Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

beyler yardım

Başlatan dontknow, 29 Ocak 2019, 15:36:27
Okunma sayısı 547 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dontknow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Aralık 2018, 23:16
Toplam oynama: 38 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
beyler yardım
« : 29 Ocak 2019, 15:36:27 »
ilkokulda hep dalga geçtiler benle, küfür ettiler gelip geçerken tokatladılar. lisede dahada kötü oldu hep dövdüler boyun kilidi yaptılar küfür ettiler kimse sevmedi beni ciddiye almadı dalga geçti herkes. bıktım artık intihar çözüm değil ne yapsam zaten boyum 180 kilom 61 yıllardır kilo alamıyorum hep zayıf oldum kızlar bile benden kilolu dalga geçiyolar benle özürlü diyolar bana 2 3 kere psikiyatriste gittim anlattım form doldurdum bişeyin yok diyip yolladılar ama biliyorum bende akıl hastalığı var kesin doğuştan beri yoksa başıma bunlar gelmezdi normal bir insan olabilirdim azer ve grunge dinlemekten kafayı yiyeceğim allah için yardımcı olun içimi dökmek istedim trollse orospu evladıyım

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: beyler yardım
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2019, 15:58:10 »
senin arkadaşlarınında dalga geçenlerinde ta a*

Kanka sorun ne biliyor musun, kendini sen baştan ezdiriyorsun. Bilmiyorum şu an ki durumunu fakat kendini ezdirmemeye çalış. Kavgaya gireceğin varsa gir, yumruk tokat hatta disiplin cezası alıcağın varsa al ama kendini ezdirme. Dişini göstermessen seni o ortamda silisaniye yaşatmazlar. Ne yazık ki artık ilk - orta - lise de efendi veya doğru düzgün bir çocuk olmak mümkün değil. Olsan da o ortamlarda barınman mümkün değil. Ayrıca kilon ne alaka lan onu anlamadım 60 kilosun sorun ne  :o Kilonda problem yok.

Ama sana şu kadar söylüyorum kanka, bu tavsiyeyi keşke ilk orta veya liseye başlamadan önce uygulasaydın fakat geç değil gibi gözüküyor. Dişini göster dediğim gibi, ağzına çok küfür alma, yeri geldiğinde ortama ayak uydur - karşılık ver fakat yeri geldiğinde de doğru düzgün  dur ( "efendi" tabirini kullandığımız çocuklardan ol ).

Çevrimdışı dontknow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2019, 16:00:51 »
senin arkadaşlarınında dalga geçenlerinde ta a*

Kanka sorun ne biliyor musun, kendini sen baştan ezdiriyorsun. Bilmiyorum şu an ki durumunu fakat kendini ezdirmemeye çalış. Kavgaya gireceğin varsa gir, yumruk tokat hatta disiplin cezası alıcağın varsa al ama kendini ezdirme. Dişini göstermessen seni o ortamda silisaniye yaşatmazlar. Ne yazık ki artık ilk - orta - lise de efendi veya doğru düzgün bir çocuk olmak mümkün değil. Olsan da o ortamlarda barınman mümkün değil. Ayrıca kilon ne alaka lan onu anlamadım 60 kilosun sorun ne  :o Kilonda problem yok.

Ama sana şu kadar söylüyorum kanka, bu tavsiyeyi keşke ilk orta veya liseye başlamadan önce uygulasaydın fakat geç değil gibi gözüküyor. Dişini göster dediğim gibi, ağzına çok küfür alma, yeri geldiğinde ortama ayak uydur - karşılık ver fakat yeri geldiğinde de doğru düzgün  dur ( "efendi" tabirini kullandığımız çocuklardan ol ).

gücüm yetmiyor kimseye korkuyorum vursam daha kötü yaparlar ve 60 kilo zayıftır beni görsen bacağım belim kolum bileğim hep ince kızlar bile benden kilolu

Çevrimdışı Kleros

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 23:05
Toplam oynama: 14 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2019, 16:01:46 »
Kendini ezdirmemelisin sesini çıkarmadıkça üstüne daha çok gelecekler sende sorun yok asıl sorunlu olanlar sana karışanlar

Çevrimdışı dontknow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2019, 16:02:19 »
Kendini ezdirmemelisin sesini çıkarmadıkça üstüne daha çok gelecekler sende sorun yok asıl sorunlu olanlar sana karışanlar
zamanında ses çıkardım karşılık verdim ama değişen bişe olmadı artık susuyorum eziğim yıkığım ben

Çevrimdışı tepiik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Haziran 2019, 22:25
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2019, 16:04:53 »
son cümleye kadar "Aha, on numara ironi buldum." dedim. Yalan yok on numara ironi olur, ha bu arada eğer gerçekse yapıcak birşey yok başta kendini ezdirmemeyi bileceksin. Ayrıca bunların arkası nasıl? Senin ortaokuldaki arkadaşların veya kavgana gelecek arkadaşların var mı?

