Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Albanian Gang Organization

Başlatan punishers, 26 Ocak 2019, 11:17:27
Okunma sayısı 1111 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı punishers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blaze Terry Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Haziran 2023, 03:52
Toplam oynama: 6 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 09 Haziran 2023, 22:15
Toplam oynama: 68 gün, 1 saat
Ynt: Organizata Shqiptare e Bandë
« Yanıtla #20 : 27 Ocak 2019, 14:06:21 »

Çevrimdışı punishers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blaze Terry Lv.19
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2019, 14:06:41 »

Çevrimdışı punishers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blaze Terry Lv.19
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2019, 14:07:03 »

Çevrimdışı punishers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blaze Terry Lv.19
« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2019, 14:16:40 »

Çevrimdışı karbon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Mart 2019, 18:34
Toplam oynama: 127 gün, 9 saat
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2019, 14:18:24 »
kolay gelsin

Çevrimdışı punishers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blaze Terry Lv.19
« Yanıtla #25 : 27 Ocak 2019, 14:19:24 »

Çevrimdışı punishers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blaze Terry Lv.19
« Yanıtla #26 : 27 Ocak 2019, 14:19:44 »

Çevrimdışı punishers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blaze Terry Lv.19
« Yanıtla #27 : 27 Ocak 2019, 14:20:11 »

Çevrimdışı punishers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blaze Terry Lv.19
« Yanıtla #28 : 27 Ocak 2019, 14:35:37 »
Alıntı
..Abraham Arrellano'nun hayat hikayesi..
[/font][/size][/size]
Alıntı
Ben Abraham Arrellano, daha sekiz yaşındaydım, neler olup bittiğini hayatın ne olduğunu ve hayatın gerçeklerini bilmiyordum, o gece maddi sebepler’den dolayı evde kavga vardı, kız kardeşim Fadelina onyedi yaşında ve erkek kardeşim ise Magron on dokuz yaşında, onlar kavga ediyordu ben ise daha ne olup bittiğini bilmiyordum, odadaki sesler o gece geç saatler’de yükselmeye başlamıştı ve bende yatağım’da uyurken seslerle birlikte aniden yatağım’dan sıçramıştım, sanki rüya görüyor gibiydim fakat herşey gerçekmiş, annem ve babam’ı odaya gittiklerini gördüm ve bende hemen odamın kapısını az bir şey açıp ne olup bittiğine bakıyordum, abim Magron babam’a karşı kötü hareketler ve küfür ediyordu kız kardeşim Fadelina babam’a, abim Magron’un ondan gizli gizli para almasını idda ediyordu, abim ise inkar ediyordu ee-,.. tabi normal kim yapmazki *Gülümseme* babamın abim’e kötü kötü bakışları vardı, abim Magron hala kız kardeşim Fadelina’dan para almadığını tam söyliyecekken bir anda, babam abim Magron’a sert bir şekilde tokat attı,

ben tabi ürkmüştüm açıkçası çünkü daha çocuğum neyin ne olduğunu bilmiyordum o zamanlar “Ah, küçüklüğüm” *Gülümseme*  abim Magron babam’ın attığı tokatı yedirememişti o gece, abim Magron babam’a karşı yumruklar atmaya başlamıştı, ama yumruklarla kalmaz ki, masanın üzerinde bir bardak vardı ve o bardakla babamın kafasın’a vurmuştu, babam ile abim o gece fena birbirlerine girmişlerdi, annem ise babamla abimin ettiği kavgaları uzaktan izliyordu, annem yapmayın durun derken, ben ağlamaya başlamıştım, o zaman annem odamın kapısını açtı ve içeri girdi, bana sarıldı beni susturmaya çalıştı bir süre ağladıktan sonra, babam’ın silahı vardı ve abim Magron yatak odasın’a gidip babam’ın silahını alıp babam’a ateş açmıştı, o gece o evde sesler hiç susmamıştı, zaten belliydi, ya kan içeri, ya kan dışarı. Babam’ı abim Magron o gece babamı vurmuştu, “Kurşun işte nereye geleceğini, seni ne yapacağını bilemezsin” *Gülümseme* annem benden ayrılıp hemen salon’a doğru koşmuştu ve abim’in elinden silahı hızlı bir şekilde alıp yatak odasın’a tekrar dönmüştü, ben ise yatak odasın’dan sonra annem’i göremedim, silahı ne yaptığını bilmiyordum, abim’e doğru baktım, abim ise bana baktı, kız kardeşim Fadelin’a ise bir köşeye geçip hüngür hüngür ağlıyordu, ben ise abim’e bir süre baktıktan sonra, yerde can çekişen babam’a bakıyorum, abim ise elleri ayakları titriyordu, şimdi ne olacak demişti, şimdi ben ne yapacağım demişti, hemen annem odadan çıkıp salon’a doğru koşmuştu ve abim Magron’u bir şekilde dışarı çıkarmıştı arabanın anahtarını vermişti ve abim ise o zaman gitmişti, annem ben ve kız kardeşim o gece o evde kaldık annem, ambulans’a haber verdi ardın’dan polisler geldi,

