Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Marcello MOB - CK Talebi

Başlatan suey, 22 Ocak 2019, 02:51:38
Okunma sayısı 498 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
The Marcello MOB - CK Talebi
« : 22 Ocak 2019, 02:51:38 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Marcello birlik üyeleri
Olay Tarihi: ss
Olay Zamanı: ss

Oyun için adınız: Grayson Cabrera
CK etmek isteme sebebiniz :
Alıntı yapılan: Birlik S.S.S.

Alıntı

Alıntı

Şunları bırakayım, kafalarda soru işareti kalmasın sonra.

18-19.01.2019

Olay Tony Pagano'nun benim barıma gelip, Marcello adında buraya koruma talebi atmasıyla başlıyor. Bu gelen teklifi ben tersliyorum, çünkü ihtiyacım yok. Ardından sonraki akşam barım birkaç adam tarafından taranıyor ve ev kapıma 2 tane silahlı adam yollanıyor. Ben de sonraki gün Tony ile konuşma ayarlıyorum.
Spoiler:

Sonrasında Tony barımda beni sürekli ama sürekli tersliyor, adamlarıma sataşıyor. Amacım sadece bir buluşma ayarlamak fakat derdimi anlatamıyorum, sürekli tersleniyorum. En sonunda adamıma saldırıyor, ben de gerekli cezayı veriyorum.
Spoiler:

20.01.2019

Barımın önünde Richard Massimo ile bir tartışma yaşıyorum, brawl rolüne Federico elinde AK47 ile falan geliyor. Yan taraftaki bar da Mancini adına Marcello'ya ait, yani bildiğiniz bu herifler Marcello'nun adamı ve bana bu şekilde saldırıyorlar. Üçünü de yere seriyorum.

Spoiler:

Düzenlediğim toplantıya da 3 tane birliğe(2 tanesi hood ve sistem onaylı) sırtını dönüp gidiyor, savaş istediğini belirtiyor.

Spoiler:

21-22.01.2019

Sistem onayı aldım, üstünlük bende. Benimle savaş rolüne devam edemez. 3 kere savaşı bitirmesi için teklife bulunuyorum ve reddediliyorum. Bu şekilde küfür ederek de savaşı devam ettirmek istiyor. Açıkça ihlal, yukarıdaki kural ssine bakabilirsiniz, bu yasaklıdır. Savaşı sürdüremez, ALTTAN ALMALIDIR. Alttan almaktansa savaşa devam etmek istiyorlar.

Spoiler:

Barımın önünde vuruluyorum, polis beni sorgu işlemi için PD'ye götürürken Marcello aracın önünü kesiyor. Beni kaçırıyor, devamı ise SSlerde. Apaçık ortada, bal gibi BKİ var. Alttan alması gereken taraf beni dövüyor, pataklıyor ve aşağılıyor, yaralıyor, acı çektiriyor, tehdit ediyor ve Fear yapmamı bekliyor.

Spoiler:

Spoiler:

Sistem onaylı birliğe bu şekilde aşağılama yapılamaz, kaçırılamaz, acı çektirilemez. Tehdit edilemez, savaş sürdürülemez. Birliğin tüm üyelerinin CK iznini istiyorum. Bu onay ve kurallar dahilinde CK iznini almalıyım ve uygulamaya koyma hakkım var. Kurallara göre hareket ediyorum, bunu inceleyecek adminden de birlik kurallarını iyice gözden geçirmesini ve öyle karar vermesini talep ediyorum. Saygılar, sevgiler.

Talebinizi destekleyecek kanıtlar: yukarıda yazdım

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: The Marcello MOB - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2019, 02:52:53 »

