Yasin ilerlediginde normale donersin. Bu tur konular onemsiz gelir bende eskiden oyleydim simdi hepsi onemsiz geliyor tanri var ya da yok bu senin sorunun degil sen kendine bakacaksin. Tanri'nin yaratilisini merak ediyorsan hicligi arastir. Kesin olan tek sey varsa o da hicliktir. Tanri isiktir, isik yokken karanlik ve hiclik vardi Tanri geldi ve karanligi yok etti.
Evrim konusu ise bambaska birsey cunku eger evrim konusunu arastirmak istiyorsaniz gidin kitaplardan anksiklopedilerden arastirin cunku internette pek yararli birsey bulamazsiniz. Ha tembelim diyorsaniz belgesel izleyin.
Bir yerde bi yazi okumustum yasadiginiz hayatin yalan oldugu, hepsinin sanal olarak kurgulandigi yaziyordu. Bazi anlarim olmustu yasadigim, bildigim bir kac seyin aradan uzun zaman gectikten sonra var olmadigini gormustum. Hatta bu konuyu dusundum ulan yoksa cidden boyle bir sistemin icinde miyim ve sistemi kontrol edenler bir hata yapti falan diye uykusuz oldugum zamanlarda dusunurdum. Bu tur dusunceler iyi degil hele ki takinti hastaliginiz varsa bulasmayin.