Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD araç içinde silah alma

Başlatan southcoast, 19 Ocak 2019, 22:46:33
Okunma sayısı 3160 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD araç içinde silah alma
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2019, 18:35:39 »
Ne gerek var, sen bana bunun açıklar mısın? Sen kovalamaca sırasında ateş aldığın zaman birim aracını kenera çekip, bagajdan silahını alıp tekrar birim aracına geçiş yapmaya üşeniyorsun. Ama ben üşenmiyorum.
Üşenmek mi? Bu IC olarak geri düşürür insanı. Üzgünüm ama rol anlayışınızdan şüpheliyim. Bu üşünmelik bir konu değil, LAPD videolarını azda olsa takip edersen hemde olası bir drive by halini demek istediğimi anlarsın Uzman. İyi roller dilerim.

Ne gerek var, sen bana bunun açıklar mısın? Sen kovalamaca sırasında ateş aldığın zaman birim aracını kenera çekip, bagajdan silahını alıp tekrar birim aracına geçiş yapmaya üşeniyorsun. Ama ben üşenmiyorum.
Bir illegal rol yapan olarak sizinle aynı fikirde değilim. Eğer youtube a police interceptor review videoları aratırsanız aracın orta panelinde Ar-15 veya M4 tüfeği olan polis memurlarının yüklediği videoları görebilirsiniz. Realistik rol yapmak isteniyorsa pd için de iyi olur. Argeyi açan arkadaşın da belirttiği gibi bu yabancı bir sunucuda var ve işe yarıyor
Teşekkürler desteğin için, en azından objektifsin <3

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #21 : 20 Ocak 2019, 18:43:04 »
Gerek yok, eline silahı alıp binebilirsin, zor bir şey değil.
Silahı sen almadıysan bile, illa ki pursuit sırasında silahını almış birisi olur, o drive-by atar.
Tüm departman üyelerinin drive-by atmasına gerek yok.

Çevrimdışı Uzman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Kasım 2019, 16:32
Toplam oynama: 25 gün, 10 saat
« Yanıtla #22 : 20 Ocak 2019, 18:52:01 »
Arge konusu üzerinden rol anlayışına nereden geldin hiçbir fikrim yok. Ben birim aracını kenera çekip silah alınmasına bu şekilde devam edinilebilir yönünde yanıt verdim, sen ise rol anlayışından şüpheliyim diyorsun. Bak bu genellemedir, ve genelleme yaptın şu anda. Sadece bu konu üzerinden cevabını uygun bir dille yine söyleyebilirsin. Senin kafanda şöyle bir algı var. Ben bu konuyu açtım, ve bu konu üzerinde her zaman kendimi haklı çıkarmalıyım. Bak bu konuyu açtıysan her iki tarafta da yer edinip, karşı yanıtlara saygı göstermen gerekir. Onun dışında, üşenmelik bir konu değilse zaten uygularsın. Unutma ki, departmanın sistemlere değil, roleplay uygulanmasına ihtiyacı var. Ha sakın böyle bir şey dedim diye üstüne alınma, sadece genelleme yaptım o kadar. Onun dışında sana da keyifli roller, ve keyifli bir gün geçirmeni dilerim.

Çevrimdışı exploxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Eylül 2019, 19:47
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #23 : 20 Ocak 2019, 18:54:51 »
Arge konusu üzerinden rol anlayışına nereden geldin hiçbir fikrim yok. Ben birim aracını kenera çekip silah alınmasına bu şekilde devam edinilebilir yönünde yanıt verdim, sen ise rol anlayışından şüpheliyim diyorsun. Bak bu genellemedir, ve genelleme yaptın şu anda. Sadece bu konu üzerinden cevabını uygun bir dille yine söyleyebilirsin. Senin kafanda şöyle bir algı var. Ben bu konuyu açtım, ve bu konu üzerinde her zaman kendimi haklı çıkarmalıyım. Bak bu konuyu açtıysan her iki tarafta da yer edinip, karşı yanıtlara saygı göstermen gerekir. Onun dışında, üşenmelik bir konu değilse zaten uygularsın. Unutma ki, departmanın sistemlere değil, roleplay uygulanmasına ihtiyacı var. Ha sakın böyle bir şey dedim diye üstüne alınma, sadece genelleme yaptım o kadar. Onun dışında sana da keyifli roller, ve keyifli bir gün geçirmeni dilerim.
ii dedin kral alışmış bunlar ekmek elden su sistemden