suçu annem üstlendi, babam ise o gece hayatını yitirdi çünkü, kan kaybın’dan dolayı kaybettik, o gece babamı kaybettik, annem ise içeri babam ise tabut’a gönderildi, yaşım sekiz, ne yapacağımı bilmiyorum kız kardeşim Fadelin’a ise ne yapacağını bilmiyor, kız kardeşim bir süre iş bulmaya çalıştı, bir süre iş yerinde çalıştı çabaladı, benim okul masraflarım vs vs ödemeye başladı tüm sorumluluğu sorumluluğumu üstlendi, o zamanlar öyle geçmişti, zaman geldi ve ben büyüdüm 12 yıl geçti aradan, kız kardeşim Fadelin’a ise birisiyle evlendi, eşi ayyaş birisiydi ve hiçbir şekilde saygı nedir bilmezdi, benim yaşım yirmi idi, ve artık herşeyi anlıyabiliyordum kız kardeşim bir gün yanıma geldi ve ben kız kardeşimin yüzündeki morlukları görüyordum sordum kim yaptı, kim yaptı sana bunu h’ah?, Fadelin’a susuyordu ama ben biliyordum yüzüne bakarak Axel demek, bekle burada demiştim, arkadaşım Adriatik’ten bir silah aldım ve kız kardeşimin evine doğru yola koyuldum, kapıyı çaldım axel’i gördüm silahımı çektim ve üç el ateş ettim, o anda yere yığılı verdi, ama benim ellerim ayaklarım titriyor korkuyorum, garanti olsun diye silahı kafasın’a dayadım ve bir el daha ateş ettim, Axel’in beynini patlatmıştım, heryerim kan ne yapacağımı bilmiyorum, daha sonra Axel’in başına geçtim ve yüzüne doğru tükürdüm, daha sonra elimdeki silahı Axel’in elinin içine yerleştirdim ve geri döndüm kız kardeşim’in yanına, “Fadelin’a seni bu gece buradan götürüyorum, buradan git ve bir daha hiçbir zaman geri dönme” dedim, normal olarak “Burada kalacağım, senin yanında hiçbir yere gitmiyorum” dedi *Gülümseme* ben ise sert bir ses tonuyla buradan gidiyorsun.! Dedim, Adriatik’in yanına gittim ve kız kardeşim’i buradan götürmesini istedim, Adriatik ise bana sordu nereye götüreyim diye, ben ise Kuzey Meksik’a ya götür dedim, Adriatik ise tamam demişti, aradan birkaç gün geçtikten sonra Adriatik geri dönmüştü ve Axel’in evine doğru yola koyulmamızın

