Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

46.Blok Cripleri

Başlatan BerkanCaliskan, 10 Ağustos 2017, 02:30:47
Okunma sayısı 27517 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
46.Blok Cripleri
« : 10 Ağustos 2017, 02:30:47 »

--
16 Haziran 2018, Saat 03:35 suları

Kasvetli ve yağmurlu bir günde cama vuran rüzgar sesine uyanmıştım. Yavaşça gözlerimi aralayıp yan tarafımdaki komidinden kapaklı saati alıp, eşim ve karnındaki çocuğuma bakarken, çarpan şimşeğin odayı aydınlatmasıyla içimde garip bir his oluşmuştu.İçimde ki sesin gitmem gerektiğini söylemesi beni harekete geçirdi. Her zamanki gibi mavi renk hoodie’mi ve düşük bel pantolonumu giyinerek evden çıktım. Yol boyu adımlarımı sayarken kaldırıma düşen yağmur damlalarını izlemeye başladım. Gecenin sessizliğinde kaldırıma her attığım adımda ıslanan ayakkabılarım umurumda değildi. Yüzüme vuran rüzgâr beni eskilere götürüyor, anılarım gözümde canlanıyordu. Sanırım sokağa sapmadan önce eskiden duvara yaptığımız grafitinin üzerinin çizilmesi dikkatimi çekmişti. Dikkatimi vermeden sokağa girdim.

Harman bir yaz günü , sokak başında bekleyip mahalleyi gözlediğim dostlarım, Austin ile aramızdaki kardeşlik, Deshawn ile bir olup Maurice’ye yaptığımız orospu çocuklukları.. Hepsi birer film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyordu. Kendime geldiğimde üstüm sırılsıklam olmuştu. Sanırım dikkatimi çeken ikinci şey, Austin’in evinin önündeki sarı şeritler ve kapının yarı aralık olmasıydı. O an kendimden nefret ettim, bir süre evin önünde durarak aralık kapıya bakındım. İçeride ki ağır küf kokusu beni rahatsız etmişti. Arkama yönelerek evin önündeki merdivene oturdum. Başım aşağı eğerek eski günleri yad ettim. Git gide yaklaşarak artan konuşma sesleriyle başımı kaldırdım ve topluluğa bakındım. Ciddi yüz ifadeleri her geçen saniye yumuşayan kişiler bana, “Yeniden hoş geldin.” dediklerinde o anki öz güvenle kaygılarımdan kurtuldum. Yavaşça doğruldum ve kişilerle selamlaştım. Çok geçmeden Austin'i sordum, beni derinden etkileyen şey onun burada olmamasıydı. Tanıdık yüzlerden birinin Austin'in iyi olduğunu söylemesi içimde ki yangına su serpmişti. Evet yine başlıyorduk, yine sıfır noktasına dönüş yapmıştık

Geri Dönüş

İşte şimdi bittik!

46. set Willowfield'de önceden aktif olarak eylemlerine devam ediyordu.Gasp ve soygun eylemleri dışında sokağın uyuşturucu ticaretini ellerinde tutuyorlardı.Uyuşturucu trafiğini elde tutmaya çalışan diğer çete ve toplulukları sokaktan uzak tutmaya çalışmaktalardı.Yaptıkları eylemlerden dolayı polis radarına giren 46  baskın ile sokakta saygı gören Gervonta ve birkaç tetikçi üyesini kaybetti.Gervonta'nin evinde bulundurduğu uzun namlulu tüfek terör olaylarında kullanıldığı için müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Geri kalan tetikçi üyeler ise işledikleri cinayetlerden yargılandı.Hakkında delil toplanan diğer çete üyelerine ise soruşturma açıldı.

Yıkılmadık daha yeni başlıyoruz.

Polis baskınları, uyuşturucu talebindeki düşüş, topluluk ve çetelerin baskıları ile dağılma sürecine giden çete bu süreçte gelirini rap müzik ile sağlamaya başladı. Bir süre illegal faaliyetlerine ara veren çete, Willowfield‘dan Glen Park Blokları’na taşındı.Bloklar şehire ün salmış keş sakinlerinden dolayı kötü bir şekilde anılmaktaydı. Bloklar o kadar tehlikeliydi ki, bir gram uyuşturucu için karşısındaki kişiyi gözünü kırpmadan öldürebilirlerdi. Keşlerin dışında fahişelerin yaşadıkları sorun blokları da etkilemekteydi.Adaptasyon sürecinden sonra blokların hakimiyeti tamamen bizlerin eline geçti. Bir süre sonra düzen oturtularak lüks ve keyfi bir yaşama geçiş sağlandı.Ghetto bölgesinden kurtulan üyeler, lüks yaşamı benimsemiş bir şekilde illegal faaliyet oranını en düşüğe indirgemiştir.

Parmaklıklar ardında ki saygınlık

Austin evinde harmanlanırken polisin yaptığı baskın sonucu tutuklandı ve uzun bir mahkeme sürecinden sonra davası düştü. Mahkemede bütün suçları üzerine alan Deshawn ve Maurice müebbet hapse çarptırıldı. Gervonta ile aynı hapishaneye düşen ikili hapiste belli bir popülariteye yükseldi. Gervonta 05.06.18 tarihinde hapishanede çıkan isyan sırasında hücresinde bıçaklanarak öldürüldü. Deshawn ve Maurice bu olaydan sonra çevresinde bulunan siyahiler tarafından saygı görerek koruma altına alındı. Famer ve Dwayne ihanetlerinden dolayı çetenin tetikçileri tarafından düşürüldü. Deshawn ve Maurice hapishande saygınlık kazanarak dışarıdan verilen emirleri mahkumlar aracılığıyla gerçekleştirdiler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: 157 East Copse Crip
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2017, 02:31:10 »
Şifreli Dil

Çetenin okuryazarlık ile ilgili çalışmaları genelde rap, grafiti ve alfabenin belirli harfleriyle kısaltma vb. simgeler oluşturmadır. "b" harfi "blood" kelimesine karşılık gelir ve "saygısızlık" ifadesine denktir. "CK" harfleri "Crip killer" anlamına gelir ve o bölgeden uzak durulması gerektiğini vurgular."cc" yerine geçmeyi ve "b"'de geri ödemeyi anlatmak için kullanılır. "kick back" yerine de "kicc bkacc" yazılır. Bunlar gibi birçok kelime yaptığı sembolik çağrışımlardan dolayı mektuplaşmalarda değiştirilmiştir. Bazen birbirlerine geleneksel olarak "Crips" yerine "Cuzz" diye seslenirler. "Crab" en saygısız sıfattır ve ölümcül bir intikam emri olarak kullanılabilir. 1970 ve 1980 yılları arasında cezaevlerinde Crips koruyucular ve rakip çeteler arasında gizliliği korumak için Svahili dili kullanılmıştır

Çevrimdışı curren$y

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Kasım 2020, 17:28
Toplam oynama: 26 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2017, 02:31:51 »
rezz

Çevrimdışı blancNoir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2017, 02:46:47 »
Başarılar Berkan, eski vivala günleri yaklaşıyor  8)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: