Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cartel PUB/Bar

Başlatan NİCKEİST, 25 Ocak 2019, 15:25:02
Okunma sayısı 308 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NİCKEİST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Eylül 2022, 07:52
Toplam oynama: 117 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Cartel PUB/Bar
« : 25 Ocak 2019, 15:25:02 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Rafael_Quinones Steinbeck_Fitzgerald Ernesta_Miranda

1.02:Oyun içi seviyeniz?:13

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Admiraldus Cartél birliğinin lideriyim. Arkadaşlarımın ve benim birliğime ait olacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: 7 günde, 7 gün aktifim ve yaklaşık 8-7 saat oynuyorum.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Admiraldus Cartel PUB/Bar

2.03:İşyeri tipi:Cafe

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Rafael_Quinones Colombia/Bocana şehrinde dünyaya geldi. Kısa sürede özetleyerek Santos şehrine ayak bastı. Admiraldus Cartél adlı birlik kurucusu olarak silah, uyuşturucu gibi alışveriş yaparak Santos şehrinde hızlı bir şekilde büyümek istiyoruz. Daha çok para kazanarak güzel bir Bar açmak istedik ve buralarda etkinlikler, birlik içindeki oyuncular IC olarak yorulduklarında burada dinlenerek keyif geçirmeleri için burada daha ciddi para kazanmak için açıyoruz.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Bizim IC olarak dostlarımız ve kardeşlerimiz için güzel bir mekan açarak buralarda güzel roller çevireceğine inanıyorum.
IC: Burada güzel planlar yaparak işyeri için planlamalar yapacağız. İşyeri konuşmalarımız şehirde neler yapacağımız ve şehirde nasıl ilerleyeceğimize karar vereceğiz.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Sunucuya yeni başlayan arkadaşlarım için burada güzel ve keyifli roller geçireceğimizi inanıyorum. Sunucu içindeki oyuncular içinde burada keyifli roller çevireceğini ve keyifli roller döneceğine inanıyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehirde herkes burada keyifli bir vakit geçirmek için açıyoruz. Buralarda güzel şekilde eğlenmelerini ve şarkılar söyleyerek mutlu olmalarını istiyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Lbrostt"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.

Çevrimdışı Kartal GLOKS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Nisan 2020, 04:04
Toplam oynama: 59 gün, 0 saat
Ynt: Cartel PUB/Bar
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2019, 10:10:32 »
Başarılar

Çevrimdışı AlpaX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Najeem Roman Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Eylül 2022, 05:35
Toplam oynama: 77 gün, 6 saat
Ynt: Cartel PUB/Bar
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2019, 02:29:24 »
[!] Siyaketiniz Hüzünlü tarafindan red edildi iyi roller.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew