Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Empire Of The City | Where Is Justice ?

Başlatan Coln, 14 Şubat 2018, 12:04:01
Okunma sayısı 1292 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kelder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daniel Haro Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mayıs 2024, 00:23
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
Ynt: The Empire Of The City | Where Is Justice ?
« Yanıtla #10 : 15 Şubat 2018, 17:29:02 »
Başarılar ibrahim.

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Mart 2020, 02:40
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 15 Şubat 2018, 19:16:17 »
Ya bu devletin kolluk güçleri yok mu , size ne oluyor!

İşte sorunda bu , devletin adaletsiz bir kolluk gücü var . Biz o kolluk güclerini yıkıp Aristokrasinin 0 olduğu demokrasi ve adaletin olduğu bir santos yaratmaya geliyoruz :D Hemde Gümbür Gümbür !

Başarılar len ibo ;D

Osman BABAAAA <3

Başarılar ibrahim.

Eyw krşm. <3

Çevrimdışı 6IX9INE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2018, 01:26:36 »
neden böyle bişe yaptınız abi ne bu

Çevrimdışı dontcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Haziran 2019, 22:07
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2018, 02:23:11 »
Şehirde bu şekilde broşör dağıtmak için tabikide biraz zaman ihtiyaç vardır .

Çevrimdışı Sphenis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2018, 01:36
Toplam oynama: 5 gün, 5 saat
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2018, 03:03:47 »
Merhaba,

Birliğinize dair, bazı anlamlandıramadığım ve acemice bulduğum şeyler oldu. Bunlardan bahsetmeden önce, bir tek konuya değinmek istiyorum. O da konunun yani tanıtımın oldukça kalitesiz olduğu. Ben, rollerinizde de bu kalitesizliği göreceğimden eminim. Yanıltmak sizin elinizde.

Gelelim anlamlandıramadığım ve acemice bulduğum şeylere... Öncelikle, “dünyadaki adalet düzeyini en üst seviyeye çekip aristokrasiyi sıfırlamak” kısmında tam olarak neden bahsediyorsunuz? Dünyada neden adaletsizlik var, buna sebep olan şeyler gerçekten de kaldırılmalı mı ya da buna yalnızca aristokrasi mi sebep olmakta?

Bir arkadaşa da şöyle cevap vermişsiniz: “İşte sorunda bu , devletin adaletsiz bir kolluk gücü var . Biz o kolluk güclerini yıkıp Aristokrasinin 0 olduğu demokrasi ve adaletin olduğu bir santos yaratmaya geliyoruz.” Bize, IC ya da OOC olarak kolluk kuvvetlerinin, Los Santos’ta adaletsizlik içerdiğini, adaletsiz olduğunu gösterebilir misiniz? Los Santos’un aristokrasiyle yönetildiğini gösterebilir misiniz?

Devlet var olduğu sürece, kolluk kuvvetlerini yıkabilmeniz, hem teorik hem de pratik anlamda imkânsız.

Başta kavramları ardından da teoriyi bilmediğinizi, henüz birliğiniz yeniyken de öğrenmeye çalışmanızı tavsiye ediyorum.

Sevgiler.

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2018, 11:27:21 »
Merhaba,

Birliğinize dair, bazı anlamlandıramadığım ve acemice bulduğum şeyler oldu. Bunlardan bahsetmeden önce, bir tek konuya değinmek istiyorum. O da konunun yani tanıtımın oldukça kalitesiz olduğu. Ben, rollerinizde de bu kalitesizliği göreceğimden eminim. Yanıltmak sizin elinizde.

Gelelim anlamlandıramadığım ve acemice bulduğum şeylere... Öncelikle, “dünyadaki adalet düzeyini en üst seviyeye çekip aristokrasiyi sıfırlamak” kısmında tam olarak neden bahsediyorsunuz? Dünyada neden adaletsizlik var, buna sebep olan şeyler gerçekten de kaldırılmalı mı ya da buna yalnızca aristokrasi mi sebep olmakta?

Bir arkadaşa da şöyle cevap vermişsiniz: “İşte sorunda bu , devletin adaletsiz bir kolluk gücü var . Biz o kolluk güclerini yıkıp Aristokrasinin 0 olduğu demokrasi ve adaletin olduğu bir santos yaratmaya geliyoruz.” Bize, IC ya da OOC olarak kolluk kuvvetlerinin, Los Santos’ta adaletsizlik içerdiğini, adaletsiz olduğunu gösterebilir misiniz? Los Santos’un aristokrasiyle yönetildiğini gösterebilir misiniz?

Devlet var olduğu sürece, kolluk kuvvetlerini yıkabilmeniz, hem teorik hem de pratik anlamda imkânsız.

Başta kavramları ardından da teoriyi bilmediğinizi, henüz birliğiniz yeniyken de öğrenmeye çalışmanızı tavsiye ediyorum.

Sevgiler.

Birliğimizin konsepti tam olarak şu ; Biz adalet olmadığına inanıyoruz . Polislerin insanları kayırdığına veya devletin kendi adamlarına iş imkanı sunduklarına . İnsanların bir işe başlaması için bir kanıtları olması gerekmez inanmak yeterlidir . Yıkmak dediğim olay şundan ibaret ; İşte idlewood'dan yürüyüş vs bir iki küçük eylem . Yani AK lerle departmanı basmayacağız :D Belki bir iki polis aracının önünü kapatıp sıkıp kaçarız falan yani . Adaletsizliği size şöyle kanıtlayayım :D Ic olarak bunu öne süremesem bile OOC olarak , zamanında açılmış illegal information birliği . Şuanki Pereria birliği devletle iş birliği içinde . Sırf soylu oldukları için . Sırf paraları oldukları için değilmi ? Açken sokakta yatan insanlar varken konaklarda yemekten tıkanmış insanların olması ağrımıza gidiyor işte .

Rol ilerleyişimizde şu şekilde olacak ; Önce birliğe OOC bir iki arkadaşımı bekliyorum onları alacağım . Sonra bazı mafyalar ve çeteler ile görüşmeler yapacağız . Kendimize önce iyi bir taban hazırlayacağız . Sonrasında ise örneğin yarın övle işte ansızın bir siyahi grubu sloganlar ile yürüyüş yapacak . Hani hem insanlara rol ortamı çıkacak hemde pd rolleri artacak . PD eminimki bu şekilde boş boş merkezde ateş eden kendini illah sanan insanlardan sıkılmıştır . Biz devletten korkan fakat stratejik hareket eden bir oluşum kurmayı planlyıoruz fakat şuanlık rollerimiz beklemede çünki maddi açıdan ve güç açısından yetersiziz.

Çevrimdışı yeralti7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lyov Lagunov Lv.14
Son giriş: 07 Mayıs 2020, 08:48
Toplam oynama: 28 gün, 7 saat
« Yanıtla #16 : 17 Şubat 2018, 11:30:44 »
Şöyle söyliyim, madem konseptimizi taklit etmeye çalışıyorsunuz, hiç değilse

Oluşum hakkında
Alt taraftaki bazı bölümler başka birliklerden esinlenmiştir.

Alt Üye Sayısı: #Bilinmiyor

Destekçiler: *Demokrat Halk , Bazı demokrat iş adamları , ve hükümet düşmanı çete mensubları*

Kırmızı : Ağır düşmanlar
Sarı : Ortak hedeflerimiz olan düşmanlar
Düşman Taraflar: PD , MD , Başkanlık , Vigilante Ekipleri

Silaha yönelim Seviyesi: 0/10

Barışçıllık Seviyesi : 2/10

Halk'a olan Korumacılık ve Sevgi Seviyesi : 10/10

[/center]
bu kodları çalmayın, adam akıllı kendinize öz tasarlayın konuyu.
Ayrıca hem ülkede adaleti sağlamaya çalışıyorsunuz hemde MD'ye ve PD'ye karşı düşmanlık kuruyorsunuz.

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 17 Şubat 2018, 11:32:50 »
Çalmalık birşey yok kardeşim , kendimiz yaptık esinlendiğimizi yazdım zaten hani bizde ne eksik diye bir bakayım dedim bir iki şey ekledim sizde olan. ayrıca konsept çaldığımız filan yok boş yapmayın hadi zorunuza gidiyo anladıkta bi insan bu kadarda belli etmezki be miladerim :D

Çevrimdışı Sphenis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2018, 01:36
Toplam oynama: 5 gün, 5 saat
« Yanıtla #18 : 17 Şubat 2018, 18:18:55 »
Spoiler:
Merhaba,

Sevgiler.

Birliğimizin konsepti tam olarak şu ; Biz adalet olmadığına inanıyoruz . Polislerin insanları kayırdığına veya devletin kendi adamlarına iş imkanı sunduklarına . İnsanların bir işe başlaması için bir kanıtları olması gerekmez inanmak yeterlidir . Yıkmak dediğim olay şundan ibaret ; İşte idlewood'dan yürüyüş vs bir iki küçük eylem . Yani AK lerle departmanı basmayacağız :D Belki bir iki polis aracının önünü kapatıp sıkıp kaçarız falan yani . Adaletsizliği size şöyle kanıtlayayım :D Ic olarak bunu öne süremesem bile OOC olarak , zamanında açılmış illegal information birliği . Şuanki Pereria birliği devletle iş birliği içinde . Sırf soylu oldukları için . Sırf paraları oldukları için değilmi ? Açken sokakta yatan insanlar varken konaklarda yemekten tıkanmış insanların olması ağrımıza gidiyor işte .

Rol ilerleyişimizde şu şekilde olacak ; Önce birliğe OOC bir iki arkadaşımı bekliyorum onları alacağım . Sonra bazı mafyalar ve çeteler ile görüşmeler yapacağız . Kendimize önce iyi bir taban hazırlayacağız . Sonrasında ise örneğin yarın övle işte ansızın bir siyahi grubu sloganlar ile yürüyüş yapacak . Hani hem insanlara rol ortamı çıkacak hemde pd rolleri artacak . PD eminimki bu şekilde boş boş merkezde ateş eden kendini illah sanan insanlardan sıkılmıştır . Biz devletten korkan fakat stratejik hareket eden bir oluşum kurmayı planlyıoruz fakat şuanlık rollerimiz beklemede çünki maddi açıdan ve güç açısından yetersiziz.

Anlattıklarınız ile sorduklarım arasında bir bağ yok, neyse, pek de önemli değil. Zamanla, rol yapmaya ve paylaşmaya başladığınız vakitlerde, neyin doğru ya da neyin yanlış olduğu anlaşılır diye düşünüyorum. Ben, size, başarılar diliyorum.