Sunucumuzda mevcut aktif rol bölgesi İdlewood'da bulunan pizza dükkanı önü bana göre burası değiştirilmeli çünkü çoğu kişi (belki siz) /lean 1-2 çekip sağ ve solda bulunan 3+3 lük park alanına park etmek için kapışıyorlar oraya park ettiği aracına yaslanıyor ve gün boyu ordan oraya laf atıyor küfür ediyor durduk yere milleti gözlüyor veya afk kalıyor yani rol imkanı kısıtlı mekan olarak Tamirhane aktif rol bölgesinde olduğu için takıntısı olanlar bilir (bende dahil)
aracı çarpsak ve kaporta aşşağı sarksa tamir ediyoruz-ki bölge kalabalık olduğu için aynı anda tamirhaneye 5 oyuncuyla giriyoruz heleki flatbed i olanlar.(2000 dolar harcıyorum tek hasara bu yüzden) Buraya kadar anlattığım şeyler ufak bir detaydı sadece yorumlara ne alakası var millet özgürdür, sanamı sorcak ne diyip demiyeceğini , afk kalamazmı, diyenler olur bakın arkadaşlar ben burda rol dönmüyo demiyorum benim asıl görüşüm İllegallere ayrı bir aktif rol bölgesi Legallere ayrı bir rol bölgesi tabi bu legaller buraya giremez illegaller buraya giremez değil fakat topluluğun bütünlüğünü legal veya illegal oyuncuların oluşturması Legaller illegal ihtiyaçları varsa toz,metal,ot İllegallarin mevcut aktif rol bölgesine gidebilir. İllegaller ise Legaller ile ilteşime girmek için Legallerin aktif rol bölgesine gidebilir. Geçen gün başıma gelen: pizza stackte 2 sevgili oturmuş rollerini yapıyor konuşuyorlar 2 zenci geliyor toz lazimmi diyor metal lazimmi diyor.Bu reelde de böylemi :/