Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Grayson Cabrera - CK talebi

Başlatan #FEK, 22 Ocak 2019, 11:05:01
Okunma sayısı 717 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 22:28
Toplam oynama: 160 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Grayson Cabrera - CK talebi
« : 22 Ocak 2019, 11:05:01 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Grayson Cabrera
Olay Tarihi: 22.01.2019
Olay Zamanı: 01.00 - 01.15

Oyun için adınız: Donatello Marcello
CK etmek isteme sebebiniz : Kişinin adamımı CK etmesinin yanında, onu bu sebepten dolayı kaçırmam ve buna rağmen hiç bir şekilde Fear RP yapmayıp korku rollerine karşı gelmesi & karakterimi tehdit etmesi.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:  https://i.hizliresim.com/Nn1OqQ.png
 https://i.hizliresim.com/alG157.png
 https://i.hizliresim.com/YQNOBA.png
 https://i.hizliresim.com/8adNgA.png
 https://i.hizliresim.com/DYdyMZ.png
[Kişinin Fear RP yapmadığını kendisinin de kabul ettiği ss] https://cdn.discordapp.com/attachments/533813014743220231/537055242471342130/sa-mp-984.png

Birlik savaşına girme nedenim arkadaşımı CK etmesi ve izin olduğunun kanıtı:

Çevrimdışı TheMokov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Aralık 2020, 22:43
Toplam oynama: 34 gün, 4 saat
Ynt: Grayson Cabrera - CK talebi
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2019, 11:34:35 »
Birlik moderatörünün bile bizzat gelip söylediği şu;

Sistem onaylı bir birlik ile onaysız bir birliğin arasındaki tek fark, daha fazla üye alabilmesidir.

@Dostoyevskii

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2019, 11:50:16 »

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2019, 16:15:37 »
Onaysız birlik liderisin, daha küçük çaplı ve ufak tefek bir birliksin. Ben ise sistem onayını almış, şehirde sözünü geçirebilecek ve yer edinmiş bir birliğim. Arkamda şehrin 2 tane hood onaylı birliği var. Beni öldürmenden neden korkayın FEK? Ben senden üstün konumdayım o SSlerde. Bana zaten işkence falan yapamassın orada, yarama parmağını basmalar acı çektirmeler falan? Aşağılayıcı rol değil de ne bu şimdi? Bildiğin işkence ediyorsun, sen böyle bir şey yaparsan ve üstte bahsettiğim nedenden dolayı ben sana FearRP yapmayı reddederim tabii ki.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2019, 17:41:15 »
Onaysız birlik liderisin, daha küçük çaplı ve ufak tefek bir birliksin. Ben ise sistem onayını almış, şehirde sözünü geçirebilecek ve yer edinmiş bir birliğim. Arkamda şehrin 2 tane hood onaylı birliği var. Beni öldürmenden neden korkayın FEK? Ben senden üstün konumdayım o SSlerde. Bana zaten işkence falan yapamassın orada, yarama parmağını basmalar acı çektirmeler falan? Aşağılayıcı rol değil de ne bu şimdi? Bildiğin işkence ediyorsun, sen böyle bir şey yaparsan ve üstte bahsettiğim nedenden dolayı ben sana FearRP yapmayı reddederim tabii ki.
Birinci olarak Fear RP yapmayı reddetme gibi bir şansın yok. İkinci olarak onaysız birlik liderisin & onaylı birlik liderisin muhabbetin artık sıktı, birçok kez sana anlatıldı ve anlamamakta güçlük çekiyorsun. Sana yapılan işkence senin aşağılandığın anlamına gelmez, sana karşı hiç bir rol yapmayalım öyleyse? Seni PD'nin elinden kaçırıyoruz, nasıl bir tehlikenin içinde olacağını realistik olarak sen düşün istersen? Hangimizin orada üstün olduğunu anlarsın, yaralı haldesin ve ellerin kelepçeli şekilde elimdesin. Fear RP yapmak zorundasın ve yapmadın.
Kişinin CK'sını talep ediyorum, kendisi de bahsettiği gibi Fear RP yapmadığını onaylıyor.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2019, 17:43:19 »
Roleplay'de kaybetmeyi öğrenmen gerek, her zaman kazanamazsın. Buraya gerçek hayatı yansıtarak gelirsen ve ona göre rol yaparsan mutlu olacağım Alican, talebim hala geçerli gereğini düşünürseniz mutlu olurum.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2019, 19:11:07 »
Sen zaten "şehir benim" havalarına girdiğin için bile kendini büyütüyorsun, ICde bir korkum yok senden. Orada beni oldürsen dediğim gibi 2 birlik de tepene binecek. Ben buna güvendim ve reddettim fear yapmayı. Ufak çaplı, ekip rolleri yapman lazım senin, onaylı değilsin. S.S.S. kısmını oku, daha küçük çaplı olman lazım. "ŞEHİR BENİM" havalarına giremessin yani, ben bile bir onaylı birlik lideri olarak senin kadar büyütmüyorum kendimi. Sadece bir zengin ve peşindeki çakma mafyalar olarak görüyor seni Grayson, o yüzden senden orada korkmadı. Bir zengin ve çakma mafyaları öldürebilecek 2 tane taşaklı aile arkasında çünkü.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2019, 20:20:35 »
Sen zaten "şehir benim" havalarına girdiğin için bile kendini büyütüyorsun, ICde bir korkum yok senden. Orada beni oldürsen dediğim gibi 2 birlik de tepene binecek. Ben buna güvendim ve reddettim fear yapmayı. Ufak çaplı, ekip rolleri yapman lazım senin, onaylı değilsin. S.S.S. kısmını oku, daha küçük çaplı olman lazım. "ŞEHİR BENİM" havalarına giremessin yani, ben bile bir onaylı birlik lideri olarak senin kadar büyütmüyorum kendimi. Sadece bir zengin ve peşindeki çakma mafyalar olarak görüyor seni Grayson, o yüzden senden orada korkmadı. Bir zengin ve çakma mafyaları öldürebilecek 2 tane taşaklı aile arkasında çünkü.
,
Arkanda olanlar hani nerde burda? Sen varsın ellerin kelepçeli kafanda 2 kişi ve silahlı yaralısın, üstelik PD'nin ve dedektifin elinden kaçırıldın bunu sıradan kişiler yapamaz. Zaten açtığım şikayette Fear RP yaptım, arkanda biri var diye Fear yapmayacaksan, büyük bir mafya var diye kimseye Fear yapma öyleyse, bunu kimse yapmaz o zaman bu kuralın da bir mantığı kalmaz. Sen istiyorsan en büyük birliğe sahip ol, birliğinden birisi seni kaçırsın ve senden üstün olsun kaçırdığı yerde ona bile Fear RP yapmak zorundasın. Bilmiyorum kuralları ne kavramda biliyorsun, olduğun yer önemli o an, şehirdeki yerin değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2022, 02:23
Toplam oynama: 60 gün, 8 saat
« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2019, 19:34:16 »
Onayı olmayan birlik, birlikten sayılmaz ve değerleri onaylılara göre daha azdır. Adamını, CK ettiğinin kanıtı nerede? Onaylı birliğin yok, şehir benim havalarına giriyorsun. Kendini kanıtlayamamışsın. Tüm savaşlara rağmen alttan alması gereken taraf sensin. Paranı biriktirip, ahirete kadar götüreceğine tanıtımındaki eksikleri tamamla.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2022, 02:23
Toplam oynama: 60 gün, 8 saat
« Yanıtla #9 : 23 Ocak 2019, 19:39:58 »
Alican'a 'Gerçek hayatı yansıt.' diyorsun da bunu yapması gereken sensin. Mesela, onun rahat tavırlarından şüphelenip etrafı kolaçan et. Yani, bi' panik, heyecan falan olsun. Onaysızsın, korkmam lazım bu adamdan. 'Sık homiye sık' yapacağına iki kişi bi adamı kaçırmadan önce plan yap. İki kişi dedim de, onaylı birliğin liderini iki kişi mi kaçırdınız?