gerektiğini söyledim, orada bir ceset var ve onu temizlememiz lazım dedim, yola koyulduk eve vardık, arabayı aşağıya çektik, Axel’in ölü bedenin’i arabanın bagajın’ın içine koyduk ve sahil’e doğru arabayla seyir aldık, sahil’e vardık ve kimsenin olmadığı bir yerde, Axel’i bagajdan çıkarıp denize doğru fırlattık, o gün öyle geçmişti bir gün, Adriatik ve ben mahallede turlarken birkaç serseri gördük, bizim mahallemizdeki kişilere sorun çıkarttıklarını ve sorun çıkarttıkları kişiyide önceden tehdit edip parasına el koydukların’ı öğrendik, Adriatik ile yanlarına gittik ve ne yapıyorsunuz burada uzaklaşın gibisin’den kelimeler kullandık kişiler bize ters çıkınca, Adriatik belinden silahını çekip iki kişiyi yere serdi onda, ben ise “Ne yapıyorsun amına koyayım?” dedim, o ise “Burası bizim mahallemiz, burada bizden hiç kimseye bir şey gelmeyecek, gelemezde bu saaten sonra” demişti, kişiye yardım ettik, kendisini evin’e doğru uğurladık, ardın’dan Adriatik ile başka bir sokakta turlarken, birkaç serseriye rastladık ve bu serseriler sokaktan sokağa köşe tutan torbacı kılıklar, Adriatik ile yanlarına gidip burada ne yapıyorsunuz gibi sözlerde bulunduk her zamanki gibi ters çıktılar, bu sefer Adriatik ile kişileri dövüp satacakları mallara ve paralara el koyduk, hızlıca oradan uzaklaşmıştık ardın’dan tekrar ise o mahallede dolaşıyorduk bu sefer başka serseriler oradaydı, bu sefer Adriatik ve ben silahlarımı çekip üç kişiyi birden yaralamıştık ama bu sefer kişilerde yüklü miktarda para ve yüklü miktarda malları vardı, bunlara el koyduk oradan toz olduk, uzun bir süre bu işlerle uğraştık, Gasp, adam yaralama, cinayet gibi, gibi, işlerle uğraşıyorduk en sonunda bunlarla bir şey yapmayılız dedik ve tekrar aynı işle uğraştık bu sefer

Alıntı

Adriatik’in evinin deposun’da gasp ettiğimiz ve yaraladığımız kişilerin paralarını mallarını o evin deposun’da zula yapmaya başladık, bir süre sonra durduk iki kişi yaptığımız eylemleri gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere dur dedik ve hasılat doğru yöneldik, elde ettiğimiz hasılat’da ise yüklü miktarda mal ve yüklü miktarda paralar vardı, bu malları satmayı planladık ve paralar ile ise silah almayı plandık, önce para ile silahları alıp depoda zula yaptık, daha sonra malları satmak için serseriler gibi köşe tutmuyorduk çünkü yaptığımız başımıza gelebilir diye, aradan bir süre geçti biz ne yapacağımızı düşünürken, birkaç araba ile evin önün’e gelen insanlar olmuştu, biz ise korktuk tabikide, düşündük acaba yaptığımız eylemler içinmi geldiler yoksa bunlar polis mi diye düşünüyorduk beynimiz hızlı çalışıyordu her an herşey olabilirdi çünkü, kişiler bizi gördü ve el kol hareketleri aşağıya inmemizi söyledir, biz ise silahları alıp korkarak aşağıya iniyorduk, kişilerin arasından bir kişi araban’dan indi ve herkez açılıp o kişiye yol verdi, bize yaklaştı ve dedi ki “Hakkınızda iyi kötü şeyler duydum, bunlar doğrumu?” bizde aynı anda “Ne gibi?” başka sokaklardaki torbacılar’dan para ve mal alıyormuşsunuz ama bunu gasp ve vurarak gibi konuştu, bizde korkarak aynı anda kekeleyerek evet dedik kişi bize “Elinizde ne kadar mal var?” bir anda arkadaşım ile birbirimize anlık bakındık, kişiye doğru baktık ve sağ elimizi belimize doğru attık en ufak hareketlerin’de kişilere sıkacaktık, vurucaktık kendi canımız’ı düşünüyoruz çünkü, sizden hepsini almaya geldim dedi, biz ise kişiye yolu gösterdik fakat kişiye dediğimiz tek şey “Sadece sen” tabi adamları izin vermedi ama adam’ın bir hareketin’e bakmıştı herşey, adam tek başına gelmişti depoya ve malları paraları silahları görünce bir anda şaşırdı ve bize dönüp “Çok iyi iş çocukları” ismim Grazia benim kim olduğum ne iş yaptığım önemsiz, ama sizin yaptıklarınız benim için önemli artık bu saatten sonra bir anlaşma yapmayı planladık ve anlaşmayı yaptık artık elde etdiğimiz malları Grazia’ya satacaktık, Adriatik ile ben bu yola çıktık beraber sadece iki arkadaş “Los Santos’a” doğru, artık Los Santos düşünsün..
[/b][/font][/size][/i]

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: