Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Saygısızlıklar

Başlatan Türk Kızı, 27 Ocak 2019, 05:06:21
Okunma sayısı 194 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Türk Kızı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Ocak 2019, 07:03
Toplam oynama: 2 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Saygısızlıklar
« : 27 Ocak 2019, 05:06:21 »

Merhaba. Yakın bir zamanda sunucuya başladım ve forumdan da bir merhaba demek istedim. Güzel güzel yazdım, kendimi tanıttım... Daha birinci paylaşımımın altında sapıkça bir sürü yorum vardı. Daha birinci paylaşım. Hiçbir sebep yokken sataşanlar, hakaret edenler, sapıklık yapanlar. Ah keşke o ismimi söylemeseydim, bilseydim böyle olacağını ne ismimi söylerdim ne de forum ismimi bu şekilde yapardım. Birkaç kişi takıntı haline mi getirmiş ne olmuş bilmiyorum, birisi gelmiş sataşıyor her paylaşımımın altında, diğeri gelmiş "Sen Elif değil misin niye milleti kandırıyorsun?" falan yazıyor, diğer gelmiş "Senin fotoğrafın şu şu kişinin fotoğrafı değil mi?" falan... Pardon da? :D Pardon yani? Daha buraya adım atmamla böyle pis, sapıkça, saygısızca şeyler yapan o kişilere sesleniyorum. Profil fotoğrafımın zaten gerçek olmadığı profilimdeki yazıdan belli olmuyor mu? Fakat İngilizce bir yazı o, belki İngilizce bilmediğinden dolayı anlamamış olabilirler bilemem orasını. Bu kadar şeyin üzerine bir de kendi fotoğrafımı paylaşır mıyım arkadaşlar? İyi misiniz gerçekten? Bir de böyle çok gizli bir şeyi açığa çıkarıyormuş gibi yorumlar yazıyorlar gülüyorum. Zaten her şey belli, bir şey sakladığı yok kimsenin. Profil fotoğrafındaki ben değilim, evet. Bütün sırrı bozdun. Kendi resmimi de koymak istemiyorum, zaten istediğim resmi koyarım bu kimseyi ilgilendirmez. Çıplak kadın fotoğrafı koyan terbiyesizleri de gördüm forumda, isim vermeyeceğim. Böyle bir ortamda bırakın resim koymayı, ismimi söylemeseydim keşke diyorum. Size güzelce yaklaştım. Tanışma, selamlaşma amacıyla bir konu açtım. Öylesine normal bir konunun altında bile sapıkça ve saygısızca bir sürü yorum var. Foruma ara veriyorum. Genel sohbet bölümünü uzun bir süre kullanmayacağım. Bu gidişle her an sunucuyu bile bırakabilirim. Bu konunun altındaki hiçbir yoruma da cevap verilmeyecek.

Bir de iyi, güzel arkadaşlarım var. Onlar kendilerini biliyorlar. Daha arkadaşça yaklaşan, sakin arkadaşlar var forumda. Onları görmezden gelmiyorum tabii ki. Teşekkür ederim hatta onlara güzel insanlar oldukları için. Fakat bu tarz saygısızlıklarla ve çocuklarla / çocukça davranışlarla uğraşacak vaktim yok. Ben buraya eğlenmek için giriyorum, bu saçmalıklarla uğraşmak için değil.

İyi günler arkadaşlar hepinize.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
Ynt: Forumdaki Saygısızlıklar
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2019, 05:09:13 »
Bu platform'da bir bayan olarak sabırsızsanız barınmanız çok zor, zaten o yüzden rekoru 1000 kişi olan bir sunucunun en fazla 10'u kız. İnsanların kendine çeki düzen vermesi gerek diyeceğim, saygısızlığı geçiyorum forumda birbirininin annesine söven bile var. Forum hesaplarının sınırsız ban yiyip bir daha forum hesabı açamazlarsa, bu sorun kolayca çözülür. Forum, multiaccount dolu.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2019, 05:14:28 »
Bu platform'da bir bayan olarak sabırsızsanız barınmanız çok zor, zaten o yüzden rekoru 1000 kişi olan bir sunucunun en fazla 10'u kız. İnsanların kendine çeki düzen vermesi gerek diyeceğim, saygısızlığı geçiyorum forumda birbirininin annesine söven bile var. Forum hesaplarının sınırsız ban yiyip bir daha forum hesabı açamazlarsa, bu sorun kolayca çözülür. Forum, multiaccount dolu.

Açıkçası bu platformda bir bayan olarak zevk alamazsınız. Kendisini komik sanıp; "sol el ile yazıyorum" diyenlere mi yakınırsın, yoksa koyduğu avatarı sorgulayıp sen kız değilsin diyenlere mi? Demek istediğim şey şu, şu platformda düzgünce rol yapıp, konularına düzgün gelmesini istiyorsan CIA ajanı gibi dolaşıp, ooc ismini bile söylememen lazım. Kız olmakta zor iş valla

Çevrimdışı Türk Kızı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ocak 2019, 07:03
Toplam oynama: 2 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2019, 07:12:08 »
Daha bu sunucuya geleli 1 hafta bile olmadı sanırım. Başlamak istediğimde "Başlama." demişlerdi. Sunucu hoşuma gittiği için başlamıştım. Uzaktan bakıldığı gibi değilmiş. Bırakan birkaç arkadaşım vardı bilmiyorum söyledim mi. Neden bıraktıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. Hem oyunda hem de forumda çok saygısızlık var. Sonunda şunu anlıyorsun, uzun süre uğraşacaksın ve bir gün tüm emeklerin boşa gidecek. O yüzden daha başlamadan bırakmak en iyisi. İyi oyunlar arkadaşlar.