Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ar-ge düşündüğüm tüm sistemler mutlaka gir yorumunu yap

Başlatan Zons, 28 Ocak 2019, 23:34:19
Okunma sayısı 914 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zons

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Şubat 2020, 18:07
Toplam oynama: 35 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Aşağıda oyun için güzel olabileceğini düşündüğüm tüm sistemleri yazdim ve aklima geldikce yazmaya devam edip güncel atıcam.
Siz de beğendiğiniz sistemin adini yazip +1 yazarak destek verebilirsiniz yoneticilere ulastirabilir ve ekletebilirsek ne mutlu bize.
İyi roller !

Sprey boya ile birlik imza sistemi;
Bu sistem sayesinde birlikler sahiplendigi bölgenin duvarlarina imzalarini atarak bölgenin onlara ait oldugunu ifade eder. Baska bir birlik bu imzanin üstüne imzalarina atarak bölgeyi ele geçirdiklerini ifade eder. Birliklerin amaclari bolgeyi yani imzalarini korumak ve baska bolgeleri ele gecirerek buyumek.

Mahkeme sistemi;
Mahkeme binası olacak bu sistemde ve hakim, savcı, avukatlar çalışacak onlar forumdan basvuru ile ögrenci olarak alinacak ve egitimlerini bitirip mezun olacak. Mahkemede görevli polislerde olucak tabi suçlularin getir götür islemleri icin. Sistem şöyle mesela bir olay oldu biri yaralandi taniklar sucluyu tarif etti polisler sucluyu yakaladi ve nezaret e götürdü savci geldi ifadesini aldi taniklarin ifadesi alindi ve mahkemeye sevk edildi hakim geldi sikayetci tarafin avukati ve suclu tarafin avukatlari savunmalarini yapti ve cezasi verildi gercek hayattaki olaylar gibi iste bu sayede oyun daha zevkli ve gercekci roleplay hale gelebilir fazla abartilmadan yapilirsa daha fazla anlatmaya gerek yok.

Sinema sistemi;
Sinema sistemi sayesinde haritanin belli bolgelerine sinemalar inşa edilebilir ve bunlar yatirimcilar sirketler tarafindan satin alinabilir belli bir ucret karsiliginda sinema 5 6 adet oda olabilir ve giseden herkes izlemek istedigi filme bilet abur cubur alabilir sinemadaki filmler youtube linki veya pcden dosya mp4 seklinde yuklenebilir bu sekilde roleplay e ayri bir tad gelmis olur zevkli ve eglenceli rpler yapilabilir.

Devlet baskani senatör bakanlar lspd muduru sistemleri
Devlet baskani: adaylar universite mezunu olan egitim gormus 15 seviye ustu kisiler olmalidir basvuru ile alinmalidir. los santos halki her yil adaylar arasindan secim yapar devlet baskanini secmek icin devlet baskani tum ulkeyi yonetir makam araclarina sahiptir korumalara sahiptir.
Devaminin aciklamalarini yapmaya gerek yok hemen hemen aynisi gercek amerikadaki sistem gibi oyuna roleplay zevk katabilir dusunebiliriz.

Arinma gecesi sistemi:
Bu sistem arinma gecesi filminden aklima geldi bu gece ayda bir falan yapilacak bu geceyi bilen bilir fazla aciklamama gerek yok bu gecede tum suclar hemen sonraki gunun oglen 12sine kadar serbesttir cezasi yoktur herkes birbirini oldurebilir kacirabilir hic bir suc teskil etmez hatta polisleri de oldurebilirsiniz ancak kendilerini savunurlar ve karsilik verirler heryer savas alanina döner birlikler savasir dusmanlar savasir vatandaslar kendilerini korumaya calisir biyerde saklanip bu geceye ozel oyuna c4 bazuka gibi silahlar eklenebilir daha eglenceli hal almasi icin.

Berber sistemi;
Oyunda berber varmi bilmiyorum ama oyuna berber eklenirse guzel olabilir 15 20 tane sac stili.

Oyunda birliklerin kiyafeti ve bayrak sistemi;
Birliklerin kendilerine özel kiyafetleri ve bayraklari olursa imaj ve birbirlerini tanimalari acisindan guzel olabilir.

Ruhsatli silah sistemi;
Bazi zengin is adamlari illegal olarak degilde sadece kendilerini korumak icin silah kullanabiliyor silahi legal yoldan tasiyan bircok kisi var ve polis arama yapinca onlarinda silahi gidiyor oyuna silah ruhsat sistemi gelirse polis ruhsatli silaha karismasa ruhsatli silahla suc islenmesi durumunda ruhsatinin silinmesi ve silaha el koyulmasi suclunun ceza almasi gibi durumlar olsa güzel olabilir bu konuda bircok gelisme yapilabilir.

Araç kiralama sistemi;
Bence artik sahislarin araclarinida kiraliga koyabilmeleri icin sistem getirilmeli flatbed kiralayan cok oluyo ancak güven olmuyo.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
Ynt: Ar-ge düşündüğüm tüm sistemler mutlaka gir yorumunu yap
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2019, 23:38:03 »
Sinema, ruhsat ve araç kiralama sistemi önerileri mantıklı, mahkeme sistemi de bir yönden mantıklı fakat rina oyuncularının mahkeme sisteminde hiyerarşiyi sağlayabileceğini düşünmüyorum.
Düşünsene, mahkemede hakime/avukata bağırıyor, saldırıyor falan?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Ocak 2019, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2019, 23:39:54 »
Çoğu mantıksız koca bir DESTEKLEMİYORUM

Çevrimdışı Zons

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2019, 23:41:53 »
Sinema, ruhsat ve araç kiralama sistemi önerileri mantıklı, mahkeme sistemi de bir yönden mantıklı fakat rina oyuncularının mahkeme sisteminde hiyerarşiyi sağlayabileceğini düşünmüyorum.
Düşünsene, mahkemede hakime/avukata bağırıyor, saldırıyor falan?

Mahkeme sistemi zor bir sistem kolay kolay getirilecegini dusunmuyorum ancak gercek hayattaki gibi bir düzen haline getirilirse zevkli olabilir oyunun gelismesi icin bir noktadan sonra hep ayni seyleri yapmamak icin yeni seyler eklenmesi gerekiyor bu yuzden birseyleri denemek lazim artik.

Çevrimdışı Zons

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2019, 23:44:21 »

Sen oyunu ayni döngüde oynamaya devam et kardeşim tasimacilik yap soygun yap araba sür adam öldür hep ayni rpleri yap oyunun belli bir noktadan sonra gelismesi lazim yeni seyler gelmesi lazim seninde fikirlerini ogrenebiliriz gelmesi gereken seyleri

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2019, 06:01:54 »
Araç kiralama sistemi hariç kalan sistemler sıkıntılı.

*

Sinemayı SAMP desteklemiyor.

Sprey boya kısmını kesinlikle desteklemiyorum. Zaten FPSim yerlerde, onu da geçtim bu yazılan yazılar realistik olmuyor. Bölge artık bizimdir burayı ele geçirdik falan. Özel map satın alıp koydur bu yazıları. Herkesin parası yok bahanesi de geçerli değil bence, bu kadar özel bir şey istiyorsan çeten için özel map al.

Mahkeme sistemini bu sunucuda yapamazsın.

Devlet başkanı rolünü de aynı şekilde bu sunucuda yapamazsın. Hiçbir sunucuda "devlet" başkanı rolü düzgün olmaz.

Arınma gecesi fikrini sunduğun için bile kendinden utanmalısın.

Berber sistemini de SAMP desteklemez.

Birlik kıyafeti kısmında cidden saçmalamışsın. 2019'dayız, artık etrafta çetesinin rengi ile gezen, o singleplayerda gördüğün hep aynı 4 grove skini ile gezen adamlar yok. Bayrak da ne bayrağı onu anlamadım terör örgütü falan mısın?

*

Düşüncelerim bu kadar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ocak 2019, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2019, 10:35:29 »

Sen oyunu ayni döngüde oynamaya devam et kardeşim tasimacilik yap soygun yap araba sür adam öldür hep ayni rpleri yap oyunun belli bir noktadan sonra gelismesi lazim yeni seyler gelmesi lazim seninde fikirlerini ogrenebiliriz gelmesi gereken seyleri
Bro ben bir defa bile taşımacılık kasmadım sana tavsiyem git benim rollerime bak sonra konuş.Sistemler çok saçma diğer pek çok önemli sistem varken ben ne yapayım elime silah alıp herkesi öldüre bileceğim bir geceyi.Ben rolüme bakarım zaten dm artmış o bu derken.Sinema dersen samp desteklemiyor, araç kiralama mantıksız sen yapa bilirsin.

Çevrimdışı undead asylum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 11 Ağustos 2024, 17:34
Toplam oynama: 122 gün, 17 saat
Birlik: *** bar
Shin Jhangeo Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 03:00
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: *** bar
« Yanıtla #7 : 29 Ocak 2019, 12:39:34 »
Sinema olmayabilir samp'a getirilmesi belki R9 sürümünde gerçekleşebilir :)
Birliklerin özel bayrakları ve kıyafetleri mantıksız geldi çünki hali hazırda birlik üyeleri vagos,zenci,takım elbisli mafyalar veya birçok benzer türden skinleri alıp bunu gerçekleştiriyorlar :)

Çevrimdışı Raynor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ekim 2021, 14:02
Toplam oynama: 152 gün, 13 saat
« Yanıtla #8 : 29 Ocak 2019, 13:00:44 »
Gir yorumunu yap yazıyo diye geldim k.g

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #9 : 29 Ocak 2019, 13:05:44 »
hiç birini desteklemiyorum heleki bu

Alıntı
Bu sistem arinma gecesi filminden aklima geldi bu gece ayda bir falan yapilacak bu geceyi bilen bilir fazla aciklamama gerek yok bu gecede tum suclar hemen sonraki gunun oglen 12sine kadar serbesttir cezasi yoktur herkes birbirini oldurebilir kacirabilir hic bir suc teskil etmez hatta polisleri de oldurebilirsiniz ancak kendilerini savunurlar ve karsilik verirler heryer savas alanina döner birlikler savasir dusmanlar savasir vatandaslar kendilerini korumaya calisir biyerde saklanip bu geceye ozel oyuna c4 bazuka gibi silahlar eklenebilir daha eglenceli hal almasi icin

RINA:DM