Çevrimdışı dontknow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2019, 16:09:12 »
son cümleye kadar "Aha, on numara ironi buldum." dedim. Yalan yok on numara ironi olur, ha bu arada eğer gerçekse yapıcak birşey yok başta kendini ezdirmemeyi bileceksin. Ayrıca bunların arkası nasıl? Senin ortaokuldaki arkadaşların veya kavgana gelecek arkadaşların var mı?
yok arkadaşım falan inanmıyorsan zorla inandıramam seni kardeş

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 29 Ocak 2019, 16:12:24 »
kardeşim bak şimdi ben de zayıfım genetik bi özellik tüm akrabalarım zayıf doğmuş böyle küçüklük fotoğraflarında ipinceler neyse ben de zayıfım 6.sınıfta okul değiştirip 7.sınıfa geldim kimseyi tanıdığım yok sonra çocuklar benimle daşşak geçmeye başladılar bi tane benim sikletimde bi tane eleman gelip para istedi bende tersleyince tuvalete çağırdı tuvalete gidip çocuğun çenesine bir tane koydum yere düştü kavga edenler bilir bir insanın çenesine tam doğru yere yeterli hızda vurursanız çenesi ya kitlenir yada kırılır neyse ben vurdum bunun çenesine çenesi yamuk yerde yatıyo ondan sonra başıma biraz dert aldım ama daha da kimse bir şey diyemedi ne biliyim başına bi dert al rahat edersin ama alacağın dert önemli olmasın lisedesin şuan anladığım kadarıyla lisede de bul bi tane yıkık ama arkadaş çevresi az olan birisini öldüresiye döv daha da bir şey yapamazlar

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #8 : 29 Ocak 2019, 16:16:17 »
banada yapıyorlardı saç baş yoluyordum sonra bende bunlarla dalga geçmeye başladım birisi bana bulaştığında ağzım durmuyordu çok pis laf sokuyordum öyle öyle kimse bana fazla bulaşmamaya başladı ama ben durur muyum artık ben bulaşmaya başladım onlara herkesle dalga geçiyordum hiç kimseyi ciddiye almıyodum

Çevrimdışı dontknow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 29 Ocak 2019, 16:17:33 »
kardeşim bak şimdi ben de zayıfım genetik bi özellik tüm akrabalarım zayıf doğmuş böyle küçüklük fotoğraflarında ipinceler neyse ben de zayıfım 6.sınıfta okul değiştirip 7.sınıfa geldim kimseyi tanıdığım yok sonra çocuklar benimle daşşak geçmeye başladılar bi tane benim sikletimde bi tane eleman gelip para istedi bende tersleyince tuvalete çağırdı tuvalete gidip çocuğun çenesine bir tane koydum yere düştü kavga edenler bilir bir insanın çenesine tam doğru yere yeterli hızda vurursanız çenesi ya kitlenir yada kırılır neyse ben vurdum bunun çenesine çenesi yamuk yerde yatıyo ondan sonra başıma biraz dert aldım ama daha da kimse bir şey diyemedi ne biliyim başına bi dert al rahat edersin ama alacağın dert önemli olmasın lisedesin şuan anladığım kadarıyla lisede de bul bi tane yıkık ama arkadaş çevresi az olan birisini öldüresiye döv daha da bir şey yapamazlar

dedem harici zayıf adam yok anne tarafı aksine kilolu iri adamlar ama böyleyim işte zaten hareketlerim bakışlarım falanda tam özürlü gibi ortaokulda kavga ediyordum bazılarıyla ama 2 3 gün sonra tekrar küfür edip vuruyolardı zaten çoğundanda korkuyorum vuramıyorum artık kendimden kısa adamlardan bile korkuyorum çünkü kavga etsem daha kötü dayak yiyeceğim dahada fazla uğraşacaklar bıktım artık

banada yapıyorlardı saç baş yoluyordum sonra bende bunlarla dalga geçmeye başladım birisi bana bulaştığında ağzım durmuyordu çok pis laf sokuyordum öyle öyle kimse bana fazla bulaşmamaya başladı ama ben durur muyum artık ben bulaşmaya başladım onlara herkesle dalga geçiyordum hiç kimseyi ciddiye almıyodum

sen kızsın knk bide benim gibi akıl hastası ve yıkık değilsin sen adamsın