Sistem Önerisi
Tamamen rol odaklı olacak olan tamirhane sistemi hakkında detaylı AR-GE önerilerinizi bekliyorum.
Sistem Detayları
Öncelik ile her hangi bir yere tamirhane alamayacağız, aktif rol bölgeleri değil de daha çok rol akışını sağlayabilecek bölgelere açılmalıdır. Eğer ki aktif rol bölgesi olan bölgere açıldığı taktirde ( idlewood gibi bölgelere ) kasmalar yaratacaktır.
Modifiye ( Modifikasyon ) Garajı açmak için gerekli şartlar.
● Otopark sorunu olmayan, dükkan ( işyeri ) önü geniş ve kapsamlı olabilecek sahalar.
● Sistemsel olarak aktif olan garaj texture veya objesi.
/oocmarket te bulunan garaj sistemi gibi oyunun sunduğu garaj interioru editlenerek Modifikasyon garajı olarak dönüştürülebilir.
Garaj ekleme ücreti olarak 400.000$ veya 200.000$ fiyat istenebilir, kişi parayi istenilen hesaba yatırdığı taktirde işyerine garaj eklenebilir.
Modifiye Ücretleri ve Vergileri
Vergi sistemi oyuncuları biraz zorlayavaktir bu yüzden de -1 verenler olacaktır ama sokakta her araç modifiyeli görmemek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.
Lowrider her Modifikasyon parçası için 2$ vergi eklemesi.
Alien&X-Flow her Modifikasyon parçaları için 3$ vergi eklemesi.
Nitrojen tüpü için kademeli arttırma olarak
2x / 5$
5x / 10$
10x / 20$
Jant türevleri için saatlik vergiye ek 2$ vergi eklemesi.
Hidrolik için saatlik 2$ vergi eklemesi.
Egzoz ve roof hood gibi ufak eklemeler için 1$ vergi eklemesi.
Fiyatlandırma
NoS
10x / 20.000$
5x / 10.000$
2x / 4.000$
Jant
Grove - Switch - Dollar = 4.000$
Diğer jantlar = 3.000$
Spoiler
2.500$
Hood+Roof
500$
Hidrolik
5.000$
Paintjob
7.000$
Yan-Ön-Arka tampon
3.000$
(Fiyatlar sunucu ekonomisini baz alarak yazılmıştır, yönetim tarafından düzenlenebilir)
/isbasi geçme durumu
Garaj içerisinde ofis bölümüne /isbasi ikonu konulabilir, bu alana girince yonetim tarafından verilen skin kullanima geçebilir.
/isbasi 1 (siyahi) - 2 (beyaz)
Kadın erkek cinsiyete göre de yapılabilir.
Tab ekranında GRI renkte görülebilir veya KAHVERENGI.