Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Maske takılıyken kıyafetinden tanıdım demeleri?

Başlatan Jaxie, 25 Ocak 2019, 18:08:26
Okunma sayısı 3603 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Maske takılıyken kıyafetinden tanıdım demeleri?
« Yanıtla #20 : 25 Ocak 2019, 18:39:06 »
10 TL vererek maske alıyorsun sadece. Rol eğitimi almıyorsun. Onu da kendin yapacaksın. "Param var ama rol yapmayı bilmediğim için vuruluyorum" şeklinde konuşuyorsun şu anda burada. Bir anlık sinirle açmışsın konuyu. Komiklikten öteye gitmemiş.
O halde dakika başı skin değiştirir 10tl vererek maske almam :)

Yüz değiştirme ameliyatı geçirmediğin sürece o zaman da yüzün aynı ve açık kalır. Demek istediğimi hala anlamadın galiba. Maske ve skin değişikliğini aynı anda yapmalısın ki başkası seni tanıyamasın. İkisini tek tek yaparsan gayet tanınırsın. Hele ki aynı araç ve aynı kıyafetle geziyorsan...
O halde aksesuar olarak maske takarım yüzümü kapatırım yada soyguncu maskesi takarım sadece gözlerim ve ağzım görünür , skinimide değiştiririm yine maske almanın 10 tl vermenin bir anlamı kal-maz.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:06
Toplam oynama: 71 gün, 4 saat
« Yanıtla #21 : 25 Ocak 2019, 18:40:41 »
Tamam plakanı ezberliyip seni bulması gayet normal değil mi?? Bu açtığın konuya biz halk tabiriyle "ağlamak" diyoruz kusura bakma da. Bir tek ben mi yakalanmıyorum, yoksa siz mi herkese silah çektiğiniz için yakalanıyorsunuz?

Adamın birisi bugün tehdit etti. Gittim plakasına baktım yazdım bir kağıda verdim polise. Sen maske taksan ne yazar ?
Dediğin gibi ağlıyorlar.

Çevrimdışı H.M.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Mart 2023, 23:11
Toplam oynama: 64 gün, 20 saat
« Yanıtla #22 : 25 Ocak 2019, 18:41:08 »
"Günde üç kez maske taktığım için vuruluyorum" derken tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. Sadece maske sisteminin fonksiyonunu anlattım. Ne için kullanılabileceğini belirttim. Maskeyi takıp yüzünü gizledikten ve skinini de değiştirdikten sonra başka emare bırakmazsan seni IC olarak tanıyamazlar. Ama sırf 10 lira vererek maskeyi taktın ve sistemsel olarak ismini gizledin diye de diğer dış özelliklerinin gözardı edilmesi doğru değil. Kıyafetlerini filan da değiştirmek senin elindedir.

Eğer bu sistemin mixi de önlemediğini düşünüyorsan o ayrı bir konu. Belki maske kodları arada değişebilir, öyle bir şey ayarlanabilir.
Düşüncene sonuna kadar saygı duyuyorum , bahsettiğim şeyi hâla anlayamadın şimdi bak sen maske taktığın için dış görünüşünden tanıyıp seni vurabiliyorlar ve bahaneleri skinini değiştirmemek oluyorsa maske almanın hiç bir anlamı kalmaz.
Bak maskeyi bincodan aksesuar olarak alıp maske rolü yapmak yasak mı bilmiyorum, eğer yasak değilse dediğin noktaya çıkabilir. Sistem yetersiz olabilir ve maske sistemi biraz anlamsızlaşabilir. Çünkü düşününce herkesin bir maske kodu var ve bu kodlar ezberlenebiliyor. Örneğin ben 6564664 = Maurice Allard şeklinde bi not defteri oluşturup her öğrendiğim kişiyi not alarak bu sistemi aşabilirim.

Ancak konumuz bu değil. Roleplay sunucusunda gerçekliğe uygun düşünmek sorundayız. Karakterim kazak, içine gömlek ve ceket giyiyor. Buna maske taktığını düşün. Daha önce görmüş olan birinin tanımaması mümkün değil. Ancak eğer giysimi değiştirirsem tanınmam zorlaşacaktır. Bunu demeye çalışıyorum. Sırf 10 liraya sistemsel fayda getiren ürünü satın aldık diye rolsel bazı durumları aşamayız.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 25 Ocak 2019, 18:43:55 »
Tamam plakanı ezberliyip seni bulması gayet normal değil mi?? Bu açtığın konuya biz halk tabiriyle "ağlamak" diyoruz kusura bakma da. Bir tek ben mi yakalanmıyorum, yoksa siz mi herkese silah çektiğiniz için yakalanıyorsunuz?

Adamın birisi bugün tehdit etti. Gittim plakasına baktım yazdım bir kağıda verdim polise. Sen maske taksan ne yazar ?
Dediğin gibi ağlıyorlar.
Aynen her dakika ağlıyorum hüngür hüngür. Peçeten var mı?
"Günde üç kez maske taktığım için vuruluyorum" derken tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. Sadece maske sisteminin fonksiyonunu anlattım. Ne için kullanılabileceğini belirttim. Maskeyi takıp yüzünü gizledikten ve skinini de değiştirdikten sonra başka emare bırakmazsan seni IC olarak tanıyamazlar. Ama sırf 10 lira vererek maskeyi taktın ve sistemsel olarak ismini gizledin diye de diğer dış özelliklerinin gözardı edilmesi doğru değil. Kıyafetlerini filan da değiştirmek senin elindedir.

Eğer bu sistemin mixi de önlemediğini düşünüyorsan o ayrı bir konu. Belki maske kodları arada değişebilir, öyle bir şey ayarlanabilir.
Düşüncene sonuna kadar saygı duyuyorum , bahsettiğim şeyi hâla anlayamadın şimdi bak sen maske taktığın için dış görünüşünden tanıyıp seni vurabiliyorlar ve bahaneleri skinini değiştirmemek oluyorsa maske almanın hiç bir anlamı kalmaz.
Bak maskeyi bincodan aksesuar olarak alıp maske rolü yapmak yasak mı bilmiyorum, eğer yasak değilse dediğin noktaya çıkabilir. Sistem yetersiz olabilir ve maske sistemi biraz anlamsızlaşabilir. Çünkü düşününce herkesin bir maske kodu var ve bu kodlar ezberlenebiliyor. Örneğin ben 6564664 = Maurice Allard şeklinde bi not defteri oluşturup her öğrendiğim kişiyi not alarak bu sistemi aşabilirim.

Ancak konumuz bu değil. Roleplay sunucusunda gerçekliğe uygun düşünmek sorundayız. Karakterim kazak, içine gömlek ve ceket giyiyor. Buna maske taktığını düşün. Daha önce görmüş olan birinin tanımaması mümkün değil. Ancak eğer giysimi değiştirirsem tanınmam zorlaşacaktır. Bunu demeye çalışıyorum. Sırf 10 liraya sistemsel fayda getiren ürünü satın aldık diye rolsel bazı durumları aşamayız.
Peki dostum,haklı sensin.

Çevrimdışı S W I N T E R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 15:54
Toplam oynama: 96 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 00:47
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #24 : 25 Ocak 2019, 19:11:57 »
Maske takınca Görünmez olmuyorsun ki ? :D
Seni göz rengini ezberler, aracını ezberlerim giydiğin kıyafeti ezberlerim araç rengini ezberlerim araca binince bulurum bukadar basit ?

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2019, 20:09:38 »
/soyun

üstüne ceket al

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
« Yanıtla #26 : 25 Ocak 2019, 21:21:18 »
Maske taktığınız zaman evrim geçirmiş olmuyorsunuz zaten, ya da NC vesaire atmış olmuyorsunuz.

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Nisan 2022, 05:04
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
« Yanıtla #27 : 25 Ocak 2019, 22:55:15 »
Bu AR-GE'mi yoksa ben mi yanlış geldim??
Bro 10 TL maske alıyorsun OOC'de 10 TL'yi gözden çıkarıyorsun, IC para olarak "50" dolar veremiyormusun? Ölüp ölüp ağlamışsın birşey yapamayınca AR-GE açmışsın..
Kendine 2 tane en fazla 5 tane skin belirle, onları kullan ne diyeyim.
En basidi 1 yelek, 1 maske al yeleği hayvan kadar yap siyah yap her adam vurduğunda renk değiştir ne yapalım sana özel bir kodlama mı yazalım ne yapalım? Yine diyeceksin 10 TL vermenin ne anlamı kalıyor? Diye ben birşey anlamıyorum Il-Legal takılma o zaman git Legal takıl...

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 26 Ocak 2019, 01:06:49 »
Bu AR-GE'mi yoksa ben mi yanlış geldim??
Bro 10 TL maske alıyorsun OOC'de 10 TL'yi gözden çıkarıyorsun, IC para olarak "50" dolar veremiyormusun? Ölüp ölüp ağlamışsın birşey yapamayınca AR-GE açmışsın..
Kendine 2 tane en fazla 5 tane skin belirle, onları kullan ne diyeyim.
En basidi 1 yelek, 1 maske al yeleği hayvan kadar yap siyah yap her adam vurduğunda renk değiştir ne yapalım sana özel bir kodlama mı yazalım ne yapalım? Yine diyeceksin 10 TL vermenin ne anlamı kalıyor? Diye ben birşey anlamıyorum Il-Legal takılma o zaman git Legal takıl...
Ya sabır , ben sana diyorum ki madem dakika başı skin değiştirecek aklın var o zaman NİYE 10TL VERİYORSUN DİYORUM.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 26 Ocak 2019, 01:07:17 »
Maske takınca Görünmez olmuyorsun ki ? :D
Seni göz rengini ezberler, aracını ezberlerim giydiğin kıyafeti ezberlerim araç rengini ezberlerim araca binince bulurum bukadar basit ?
Parmak izimi falanda ezberle , yüz hatlarımıda.