Çevrimdışı Felina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ağustos 2020, 02:17
Toplam oynama: 74 gün, 6 saat
« Yanıtla #24 : 20 Ocak 2019, 20:08:29 »
 partnerler olarak silah alıp arabaya binin

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #25 : 21 Ocak 2019, 00:58:52 »
Sizin işiniz vatandaşları korumak ise neden araçta Drive By atasınız ki ya masum bir vatandaşın kafasına M4 mermisi denk gelirse hiç düşünemiyor musunuz ya ? İbrahim Tatlıses değilse adam orada ölür.
Drive By belirli alanlarda ve durumlarda izin verilir. Şehir içerisinde ise hiç bir şekilde Drive izni verilmez, polis aracı manevra yaparak mermilerin isabet etmemesini sağlamaya çalışır. Şehir dışarısında eğer kaçan araba drive By halindeyse memurlarada drive izni verilir karşılık verebilmesi için.

Yoo neden verilsin abi zaten sizin Drive By atan ekibiniz yok mu ya şu sultanla gezenler onlarda çalışsın biraz kendinizi Tanrı yaptırmak için uğraşıyorsunuz.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #26 : 21 Ocak 2019, 04:33:30 »
Gerek yok, eline silahı alıp binebilirsin, zor bir şey değil.
Silahı sen almadıysan bile, illa ki pursuit sırasında silahını almış birisi olur, o drive-by atar.
Tüm departman üyelerinin drive-by atmasına gerek yok.
Devriye sırasında üzerimizde sürekli mp5-shotgun taşıyıp devriye atmamız yasak. Senin gibi yazıp sana öyle cevap vereceğim, madde madde.
Düşündüğün gibi hiç işlemiyor.
Tüm departman üyelerinin devriye atma lüksü yok.
okumadım çünkü bir şey demek istemiyorum, sadece altlarda bir yorum var police interceptor review
partnerler olarak silah alıp arabaya binin
olmuo knk
Sizin işiniz vatandaşları korumak ise neden araçta Drive By atasınız ki ya masum bir vatandaşın kafasına M4 mermisi denk gelirse hiç düşünemiyor musunuz ya ? İbrahim Tatlıses değilse adam orada ölür.
Drive By belirli alanlarda ve durumlarda izin verilir. Şehir içerisinde ise hiç bir şekilde Drive izni verilmez, polis aracı manevra yaparak mermilerin isabet etmemesini sağlamaya çalışır. Şehir dışarısında eğer kaçan araba drive By halindeyse memurlarada drive izni verilir karşılık verebilmesi için.

Yoo neden verilsin abi zaten sizin Drive By atan ekibiniz yok mu ya şu sultanla gezenler onlarda çalışsın biraz kendinizi Tanrı yaptırmak için uğraşıyorsunuz.
sultan dediğin r12g david falan sadece özel durumlarda çıkıyor

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #27 : 21 Ocak 2019, 10:28:54 »
Ciddi msn? Sadece kovalamaca mı? Orta paneli Allah hayrına koymamışlar, oradan silah alıp iniyorlar. Bu bırak sunucuları OOCDE bile böyle.

Roleplay sunucusundayiz, oocde ki şeylere benzetiyoruz. Bu da OOC'de olan birşey. Lütfen boş yorum atıp güzel argeyi kirletmeyin

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 21 Ocak 2019, 10:30:24 »

Swat birimi drive by atan ekip değildir. :D eğer driveby alır ve şehirin işlek yerinden uzaktaysak hatta ki yetkili izin verir ve bizde driveby atarız

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 21 Ocak 2019, 10:32:33 »
O halde /kelepce kalksın, sisteme ne gerek var? Adamı rolle kelepceliyoruz zaten :) /surukleye ne gerek var adam role uyup takip etsin bizi?

Sistemin olmadığı yerde rol yapamazsın, sistem rolü rahatlatan bir şeydir.