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 22:28
Toplam oynama: 160 gün, 17 saat
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2019, 11:02:23 »
@FEK
Öncelikle merhabalar, belirttiğin Tony Pagano birliğimin yetkili bir üyesi değildir ve onunla bir konuşma talebi ayarlaman & onun sana ters yapması beni temsil etmez. Birliğimin en alt rütbesinde yer alan üyelerinden biridir ve bu İtalyan mobsster'larında önemsizliği temsil eder. Rütbe atladıkça benim için önemli olacaktır bu yüzden o kişiyle beni temsilen konuşamazsın. İkinci olarak barını tarayan kişiler biz değiliz, bu talebini tarayanlara açabilirsin. Üçüncü olarak Richard Massimo benim birliğimin üyesi değil. Sana AK-47'yi çeken bir başkası var ve benim birliğimdeki kişilere ateş açıyorsun ki adamımı CK ediyorsun, bu CK'nn üstüne seni kaçırma hakkım ve seninle savaşma hakkım doğuyor ki bunu yaptığınızda onaylı değildiniz. CK ettikten sonra size karşı savaş açabilme hakkımın doğduğunu bizzat Berkan Çalışkan'dan öğrendim ve bu kanıtımdır.  https://i.hizliresim.com/Nn1Oog.png
Burada tek konu Tony Pagano ve bahsettiğim kişinin benimle iletişim kurabileceği bir sistem bile yok birliğimiz de, Tony'in sana ters yapması birlik üyelerimin CK hakkını doğurmaz ve Federico diye bahsettiğin şahıs birliğime alındığı ilk dakikalarda bunu yaptığı ve kural ihlalleri işlediğinden zaten uzaklaştırılmıştı, seninle bu olayı yaşarken muhtemelen birliğimin bir üyesi değildi.
Düzenlediğim toplantı diye belirttiğin olayı ise şöyle anlatmak isterim, beni bir yere konuşmak istediğin için çağırıyorsun ve orada bir toplantı düzenleyerek beni tehdit edici kelimeler savuruyor, aşağılamaya çalışıyorsun. Üstünlük kurmak için yanına 2 adet onaylı birlik üyesi almışsın ki toplantıyı düzenleyenler ve muhataplarım onlar değil. Benim orada bahsettiğim kelime sanadır ve onaylı bir birlik değildin o zaman. Özetlemek gerekirse birlik üyelerim için CK hakkı alma izninin olmadığını düşünüyorum. Sana küfür ettiğim ss'te de dediğim gibi, adamımı CK ettiğin için seninle savaşma hakkım var, bizzat Berkan Çalışkan'la bu konuyu görüştüm ve beni arayıp aşağılamak istiyorsun bunun için özür dilekleri bekliyorsun bunu yapabilirim. Seni kaçırma rolümün öncesindeki sana sıkan kişiler ben değilim & biz değiliz onların kim olduğunu bilmiyorum yalnızca seni almam için bana doğan bir şanstı bu. Üstelik attığın ss'te yapmadığın bir Fear RP var,  bunu yapman gereken sendin bunu yapmadığın ve reddettiğin için biizzat ben sana CK talebi açacağım, iyi forumlar.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2019, 15:56:02 »
@FEK
Öncelikle merhabalar, belirttiğin Tony Pagano birliğimin yetkili bir üyesi değildir ve onunla bir konuşma talebi ayarlaman & onun sana ters yapması beni temsil etmez. Birliğimin en alt rütbesinde yer alan üyelerinden biridir ve bu İtalyan mobsster'larında önemsizliği temsil eder. Rütbe atladıkça benim için önemli olacaktır bu yüzden o kişiyle beni temsilen konuşamazsın. İkinci olarak barını tarayan kişiler biz değiliz, bu talebini tarayanlara açabilirsin. Üçüncü olarak Richard Massimo benim birliğimin üyesi değil. Sana AK-47'yi çeken bir başkası var ve benim birliğimdeki kişilere ateş açıyorsun ki adamımı CK ediyorsun, bu CK'nn üstüne seni kaçırma hakkım ve seninle savaşma hakkım doğuyor ki bunu yaptığınızda onaylı değildiniz. CK ettikten sonra size karşı savaş açabilme hakkımın doğduğunu bizzat Berkan Çalışkan'dan öğrendim ve bu kanıtımdır.  https://i.hizliresim.com/Nn1Oog.png
Burada tek konu Tony Pagano ve bahsettiğim kişinin benimle iletişim kurabileceği bir sistem bile yok birliğimiz de, Tony'in sana ters yapması birlik üyelerimin CK hakkını doğurmaz ve Federico diye bahsettiğin şahıs birliğime alındığı ilk dakikalarda bunu yaptığı ve kural ihlalleri işlediğinden zaten uzaklaştırılmıştı, seninle bu olayı yaşarken muhtemelen birliğimin bir üyesi değildi.
Düzenlediğim toplantı diye belirttiğin olayı ise şöyle anlatmak isterim, beni bir yere konuşmak istediğin için çağırıyorsun ve orada bir toplantı düzenleyerek beni tehdit edici kelimeler savuruyor, aşağılamaya çalışıyorsun. Üstünlük kurmak için yanına 2 adet onaylı birlik üyesi almışsın ki toplantıyı düzenleyenler ve muhataplarım onlar değil. Benim orada bahsettiğim kelime sanadır ve onaylı bir birlik değildin o zaman. Özetlemek gerekirse birlik üyelerim için CK hakkı alma izninin olmadığını düşünüyorum. Sana küfür ettiğim ss'te de dediğim gibi, adamımı CK ettiğin için seninle savaşma hakkım var, bizzat Berkan Çalışkan'la bu konuyu görüştüm ve beni arayıp aşağılamak istiyorsun bunun için özür dilekleri bekliyorsun bunu yapabilirim. Seni kaçırma rolümün öncesindeki sana sıkan kişiler ben değilim & biz değiliz onların kim olduğunu bilmiyorum yalnızca seni almam için bana doğan bir şanstı bu. Üstelik attığın ss'te yapmadığın bir Fear RP var,  bunu yapman gereken sendin bunu yapmadığın ve reddettiğin için biizzat ben sana CK talebi açacağım, iyi forumlar.

Keşke dürüst olsan, Tony Pagano barıma geldiğinde Soldier rütbesindeydi, ailenin tam olarak üyesiydi yani, önemli bir adamdı.

Barımı tarayanlar maskelilerdi bu nedenle siz misiniz değil misiniz bilemiyorum, ama siz olduğunuzdan şüphelendiğim için zaten sonraki gün Tony Pagano ile ayarladığım görüşmede "Marcello ile şu saatte görüşmek istiyorum" dedim. O da "git onla konuş", "banane", "bırakmam telefonunu" gibi habire tersledi. Sonra da Ernesto'ya saldırınca ben de patakladım. Bu kadar Tony Pagano olayı.

Vincent senin Advisor'ındı, yanımdaki barı almış ve yanında Richard ve Federico var. Federico Galante üstüme AK47 ile koşarsa şimdi oradakileri vurmayayım mı ben? Vincent bana kendi barımda adamlarını salmış, e vurmayayım mı şimdi?

Toplantıya çagırırken sana bir şey söyledim, en az 3 kere söyledim bunu. "Yanına 2 kişi al.". Ben de Kevin ve KayDee'yi aldım, evet sana üstünlük kurmak için böyle bir şey yapabilirin. Kevin'ın birliğinden Tommy ve Ronald da benim barımın önünde vuruldu. Toplantıya gelme hakları var, onların üyeleri de vuruldu.

Diğer yazdıklarını açtığın CK talebinde savunma olarak atacağım.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2019, 16:00:39 »
Yanına iki tane adamını al diyorsun, iki farklı birlikle geliyorsun. Kendi ağzınla da bunu söylüyorsun ve orada muhatabım sensin benim Alican, bunu ikimiz de biliyoruz. Çakallık yapma bize kimse salak değil ve yapmaya çalıştıklarını görüyoruz. Bunlarla kimseyi kandıramayacaksın. Federico AK'le geliyor diyorsun, adama Brawl'da silah çıkmaz demişsin adam kusura bakma deyip yerine sokmuş sonra da sıkmışsın. Çok fazla DM atıyorsunuz, birliğinizi tanrı birliği sanıyorsunuz, ben de geldim mekanına bir tane kadın anneni siker Cabrera dedi, ben sıktım mı? Hayır. Gelene gidene atar koyuyosun, kendini olmadığın büyüklüklere taşıyosun ve olaya sadece OOC olarak bakıyosun. Marcello'lar uzun süredir şehirde, bu iş i böyle düşün sonra da anlama gereksinimi gösterebilirsin belki, birşey demiyorum yetkililer bakacak ve karar verecek.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2019, 16:17:53 »
Yanına iki tane adamını al diyorsun, iki farklı birlikle geliyorsun. Kendi ağzınla da bunu söylüyorsun ve orada muhatabım sensin benim Alican, bunu ikimiz de biliyoruz. Çakallık yapma bize kimse salak değil ve yapmaya çalıştıklarını görüyoruz. Bunlarla kimseyi kandıramayacaksın. Federico AK'le geliyor diyorsun, adama Brawl'da silah çıkmaz demişsin adam kusura bakma deyip yerine sokmuş sonra da sıkmışsın. Çok fazla DM atıyorsunuz, birliğinizi tanrı birliği sanıyorsunuz, ben de geldim mekanına bir tane kadın anneni siker Cabrera dedi, ben sıktım mı? Hayır. Gelene gidene atar koyuyosun, kendini olmadığın büyüklüklere taşıyosun ve olaya sadece OOC olarak bakıyosun. Marcello'lar uzun süredir şehirde, bu iş i böyle düşün sonra da anlama gereksinimi gösterebilirsin belki, birşey demiyorum yetkililer bakacak ve karar verecek.

Dm mi? Peki, ben barın içine AK47 ile giren birine bile silahımı çekmiyorum ama, peki. Birlik kurulduğundan beri yaşadığım tek çatışma Federico ile. Pekâlâ, admin bakar ve karar verir.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2019, 20:22:37 »

Dm mi? Peki, ben barın içine AK47 ile giren birine bile silahımı çekmiyorum ama, peki. Birlik kurulduğundan beri yaşadığım tek çatışma Federico ile. Pekâlâ, admin bakar ve karar verir.
Kişiye söylüyorsun, diyorsun ki AK-47 çektiği için Brawl'da silah çekiyorsun diye. Kişi elinden bırakıyor ve bıraktığı gibi sıkıyorsun ne bu? Bana oyun yapma Alican, tek akıllı sen değilsin. Herşey açık ve görünüyor açıklamalarımı da yaptım. Birliğimde olmayan kişiyle kavga edip birliğimi suçladın, başkasıyla çatışıp bana CK izni almaya çalıştın, birliğimin alt rütbeleriyle iletişime girerek benim birliğim için savaş ilan etmeye karar verdin. Ne bekliyorsun, gelip bir İtalyan mafya babasına sokakta dolanan 3-5 serserinin telefonuyla özür dilemesini mi bekliyorsun yani? Güldürme, sana küfür etmesi bir ölüm sebebi değil zaten.