kişilerin görünüşte paraya ihtiyacı yoktur.Çünkü altlarında artık zengin diye sınıflandırabileceğimiz kişilerin süreceği modelden araçları var.Böyle kişiler yüzünden gerçekten kaliteli rolcülerin hevesleri kırılıyor , oyundan soğutuluyor.Kişilere caydırıcı cezalar verilerek , bu işe yelteneceklere de ibret olmalıdır.Yıkıcı değil yapıcı olarak belki arkadaşları da yaptıkları hataların farkına varmaları sağlayabilir ve onları da başkalarına karşı yapıcı olmaya yönlendirebiliriz.