Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Admiraldus Carteli

Başlatan Pesadila, 20 Ocak 2019, 23:55:24
Okunma sayısı 20879 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Nisan 2020, 17:47
Toplam oynama: 101 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Admiraldus Cartél
« Yanıtla #340 : 06 Şubat 2019, 18:02:22 »
Ekran görüntülerinden emotelere kadar her şey kötü duruyor. Konsept bilgisi de neredeyse yok. Gitmez böyle, kaliteli adamların yanında takılıp konsept ve rol bilginizi arttırın.

Cartel birliğinden sen ne bekliyorsun 54.caddede bekleyip /rap çekmiyoruz sizler gibi uyuşturucu rolü yapıyoruz ve saygı kazanıyoruz aileler ile görüşüp lowrider binip araç zıplatmıyoruz anam babam
Sabır...

Ya sen hayırdır ?
Toz ol lan milletin tanıtımından artık, eyy eyyy bu ne ya, dalga mı geçiyorsunuz, bizi geçtim milletle ne derdiniz var lan ?
Yorum kısmı eleştirebilmem, düşüncelerimi aktarabilmem için yapılmış. Bir şeyi beğenmediğimi söyleyebilir, yanlışlarınızı söyleyebilirim. Madem ki yanlışlarını söylememe sinirleniyorsun o halde gerçekleri yüzüne vurayım. Senin birliğin de bu arkadaşın birliği de LEŞ.
Kimseyle bir derdim yok, sadece bazı şeyleri bilmediğinizi ve öğrenmeniz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Bu hataları yıllar önce ben de yaptım. Sinirlenmeden, gücenmeden okuyun yazdıklarımı. Ekran görüntüleriniz kötü. LSRP ile düzenlemeyin abi, kolay geliyor size biliyorum ama Photoshop programları ile düzenleme yapmak alışınca hem daha kolay hem de daha eğlenceli.
 Ekran görüntülerinde gördüğüm emoteler çok kötü. Özel isim olmasa bile kesme işareti kullanan arkadaşlar var. Emoteler uzun ve ayrıntılı. Yok şu parmağını şuraya koyar, diğerini şöyle yapar falan, böyle emotelete gerek yok. Gereğinden fazla uzun bir chatlog var. Öyle emoteler verin ki hem kaliteli hem de kısa, net olsun.
 Oyun içi hitaplarınız önemli, kartel rolü yaparken patron, efendim gibi şeyler kullanmayın.
 Bunları gücenip bana lanlı lunlu konuşmanız için yazmıyorum. Bir daha bu şekilde bir yanıt görürsem kullanacağım üslup, şu an kullandığım üsluptan çok daha farklı olacak. Şimdiden uyarımı yapayım. Beni bilen bilir, gidin diğer sunuculara Pena, PenatheLocote, Gaksici yazın ya da rol yaptığım, takıldığım insanları araştırın. Hiçbirimiz low-low araçları hidrolikle zıplatmak, /rap animiyle aptal aptal hareketlet sergilemek gibi eylemleri gerçekleştirmiyoruz. Biz bu tip olayların seviye olarak kat kat üstündeyiz. Dediğim gibi, egonuzu bir kenara bırakın, sinirlenmeyin. Okuyun ve uygulayın. Diğer sunuculardan benim, Pekalaa, EseJunior, Sodatheboss, Needweed, Corridos, Kriminal, Şan(forum adını hatırlamıyorum) gibi adamların rollerini inceleyin. Kendinizi geliştirin. Gerçekçi roleplay yapın.
Edit: Dil bilginiz çok önemli, "-da, - de" kullanımları önemli.
Hazır mısın okuyorum :))

Çevrimdışı NİCKEİST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Eylül 2022, 07:52
Toplam oynama: 117 gün, 13 saat
« Yanıtla #341 : 06 Şubat 2019, 18:02:32 »
Ekran görüntülerinden emotelere kadar her şey kötü duruyor. Konsept bilgisi de neredeyse yok. Gitmez böyle, kaliteli adamların yanında takılıp konsept ve rol bilginizi arttırın.

Cartel birliğinden sen ne bekliyorsun 54.caddede bekleyip /rap çekmiyoruz sizler gibi uyuşturucu rolü yapıyoruz ve saygı kazanıyoruz aileler ile görüşüp lowrider binip araç zıplatmıyoruz anam babam
Sabır...

Ya sen hayırdır ?
Toz ol lan milletin tanıtımından artık, eyy eyyy bu ne ya, dalga mı geçiyorsunuz, bizi geçtim milletle ne derdiniz var lan ?
Yorum kısmı eleştirebilmem, düşüncelerimi aktarabilmem için yapılmış. Bir şeyi beğenmediğimi söyleyebilir, yanlışlarınızı söyleyebilirim. Madem ki yanlışlarını söylememe sinirleniyorsun o halde gerçekleri yüzüne vurayım. Senin birliğin de bu arkadaşın birliği de LEŞ.
Kimseyle bir derdim yok, sadece bazı şeyleri bilmediğinizi ve öğrenmeniz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Bu hataları yıllar önce ben de yaptım. Sinirlenmeden, gücenmeden okuyun yazdıklarımı. Ekran görüntüleriniz kötü. LSRP ile düzenlemeyin abi, kolay geliyor size biliyorum ama Photoshop programları ile düzenleme yapmak alışınca hem daha kolay hem de daha eğlenceli.
 Ekran görüntülerinde gördüğüm emoteler çok kötü. Özel isim olmasa bile kesme işareti kullanan arkadaşlar var. Emoteler uzun ve ayrıntılı. Yok şu parmağını şuraya koyar, diğerini şöyle yapar falan, böyle emotelete gerek yok. Gereğinden fazla uzun bir chatlog var. Öyle emoteler verin ki hem kaliteli hem de kısa, net olsun.
 Oyun içi hitaplarınız önemli, kartel rolü yaparken patron, efendim gibi şeyler kullanmayın.
 Bunları gücenip bana lanlı lunlu konuşmanız için yazmıyorum. Bir daha bu şekilde bir yanıt görürsem kullanacağım üslup, şu an kullandığım üsluptan çok daha farklı olacak. Şimdiden uyarımı yapayım. Beni bilen bilir, gidin diğer sunuculara Pena, PenatheLocote, Gaksici yazın ya da rol yaptığım, takıldığım insanları araştırın. Hiçbirimiz low-low araçları hidrolikle zıplatmak, /rap animiyle aptal aptal hareketlet sergilemek gibi eylemleri gerçekleştirmiyoruz. Biz bu tip olayların seviye olarak kat kat üstündeyiz. Dediğim gibi, egonuzu bir kenara bırakın, sinirlenmeyin. Okuyun ve uygulayın. Diğer sunuculardan benim, Pekalaa, EseJunior, Sodatheboss, Needweed, Corridos, Kriminal, Şan(forum adını hatırlamıyorum) gibi adamların rollerini inceleyin. Kendinizi geliştirin. Gerçekçi roleplay yapın.

[!] Okuma gereksimi bile duymuyorum çünkü umrumda değilsin kardeşim. Lütfen tanıtımı terk eder misin?

Çevrimdışı Scott_Ivory

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Ağustos 2019, 16:06
Toplam oynama: 86 gün, 3 saat
« Yanıtla #342 : 06 Şubat 2019, 18:07:31 »
Başarılar abim hepimize efso :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #343 : 06 Şubat 2019, 19:18:48 »
alıntı yerleri sildikten ya da aldığınızı yazdıktan sonra düzeltmeniz gerekenler listesi
-tanıtım
-rol bilgisi
-olgunluk

Çevrimdışı NİCKEİST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Eylül 2022, 07:52
Toplam oynama: 117 gün, 13 saat
« Yanıtla #344 : 06 Şubat 2019, 19:46:20 »

Sabır...

Ya sen hayırdır ?

[!] Okuma gereksimi bile duymuyorum çünkü umrumda değilsin kardeşim. Lütfen tanıtımı terk eder misin?
Umrunda olmaması umrumda mı sanıyorsun qrwtwuqıqkks lsrp ile kafana göre diyalog yazmaya devam et ezik seni :P

Saygı nedir biliyorsunuz sanırım? Şuan sunucu yönetimdeki bir oyun görevlisine yani Helper ve sunucuyu destekleyen bir youtuber'a bu kelimeler doğru mu değil?

Çevrimdışı tâJJJ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2019, 19:56
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
« Yanıtla #345 : 06 Şubat 2019, 19:58:36 »
tanıtım bir yerden tanıdık geliyor gibi.
onun dışında emotelerinize, ss editlerinize önem vermediğiniz ortada.
göze hitap eden, renkli ssler ve mümkünse renk seçimlerinizi düzeltmeniz gerek.
konsept hakkında biraz daha bilgi edinirseniz ve yukarıda yazdığım şeyleri okursanız bir sorun kalmayacak. kendinizi geliştirmeniz gerekli, zamanla olacak şeyler hepsi. lütfen yazdıklarımı okuyun ve biraz daha dikkat edin.

Çevrimdışı tâJJJ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2019, 19:56
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
« Yanıtla #346 : 06 Şubat 2019, 20:06:19 »
Saygı nedir biliyorsunuz sanırım? Şuan sunucu yönetimdeki bir oyun görevlisine yani Helper ve sunucuyu destekleyen bir youtuber'a bu kelimeler doğru mu değil? Gereken cezayı alacaksınız.
gaksicinin haklı olduğu birçok kısım var, gaksici gayet bilgili ve kültür hakimi birisi. yazdığı eleştiriyi dikkate almanız gerekli bence.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #347 : 06 Şubat 2019, 20:09:50 »

Saygı nedir biliyorsunuz sanırım? Şuan sunucu yönetimdeki bir oyun görevlisine yani Helper ve sunucuyu destekleyen bir youtuber'a bu kelimeler doğru mu değil? Gereken cezayı alacaksınız.
Sen de, biz de oyuncuyuz. Bize karşı böyle bir terim kullanmana izin vermem. Kendini ne sanıyorsun ki?

Çevrimdışı "Meav!"

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2019, 13:38