Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

GATBros/Bar Başvurusu

Başlatan EmrSahin, 20 Ocak 2019, 17:46:21
Okunma sayısı 235 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EmrSahin

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Harden Young Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 20:48
Toplam oynama: 166 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 05 Mart 2024, 16:44
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 18 Mayıs 2024, 10:26
Toplam oynama: 2 gün, 10 saat
Birlik: ******** *ews
GATBros/Bar Başvurusu
« : 20 Ocak 2019, 17:46:21 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Jack Marshall Jack Pavlov Ruslan Makarov Sweet Gunzalez Agostino_Greco)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(13)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(GATBros adlı birliğin yöneticisiyim evet olucak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(7 gün hafta içi 5 saat hafta sonu 10 saat)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:(GATBros Bar)

2.03:İşyeri tipi:(Billiard Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(-Cenova-  Agostino  Aldo bu iki kardeş 1994 senesinde İtalyanın Cenova şehrinde doğdular. Babaları o zamanların yer altı dünyasının önde gelen isimlerindendi.
-2004 Cenova- Babaları bir sevkiyat sonucunda ölü bulundu  düşmanları çok olacağı için ülkeyi terk etmek zorunda kaldılar. Amerikanın Los Santos eyaletine yerleşip yeni bir hayata başladılar. Babalarından  bir miktar para kalmıştı o parayla bir kaç sene geçineceklerdi
2012 yılında anneleri ölmüştü 18 yaşına gelen 2 kardeş Agostino ve Aldo işlerini biraz daha büyütmüşlerdi artık silah ticaretide yapıyorlardı. Silah ve Toz ticaretinden gelen paralarla karşılayacak.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC Olarak şehirde yaşayan insanların burada eğlenebileceği yer olucak diğer birlikleri ağırlayabilecek bir yer olucak OOC Olarak insanların serverde afk kalacaklarına burda güzel bir rol döndürmelerini sağlayacak.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Aktif bir rol ortamı olucak ve böylece rol artıcak.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :((İnsanların eğlenmelerini sağlayacak bol müzikli içeceli bir yer olacağı için şehir eğlenceye doyacak.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "A.K.A ASLAN"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Zanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 12 Ocak 2021, 12:34